Σελίδα 19 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 360

Θέμα: ανακατασκευη honda supra

Banned
    λοιπον το πιστονι εχει καθαρισει δεν ειναι καπνα αυτο βασικα ειναι αλλα οχι ολοι που να το εβλεπες πριν πως ηταν το καθαρισα οσο μπορουσα 2ον δεν χτυπαει βαλβιδα πιστονι το κοκορακι χτυπαει γιατι μαλλον δεν εβαλα ο σωστο φιλερ και 3ον ειναι τελια χρονισμενο και 4ον δεν δουλευει στροτα γτ δεν εχουν πατησει καλα η φλατζες εισαγωγης θαλει αλλες και γιαυτο περνει αερα και δουλευει ετσι

Μέλος
    Η φλάντζα εισαγωγής, Οκ. Εύκολη. Ο ήχος όμως δεν ακούγεται για βαλβίδες σ'αυτό το μοτέρ. Παίζει χοντρή σφαλιάρα εκεί μέσα. Δες ξανά ΑΝΣ-φλάντζα κεφαλής-χρόνισμα και κοίτα να σιγουρευτείς πως ανεβάζει λάδια ικανοποιητικά και δεν έχει στραβοπατήσει κανένα o-ring.

Banned
    παιδια καλησπερα τι γινεται οταν τομπουζι δεν δινει σπινθηρα οταν τραβας μανιβελα αλλα οταν τραβας μανιβελα παρα πολυ γρηγορα και ανοιξεις γκαζι θα παρει μπρος αλλα δεν θα δουλευει σωστα μηπως πολαπλασιαστης η ηλεκτρονικη παιζει τιποτα ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    εμενα για καρμπυρατερ μου κανει, θελει ρυθμισμα.

απαξ και παιρνει μπρος εστω και λαθος σημαινει πως δινει σπινθηρα, αρα δεν ειναι στο συστημα αναφλεξης το προβλημα.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αν αναβει χωρις μπουζι και κανει τετοιο θορυβο μαλλον δουλευει με πυρακια

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Γεια σου Χρηστο.
    Δες τον χρονισμο σου ξανα, οταν δενεις μοτερ να ελενχεις 2 και 3 φορες οτι κανεις πανω σε αυτο, δεν χρειαζεται βιασυνη!
    Στο 0.20 στο βιντεο εχω την εντυπωση οτι ξερναει το καρμπυρατερ.
    Service Manual εχεις?

γαμωτ...γαμωτ.. .γαμωτ...
    Καλημέρα

Επειδή είχα και εγω supra πριν μερικά χρόνια για να πηγαίνω στη δουλειά, σίγουρα δεν ακουγόταν έτσι. Ακούγεται λίγο περίεργα, λίγο σαν να σέρνεται η καδένα του εκκεντροφόρου, λίγο σαν κάτι να χτυπά στην κεφαλή. Δεν ξέρω. Απλά όντως, δες και 2 και 3 και 5 τον χρονισμό. Αυτό που λέει ο mankam από πάνω, το πρόσεξα και εγώ. Κάτι φτύνει σε εκείνο το σημείο.
    I search, therefore I travel...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Βρε το εκανες diesel τελικα;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AXL954 Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα

Επειδή είχα και εγω supra πριν μερικά χρόνια για να πηγαίνω στη δουλειά, σίγουρα δεν ακουγόταν έτσι. Ακούγεται λίγο περίεργα, λίγο σαν να σέρνεται η καδένα του εκκεντροφόρου, λίγο σαν κάτι να χτυπά στην κεφαλή. Δεν ξέρω. Απλά όντως, δες και 2 και 3 και 5 τον χρονισμό. Αυτό που λέει ο mankam από πάνω, το πρόσεξα και εγώ. Κάτι φτύνει σε εκείνο το σημείο.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mankam Προβολή μηνύματος
    Γεια σου Χρηστο.
    Δες τον χρονισμο σου ξανα, οταν δενεις μοτερ να ελενχεις 2 και 3 φορες οτι κανεις πανω σε αυτο, δεν χρειαζεται βιασυνη!
    Στο 0.20 στο βιντεο εχω την εντυπωση οτι ξερναει το καρμπυρατερ.
    Service Manual εχεις?
    δεν ξερω παιδια θα το ξανακοιταξω φλαντζες εχω παρει και γω αυτο πιστευω αλλα το εβαλα πριν μπροστα και μολις κουμπονω τα πλαστικα και παω να ξαναβαλω τιποτα τζιφος θα κοιταξω παλι το καρμπ και τον χρονισμο να δω

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Βρε το εκανες diesel τελικα;
    diesel δεν λες τιποτα ειχα πλουσιο μιγμα και μου εκαψε τον αμπακω την τριτη που μας περασε και εμεινα και σαν diesel ακουγεται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από supraman Προβολή μηνύματος
    diesel δεν λες τιποτα ειχα πλουσιο μιγμα και μου εκαψε τον αμπακω την τριτη που μας περασε και εμεινα και σαν diesel ακουγεται
    Καλο θα ηταν,αν δεν τα εχεις αλλαξει ηδη,να αλλαξεις και την καδενα,τα 3 ραουλα και το γραναζι του εκκεντροφορου,είναι φτηνα ακομα και γνησια.Αν και περνει ρυθμιση με την φλογερα τεντωτηρα από κατω,θα σου ελεγα να μην την σκαλισεις ποτε.

Banned
    τα ραουλα καινουρια γνησια τα εχω παρει ειναι οκ την καδενα ομως δεν την εψαξα και θα δω το ελατηριο γιατι πεζει να χαλαρωσε πολυ γτ δεν σφιγει - τεντωνει καλα εχει χασει την ελαστικοτητα του και θα το αντικαταστησω με αλλο καινουριο και θα δω

Banned
    πηρε μπροστα και δουλευει ειχε πεταξει δοντια ευτυχως δεν καρφωσε τωρα κατι αλλο μπορουμε να βρουμε την διαμετρο απο λαστιχακι απο το καρμπ αυτο που παταει στο λαιμο γτ εχω τις κοκαλινες τις φλαντζες και εχει λαστιχακια και μου λειπει απο το καρμπ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    να χασει δοντι μονο του χλωμο,μαλλον δεν το εχεις με το χρονισμα.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreaspetr Προβολή μηνύματος
    να χασει δοντι μονο του χλωμο,μαλλον δεν το εχεις με το χρονισμα.
    Μπα δεβ νομιζω εχω χρονισει τοσα και τοσα γτ το θεωρεις απιθανο το ελατηριο του σε συγκριση με αυτο που του εβαλα ητανε μικροτερο κατα 5εκατοστα

Παρόμοια θέματα

1. ανακατασκευη honda supra
    από gregogti στο forum Ανακατασκευές (Restoring)
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2013, 17:37
  2. Βάψιμο πίσω ψαλιδιού σε Honda Supra (παπί)
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2006, 19:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF