Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Μεταφορά εργαλείων χειρός(power tools) με αεροπλάνο απο Αμερική..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Σκέφτηκε κανείς την διαφορά τάσης που έχουν οι Αμεκλάνοι με την τάση που έχουμε στο Ελλάντα??
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    (110V, θέλει μετασχηματιστή)

Εγώ. Τι κερδίζω;

Πιθανόν ο φίλος να θέλει εργαλεία μπαταρίας. Αλλιώς, ο μετασχηματιστής είναι πολύ σπάσιμο.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Σκέφτηκε κανείς την διαφορά τάσης που έχουν οι Αμεκλάνοι με την τάση που έχουμε στο Ελλάντα??
    Εχω την εντυπωση οτι τα milwaukee tools ειναι 110 - 240V απο καποια που κοιταξα στο internet. Αρα μονο ενα ανταπτορακι θελει και ειναι OK.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    - Ναι, η διαφορά τάσης έχει ληφθεί υπόψιν..

- Λέτε τα καλόπαιδα εδώ να έχουν άλλη γνώμη όσον αφορά τα τελωνειακά...?? Αυτό με προβληματίζει και εμένα, προς το παρόν το θέμα της φόρτωσης στο αεροπλάνο δείχνει οτι δεν θα δημιουργήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Εχω την εντυπωση οτι τα milwaukee tools ειναι 110 - 240V απο καποια που κοιταξα στο internet. Αρα μονο ενα ανταπτορακι θελει και ειναι OK.

αν έχουν παλμοτροφοδοτικά απο 120-250 ούτε καν αντάπτορα, αλλαγή του φις του καλωδίου και είναι οκ. Δεν το είχα τσεκάρει.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Έχεις κλείσει τα εισιτήρια; Είναι απ' ευθείας από Ν.Υ.;

Ρωτάω γιατί αν είναι με πτήση transfer (π.χ. μέσω Μαδρίτης ή Ρώμης) κανείς δεν θα αχοληθεί μαζί σου (άφιξη εντός Σένγκεν).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    βγαλ'τα απ'τα κουτια τους και βαλ'τα σε μια μεγαλη σακουλα ολα μαζι και μετα στην βαλιτσα...
    παρε τα φυλλαδια και τις εγγυησεις και βαλ'τα σε αλλη βαλιτσα ξεχωριστα...

πιθανως με ολα τα εργαλεια μαζι, χυμα στην μια βαλιτσα και ολο το χαρτομανι που τα συνοδευει σε αλλη βαλιτσα και επιμελως τακτοποιημενα σε κανεναν φακελο, να μην το ψαξουν τοσο πολυ και να μην πληρωσεις τελωνειο...

επειδη ομως ξερω οτι τα ταχυδρομεια τους ειναι φτηνα εκει, θα μπορουσες να τα αγοραζες και να τα εστελνες με usps..
    ο τροπος ειναι γνωστος...usps priority international mail και αξια πακετου + shipping 50$...

ουτε εξτρα βαλιτσες, ουτε κουβαλημα, ουτε αγχος για τελωνεια...

Champion 2ης Βουνίσιας
    -Εισιτήρια κλεισμένα μέσω Αμστερνταμ

-Αξία πακέτου: δεν θα πρεπει να πληρώσω και ασφαλιστική κάλυψη?

- Dimos35:
    ωραίο αυτό, και προφανως απο Αμερική δεν θα έχω θέμα, εφόσον όλα θα είναι οκ απο εκεί, μπαταρίες/στοιβασία/τοποθέτηση σε βαλίτσα..???

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Έτσι νομίζω, ας μας πει κι ο zannisvel τη γνώμη του καθώς στο αμέρικα δεν έχω πάει.

Από Ρωσία όμως που γύρισα μέσω Γαλίας δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί μου (που να το ξέρουν άλλωστε ότι ξεκίνησα από χώρα εκτός EU).

Γύρισα από ΝΥ πριν από 3 εβδομάδες μέσω Μονάχου. Κανένας έλεγχος καθώς έρχεσαι από χώρα ΕΕ και η βαλίτσα στο transfer φορτώνεται κατευθείαν στο αεροσκάφος για Αθήνα.

Εργαλεία έχω μεταφέρει εντός Ελλάδας και Κύπρο με Aegean στη βαλίτσα χωρίς πρόβλημα.

καλό θα ήταν όλη τη "χαρτούρα" να τη στείλεις με ταχυδρομείο (αποδείξεις,εγγυήσεις) και τα εργαλεία χωρίς κουτιά εννοείται...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    καλό θα ήταν όλη τη "χαρτούρα" να τη στείλεις με ταχυδρομείο (αποδείξεις,εγγυήσεις) και τα εργαλεία χωρίς κουτιά εννοείται...
    Μα αυτο πρεπει να γλυτωσει...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Μα αυτο πρεπει να γλυτωσει...
    μα ένα flat envelope θα στείλει..ένα "γράμμα" στο γαμπρό του από την ξενιτιά βρε αδερφέ..!!!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Επειδη τα δυο τελευταια χρονια πηγαινοερχομαι αεροπορικως με βαλιτσα - εργαλειοθηκη για δουλεια ,να ξερεις πως ολα τα εργαλεια με μπαταρια πρεπει να εχουν την μπαταρια εκτος , και καλο θα ειναι πριν περασεις την βαλιτσα απο το μηχανημα που βλεπουν το περιεχομενο να τους πεις οτι εχεις μεσα εργαλεια να ειναι προετοιμασμενοι!! (αν και εχει πολυ πλακα η αντιδραση τους οταν τους αφηνεις να το ανακαλυψουν μονοι τους) Α! και 99% θα σου ανοιξουν την-τις βαλιτσες οποτε μην τις πλακωσεις σε κλειδωματα ιμαντες μεμβρανες κλπ !!!
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geez996
    Κυκλοφορώ με εργαλεία σε όλον τον κοσμο. Δηλώνεις εργαλεία δουλειάς και τα δίνεις cargo. Όσα έχουν μπαταρία πρέπει να είναι εκτος.
    Μιλα όμως με την αεροπορική διότι ορισμένες και ειδικά οι αμερικανικές ενδέχεται να μην τα δεχθούν ούτε ως cargo.
    Άφιξη μέσω Ευρώπης δεν θα ασχοληθούνε με τις βαλίτσες αλλά ίσως βαρέσει το μηχάνημα του τελωνειου που βρίσκετε όταν πας να βγεις. Για όσους δεν το έχουν δει είναι 2 μαύρες κολώνες με μπλε φωτισμο.

Champion 2ης Βουνίσιας
    Κυριακή κοντή γιορτή!!

Φεύγω Κυριακή, επιστρέφω Παρασκευή 19 Δεκ. Εαν μέχρι 21 Δεκ δεν έχω γράψει εδώ, δεν καπνίζω, κανα βιβλίο επιστ. φαντασίας φέρτε μου.....Ωρες επισκεπτηρίου και πτέρυγα, θα σας ενημερώσει ο δικηγόρος μου...
    Τελευταία τροποποίηση από Manalishi; 05/12/2014 στις 18:00. Αιτία: Αλλαγή ημερομηνιών..μη με ψάχνετε άδικα...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Eιδοποιήσεις με email από το forum
    από stako στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2005, 10:43
  2. Με Πιστωτικη Απο Ιντερνετ???
    από noble στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 14:33
  3. Πως να φτιάξετε αεροπλανάκι με κινητήρα απο μύγες
    από stratospr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ