Σελίδα 67 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 1757626364656667686970717277117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 991 έως 1.005 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    που κολλαει η ουκρανια και το οτι παει/πηγε να μπλεχτει η αμερικη κοντα στην ρωσια για να εχει μια καποια δυναμη εκει;;;
    εντελως ασχετο το παραδειγμα...
    Φίλε μου αν θεωρείς ότι η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα δεν επιρρεάζεται από τις ΗΠΑ και την Ρωσία τότε δεν έχεις καταλάβει τι κάνει τον κόσμο να γυρίζει γύρω γύρω..... Καθόλου άσχετο παράδειγμα, απλώς είναι λίγο διαφορετικό και πιο προχωρημένο. Μάντεψε πως προκαλείται αστάθεια σε ένα κράτος??? ....μμμ ίσως με την κοινωνική αναταραχή????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    ποιος μιλησε για μενος?
    η αληθεια δεν ποναει τοσο οσο η ιδια η παραδοχη της
    αν δηλαδη αντισταση ειναι τα φουσκωμενα μυαλα ενος πιτσιρικα που πανε καποιοι να τον κανουν οσιομαρτυρα
    τοση αντισταση κανουν και οι τζιχαντιστες με την πλυση εγκεφαλου εναντιον της δυσης,και αυτοι αγωνα και αντισταση δεν κανουν?
    Ρε συ σουτερ ειλικρινα και χωρις διαθεση να σε προσβαλλω,ξερεις γιατι πραγματικα δεν σε εμπιστευομαι -τουλαχιστον εσενα, χεσε τους αλλους αστυνομικους- με την καμια σαν δημοσιο λειτουργο;
    Γιατι στην απλη ερωτηση του αν ειλικρινα πιστευεις οτι δεν τα εχεις κανει ΕΝΤΕΛΩΣ μπαχαλο στο μυαλο σου (συμφωνα με τα παραπανω που εγραψες και οχι μονο) θα εισεπραττα τετοια επιδειξη κτηνωδους εγωισμου απο μερους σου (αντε πεισματικη αρνηση στην καλυτερη)
    που θα μου ηταν αδυνατο να το αγνοησω.

Και δειγματα αυτου του πραγματικα κτηνωδους εγωισμου εχεις δωσει και παλιοτερα σε αλλες κουβεντες,καλα στο παρον θρεντ το εχεις τερματισει,και ασε αυτα τα δηθεν ταπεινα που πετας για το ποσο σας δαιμονοποιουμε ( ποιοι αληθεια ειμαστε εμεις; ).Δεν απεχει και πολυ απο τον φασισμο αυτο να το ξερεις παντως.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου αν θεωρείς ότι η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα δεν επιρρεάζεται από τις ΗΠΑ και την Ρωσία τότε δεν έχεις καταλάβει τι κάνει τον κόσμο να γυρίζει γύρω γύρω..... Καθόλου άσχετο παράδειγμα, απλώς είναι λίγο διαφορετικό και πιο προχωρημένο. Μάντεψε πως προκαλείται αστάθεια σε ένα κράτος??? ....μμμ ίσως με την κοινωνική αναταραχή????
    εννοειται πως κανουν κουμαντο αλλες χωρες και οχι τοσο οι πρωθυπουργοι τους αλλα οι τραπεζες τους...
    ομως η αναταραχες στην ουκρανια εχουν να κανουν με την ρωσια και στο οτι θελουν οι ηπα να ελεγχξουν εκεινο το κομματι διπλα τους ωστε να εχουν μετα εδαφος να κανουν πραγματα(κυριως οσον αφορα το αεριο).
    εδω μιλαμε για την αστυνομια σε σχεση με τους πολιτες.
    οκ κι εκει κοπανανε κι εδω κοπανανε..μην το παμε πως αρχισε η κριση κλπ γιατι ειναι εντελως αλλο θεμα...γιαυτο ειπα οτι ειναι ασχετο..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    εννοειται πως κανουν κουμαντο αλλες χωρες και οχι τοσο οι πρωθυπουργοι τους αλλα οι τραπεζες τους...
    ομως η αναταραχες στην ουκρανια εχουν να κανουν με την ρωσια και στο οτι θελουν οι ηπα να ελεγχξουν εκεινο το κομματι διπλα τους ωστε να εχουν μετα εδαφος να κανουν πραγματα(κυριως οσον αφορα το αεριο).
    εδω μιλαμε για την αστυνομια σε σχεση με τους πολιτες.
    οκ κι εκει κοπανανε κι εδω κοπανανε..μην το παμε πως αρχισε η κριση κλπ γιατι ειναι εντελως αλλο θεμα...γιαυτο ειπα οτι ειναι ασχετο..
    Καθόλου άσχετο θα επιμείνω, προσωπική μου άποψη επαναστάτες και επαναστατικές οργανώσεις εγώ τα βλέπω όλα ως ξένο δάχτυλο.... δεν έχει να κάνει με την κρίση το πράγμα αλλά με τον έλεγχο, του οποίου συνέπεια είναι και η κρίση.... (ρίχνουμε και ανεβάζουμε κυβερνήσεις λέμε)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Καθόλου άσχετο θα επιμείνω, προσωπική μου άποψη επαναστάτες και επαναστατικές οργανώσεις εγώ τα βλέπω όλα ως ξένο δάχτυλο.... δεν έχει να κάνει με την κρίση το πράγμα αλλά με τον έλεγχο, του οποίου συνέπεια είναι και η κρίση.... (ρίχνουμε και ανεβάζουμε κυβερνήσεις λέμε)
    Τα παντα παιζουν αφου.....
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ........ το θεμα με τον ρωμανο ΔΕΝ ξεκινησε τωρα που πλησιαζει η 6 Δεκεμβρη .
    Εχει ξεκινήσει εδώ και σχεδόν δυο μήνες (από τότε που πέρασε στις πανελλαδικές) αλλα εχει ξεκινήσει και από πολύ παλιότερα (από τότε που τους συλλάβανε ), αλλα και από ακομη πιο παλια …. το MEGA θελει να το βλεπεις τωρα..
    Oποτε αυριο που θα γινουν επεισοδια (δεν το λεω εγω,ολα τα καναλια το λενε-θαυμα ....προφητες!) μην παραξενευτει κανεις που η αστυνομια δεν θα μπορει να πιασει τους "γνωστους αγνωστους" και θα αφησει να καει η αθηνα (τωρα αν θα κατεβουν απο την ιδια κλουβα θα ειναι γιατι δεν θα εχει συγκοινωνια για το κεντρο,μην παει ο νους κανενος στο κακο ),το κανει γιατι δειχνει οσο υπομονη μπορει και ειναι καλη και δεν ειναι κλεφτρα περιπτερων. Ομως ο κοσμακης (μεριδα ετσι) θα αγανακτισει που καιγονται περιουσιες, θα εχουμε και ολως τυχαιως και καμια "απωλεια" και η κοινη η γνωμη θα "αποφασισει οτι θελει μια πιο δυναμικη αστυνομια"
    Σεναριο φαντασιας; Οχι ριμεικ ειναι, εχει ξαναπαιξει και το 2008.... Στο ιδιο εργο θεατες που ΟΤΙ θελει βλεπει ο καθενας...
    Tο τελος αγνωστο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Ρε συ σουτερ ειλικρινα και χωρις διαθεση να σε προσβαλλω,ξερεις γιατι πραγματικα δεν σε εμπιστευομαι -τουλαχιστον εσενα, χεσε τους αλλους αστυνομικους- με την καμια σαν δημοσιο λειτουργο;
    Γιατι στην απλη ερωτηση του αν ειλικρινα πιστευεις οτι δεν τα εχεις κανει ΕΝΤΕΛΩΣ μπαχαλο στο μυαλο σου (συμφωνα με τα παραπανω που εγραψες και οχι μονο) θα εισεπραττα τετοια επιδειξη κτηνωδους εγωισμου απο μερους σου (αντε πεισματικη αρνηση στην καλυτερη)

Και δειγματα αυτου του πραγματικα κτηνωδους εγωισμου εχεις δωσει και παλιοτερα σε αλλες κουβεντες,καλα στο παρον θρεντ το εχεις τερματισει,και ασε αυτα τα δηθεν ταπεινα που πετας για το ποσο σας δαιμονοποιουμε ( ποιοι αληθεια ειμαστε εμεις; ).Δεν απεχει και πολυ απο τον φασισμο αυτο να το ξερεις παντως.

Κάνω παράθεση στα γραφόμενά σου γιατί μοιάζεις σοβαρός άνθρωπος...
    Και ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω και σε ρωτάω: ανοίγεις διάλογο με σοβαρά επιχειρήματα με ένα μπάτσο ?
    Τόσο πολύ χρόνο έχεις για χάσιμο ?

Να σου θυμίσω τι είναι ο μπάτσος ?
    Είναι ο τύπος που αποδεδειγμένα δε θα διστάσει να σπάσει στο ξύλο το συνταξιούχο πατέρα σου και εσένα αν δεν του αρέσει η φάτσα σου σε μια πορεία.
    Είναι ο τύπος που προκειμένου να πέσει το χιλιάρικο στο τέλος του μήνα θα κάνει οτιδήποτε τον διατάξει ο ανώτερός του και μην ξαναλέμε τι περιλαμβάνει το "οτιδήποτε", τα είπαμε και τα ξέρεις.

Κι εγώ έχω προϊστάμενο στη δουλειά μου κι εσύ φαντάζομαι. Αλλά κι εγώ κι εσύ φαντάζομαι αν πάρεις οδηγία να κάνεις κάτι που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου απλά δε θα την εφαρμόσουμε...
    Και αν σου ζητείται συνέχεια να κάνεις πράγματα με τα οποία αξιακά είσαι αντίθετος, έχεις τα @@ να παραιτηθείς όσο δύσκολες και αν είναι οι εποχές...
    Ο μπάτσος όμως στο τέλος του μήνα το χιλιάρικο μετράει... Και αν χρειαστεί να σπάσουμε και 20-30 κεφάλια , να βασανίσουμε και 5-6 τι να κάνουμε ? Εντολές εκτελούμε....

Συμπερασματικά :
    Η κουβέντα αυτή δε γίνεται για να ανταλλάξουμε απόψεις με τους μπάτσους, μην ξεχνιέσαι.
    Η κουβέντα γίνεται για να ανταλλάξουμε απόψεις πως η κοινωνία θα αντιμετωπίσει τους μπάτσους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από The_Scientist Προβολή μηνύματος
    Κάνω παράθεση στα γραφόμενά σου γιατί μοιάζεις σοβαρός άνθρωπος...
    Και ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω και σε ρωτάω: ανοίγεις διάλογο με σοβαρά επιχειρήματα με ένα μπάτσο ?
    Τόσο πολύ χρόνο έχεις για χάσιμο ?

Να σου θυμίσω τι είναι ο μπάτσος ?
    Είναι ο τύπος που αποδεδειγμένα δε θα διστάσει να σπάσει στο ξύλο το συνταξιούχο πατέρα σου και εσένα αν δεν του αρέσει η φάτσα σου σε μια πορεία.
    Είναι ο τύπος που προκειμένου να πέσει το χιλιάρικο στο τέλος του μήνα θα κάνει οτιδήποτε τον διατάξει ο ανώτερός του και μην ξαναλέμε τι περιλαμβάνει το "οτιδήποτε", τα είπαμε και τα ξέρεις.

Κι εγώ έχω προϊστάμενο στη δουλειά μου κι εσύ φαντάζομαι. Αλλά κι εγώ κι εσύ φαντάζομαι αν πάρεις οδηγία να κάνεις κάτι που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου απλά δε θα την εφαρμόσουμε...
    Και αν σου ζητείται συνέχεια να κάνεις πράγματα με τα οποία αξιακά είσαι αντίθετος, έχεις τα @@ να παραιτηθείς όσο δύσκολες και αν είναι οι εποχές...
    Ο μπάτσος όμως στο τέλος του μήνα το χιλιάρικο μετράει... Και αν χρειαστεί να σπάσουμε και 20-30 κεφάλια , να βασανίσουμε και 5-6 τι να κάνουμε ? Εντολές εκτελούμε....

Συμπερασματικά :
    Η κουβέντα αυτή δε γίνεται για να ανταλλάξουμε απόψεις με τους μπάτσους, μην ξεχνιέσαι.
    Η κουβέντα γίνεται για να ανταλλάξουμε απόψεις πως η κοινωνία θα αντιμετωπίσει τους μπάτσους.

Επειδη δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως εννοεις εσυ σαν κοινωνια,και επειδη δεν εχει και καμια σημασια στην τελικη, καλυτερα πες μου εσυ τι σκοπευεις να κανεις για να αντιμετωπισεις τους μπατσους στον δικο σου μικροκοσμο (οχι οτι με αφορα).
    Εγω δεν σκοπευω να καταστρωσω σχεδιο δρασης να σου πω την αληθεια,αλλα προς το παρον στον δικο μου μικροκοσμο λεω να ανοιξω συζητηση με εναν μπατσο και ας μην ειναι ακριβως συζητηση και ας μην οδηγησει καπου (που χεστηκα).

Κατα τα αλλα δεν διαφωνω οτι οι μπατσοι ειναι απο το πλεον μικροαστικα στοιχεια αλλα δεν ειναι οι μονοι.
    Και το μονο που με ενδιαφερει να κανω για αυτους ειναι να καταλαβω καλυτερα τις φαντασιωσεις τους για να καταλαβω και τις δικες μου.
    Δεν ξερω πες το και δηθεν,πες το δειλια, εγω λεω οτι ειναι καπως πιο διαλεκτικο αυτο για την ζωη μου απο το να καταστρωνω στρατηγικες για να τους αντιμετωπισω η απλα για να συμβιωσω μαζι τους.
    -..Not Yet!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος

Εγώ έχω περάσει δύο φορές - η τελευταία Πριν 1,5 μήνα - προγραμματισμενη επιτροπή ψυχιατρων- ψυχολόγων, και έχω σώας τς φρένας.
    Για εσένα δεν ξέρω.
    Αλλά είπαμέ εγώ και καποιοι άλλοι ειμαστε< μπάτσοι >
    Και κακώς μιλάτε μαζί μας, προσεχτε μην κολλήσετε τίποτα.
    Ξυπνάμε και λέμε ποιον φουκαρά θα δείρουμε σήμερα.

Μήπως να τα λέτε μόνοι σάς να χαιρόσαστε?
    Η όπως λένε οι γιατροί ο ασθενής έχει πάντα δίκιο....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Εγώ έχω περάσει δύο φορές - η τελευταία Πριν 1,5 μήνα - προγραμματισμενη επιτροπή ψυχιατρων- ψυχολόγων, και έχω σώας τς φρένας.
    Για εσένα δεν ξέρω.
    Αλλά είπαμέ εγώ και καποιοι άλλοι ειμαστε< μπάτσοι >
    Και κακώς μιλάτε μαζί μας, προσεχτε μην κολλήσετε τίποτα.
    Ξυπνάμε και λέμε ποιον φουκαρά θα δείρουμε σήμερα.

Μήπως να τα λέτε μόνοι σάς να χαιρόσαστε?
    Η όπως λένε οι γιατροί ο ασθενής έχει πάντα δίκιο....
    Δεν με αφορα η ψυχικη σου υγεια και δεν εχει και σημασια,αλλωστε οσοι εχουν τραβηξει πιστολι πανω στο τσακιρ κεφι εχουνε περασει μια χαρα τις ιατρικες εξετασεις.
    Τελευταία τροποποίηση από gcrook; 06/12/2014 στις 09:44.
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Καθόλου άσχετο θα επιμείνω, προσωπική μου άποψη επαναστάτες και επαναστατικές οργανώσεις εγώ τα βλέπω όλα ως ξένο δάχτυλο....
    να το προσέξεις αυτό. κάπως έτσι έβλεπαν οι χίτες κλπ τους αριστερούς και κάναν πάρτυ τα ΕΑΤ-ΕΣΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    Καμμια πορεια και για αυτο το παιδι??

http://www.newsbeast.gr/greece/arthr...to-hamogelaei/

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreaspetr Προβολή μηνύματος
    Καμμια πορεια και για αυτο το παιδι??

http://www.newsbeast.gr/greece/arthr...to-hamogelaei/
    Δεν είναι ''πολιτική κρατούμενος'' αυτή , ούτε έκανε καμιά ληστεία ούτε έχει μάνα καμιά διάσημη ...
    Ίσως σε μια επόμενη ζωή να είναι πιο ''τυχερή'' ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι ''πολιτική κρατούμενος'' αυτή , ούτε έκανε καμιά ληστεία ούτε έχει μάνα καμιά διάσημη ...
    Ασε που θα σε πουν ρατσιστη γιατι ο θυτης ειναι πακιστανος
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Εσείς τοσο καιρό γιατι δε κάνετε τπτ γι αυτό , αφου το θεωρείτε τοσο σημαντικό ? Ε μάλλον το να πετάτε μια μαλκια στο ιντερνετ ειναι ποιο εύκολο...ε?

Εγω πάντως δε θα σας πω ρατσιστές.... να το ξέρετε..!!

αλλα κάντε κάτι ρε παιδιά.. τι περιμενετε δλδ ?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Το ποσο μαλακια ειναι να χρησιμοποιεις σαν επιχειρημα την κατασταση του κοριτσιου θα επρεπε να εχεις την διανοητικη ικανοτητα να το καταλαβεις και μονος σου.....

Δηλαδη πιστευεις οτι ολοι οσοι δηλωσαν "υπερ" των θεσεων του Ρωμανου πιο πισω, δεν θεωρουν αδικο και εγκλημα αυτο που εγινε στο κοριτσακι επειδη το εκανε Πακιστανος?

Θα επρεπε να ντρεπεσαι.....

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF