Που είναι το paypal code (τετραψήφιο) για να επιβεβαιώσω την κάρτα μου και δεν μπορώ να το βρω εκεί που μου λέει ρε γμτ;
Που είναι το paypal code (τετραψήφιο) για να επιβεβαιώσω την κάρτα μου και δεν μπορώ να το βρω εκεί που μου λέει ρε γμτ;
Αν θυμάμαι καλά ο κωδικός αυτός έρχεται μαζί με τον πρώτο, μετά την εγγραφή στο paypal, λογαριασμό της κάρτας σου μαζί με μια μικρή χρέωση, η οποία πιστώνεται μετά την επιβεβαίωση.
Κανονικά πρέπει να δείς είτε μέσω E-Banking μια χρέωση απο paypal,που θα αναγράφει το 4ψήφιο,είτε αν δε μπορείς να το δείς για οποιοδήποτε λόγο κάνε ένα τηλεφωνάκι στην εξυπηρέτηση πελατών και θα σε βοηθήσουν τα παιδιά είναι σύνηθες το φαινόμενο και γνωρίζουν (εκτός και αν πέσεις στην εξαίρεση).Επίσης να ξέρεις θέλει 2-3 μέρες για την επιβεβαίωση.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Υποψιν αυτο συνεβη αφου εκανα καποιες αγορες ηδη με την καρτα.
Οι κωδικοι για το e-banking δινονται με την εκδοση της καρτας;
Αλλιως πρεπει να παω ο ιδιος στην τραπεζα για να αναζητησω τον τετραψηφιο;
Αν δεν έχεις e-banking πρέπει να κάνεις αίτηση στην Τράπεζα κανονικά π.χ. στην Εθνική,άλλες τράπεζες το παρέχουν με το που ανοίγεις τον λογ/σμο.ΑΛΛΑ για να μη μπλέκεις όχι,κάνε ένα τηλεφωνάκι στο Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών συνήθως είναι 24/7.Θα δούνε την χρέωση αν έχει γίνει και θα σου πούνε το 4ψήφιο.
Οχι στην εξυπηρετηση πελατων της τραπεζας σου θα καλεσεις.
Εξυπηρετικότατοι, μαζί τους μιλούσα και ανέμενα μέχρι τωρα. Όλα καλά.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά.
Τελευταία τροποποίηση από notakos600; 05/12/2014 στις 21:04.
Για πολλούς λόγους, αναφορικά 2 όμως:α)για ασφάλεια είναι καλύτερα να δείς μέσα απο το λογ/σμό σου είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω του τηλεφώνου που έκανες παρά να σου στείλουν το email που π.χ. δεν έχει τόσες δικλείδες όσο τα E-banking β)Γιατί απλά έξω λειτουργεί πολλά χρόνια o τροπος με το e-banking,απλά τα τελευταία 3-4 χρόνια το προωθούν και πολύ καλά κάνουν απλά άργησε λίγο η "μόδα" να έρθει.
Μη το συζητάς κάν να 'σαι καλά![]()
![]()
Χρωστάς e -beers..........
![]()