Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Τίτλος Σπουδών

Νέο μέλος Το avatar του/της AntonisZx
    Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας!! Τελικα καταφερα και ξεκαθαρισα μερικα πραγματα και μιλωντας με τους γονεις μου αλλα και μεσα απο τις συμβουλες σας! Τελικα θα αφησω τον προγραμματισμο οχηματων σε δυναμομετρα και θα συνεχισω ως εχω τωρα στον προγραμματισμο υπολογιστω.. θα τελειωσω κανονικα στα 3-4 χρονια και μετα πια θα κανω ενα μεταπτυχιακο ενα χρονο πανω στους αυτοματισμους ( http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%...BC%CF%8C%CF%82 ).. και μετα ισως να κανω και μια ειδικευση πανω στους κινητηρες αυτοκινητων/μηχανακιων.. αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια μεχρι τοτε....Σας ευχαριστω πραγματικα και παλι για τις απαντησεις σας.. οπου και να ειχα ρωτησει μου ελεγαν αλλα κι αλλα...
    Μια τελευταια απορια... Μηπως καποιος απο εσας γνωριζει τι ειναι η Μηχατρονικη και τι εφαρμογες εχει?? Διαβασα στην Wikipedia αλλα δεν το πολυκαταλαβα τι ειναι ( http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%...B9%CE%BA%CE%AE )

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σωστές αποφάσεις παίρνεις και σου εύχομαι κάθε επιτυχία.
    Το wikipedia το έχει αρκετά απλουστευμένο. Ξαναδιάβασέ το κομμάτι-κομμάτι και θα το κατανοήσεις.

Μηχατρονική είναι η συνεργεία τριών επιστημών

Μηχανολογία
    Ηλεκτρονική/Ηλεκτρολογία
    Πληροφορική

με σκοπό την δημιουργία συστημάτων που να απλοποιούν την παραγωγή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giannis23
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AntonisZx Προβολή μηνύματος
    Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας!! Τελικα καταφερα και ξεκαθαρισα μερικα πραγματα και μιλωντας με τους γονεις μου αλλα και μεσα απο τις συμβουλες σας! Τελικα θα αφησω τον προγραμματισμο οχηματων σε δυναμομετρα και θα συνεχισω ως εχω τωρα στον προγραμματισμο υπολογιστω.. θα τελειωσω κανονικα στα 3-4 χρονια και μετα πια θα κανω ενα μεταπτυχιακο ενα χρονο πανω στους αυτοματισμους ( http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%...BC%CF%8C%CF%82 ).. και μετα ισως να κανω και μια ειδικευση πανω στους κινητηρες αυτοκινητων/μηχανακιων.. αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια μεχρι τοτε....Σας ευχαριστω πραγματικα και παλι για τις απαντησεις σας.. οπου και να ειχα ρωτησει μου ελεγαν αλλα κι αλλα...
    Μια τελευταια απορια... Μηπως καποιος απο εσας γνωριζει τι ειναι η Μηχατρονικη και τι εφαρμογες εχει?? Διαβασα στην Wikipedia αλλα δεν το πολυκαταλαβα τι ειναι ( http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%...B9%CE%BA%CE%AE )
    αυτο σου ελεγα και εγω..ειναι κριμα,και το καταλαβαινω απο εμενα,να αφησεις την σχολη σου...την τελειωνεις και μετα κανεις οτι θες.. και οταν τελειωσεις σκεψου οτι δεν καταφερνεις κατι σε αυτο τον τομεα (πηρα την χειροτερη περιπτωση :P ) με το πτυχιου μηχανικου πληροφορικης.. θα μπορεις να ασχοληθεις με τοσους κλαδους... προγραμματισμου,ασφαλειας δικτυων,τεχνικος τηλεπικοινωνιων κλπ
    hornet 600

Νέο μέλος Το avatar του/της AntonisZx
    @George_sp εκατσα και το ξαναδιαβασα πιο προσεκτικα αυτην την φορα.. Στην ουσια η Μηχατρονικη συνδιαζει την Μηχανολογια-Ηλεκτρολογια-Πληροφορικη για να παραγει συστηματα που αξιοποιουν μηχανισμους Κινησης-Ελενχου-Αισθητηρες και εφαρμοζεται σε ρομποτικα συστηματα,συστήματα μεταφορών,συστήματα παραγωγής,μηχανές CNC,και βιομηχατρονικές νανο-μηχανές.. Τα ειπα σωστα?
    @giannis23 αυτο μου ειπαν και οι γονεις μου.. οτι αν στην χειροτερη περιπτωση αποτυχω σε αυτον τον τομεα θα εχω το χαρτι του μηχανικου πληροφορικης(αυτος ειναι ο τιτλος που θα εχω οταν τελειωσω?) και ακομα και ετσι θα εχω πολλες περισσοτερες επιλογες να ακολουθησω στον κλαδο της πληροφορικης!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giannis23
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AntonisZx Προβολή μηνύματος
    @George_sp εκατσα και το ξαναδιαβασα πιο προσεκτικα αυτην την φορα.. Στην ουσια η Μηχατρονικη συνδιαζει την Μηχανολογια-Ηλεκτρολογια-Πληροφορικη για να παραγει συστηματα που αξιοποιουν μηχανισμους Κινησης-Ελενχου-Αισθητηρες και εφαρμοζεται σε ρομποτικα συστηματα,συστήματα μεταφορών,συστήματα παραγωγής,μηχανές CNC,και βιομηχατρονικές νανο-μηχανές.. Τα ειπα σωστα?
    @giannis23 αυτο μου ειπαν και οι γονεις μου.. οτι αν στην χειροτερη περιπτωση αποτυχω σε αυτον τον τομεα θα εχω το χαρτι του μηχανικου πληροφορικης(αυτος ειναι ο τιτλος που θα εχω οταν τελειωσω?) και ακομα και ετσι θα εχω πολλες περισσοτερες επιλογες να ακολουθησω στον κλαδο της πληροφορικης!
    αυτος ειναι ο τιτλος που εχεις πλεον στην ελλαδα... φυσικα και θα εχεις πολλες επιλογες.. ασφαλεια δικτυων,web designer,white hat hacking,προγραμματισμος εφαρμογων,τηλεπικοινωνιες..προγραμματισμος plc..πολλα ..ορεξη να εχουμε
    hornet 600

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. O τιτλος του Video τα λέει ΟΛΑ.....
    από PortisHead στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 17:13
  2. Τιτλος εφημεριδας μετα την Eurovision
    από Rezeguet στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 15:31
  3. τίτλος ταινίας : Είμαστε για τα μπάζα