Μήπως να δωσω τον τίγρη να πάρω αυτό;;πολυ καλο!!!
Και.πιστευεις σοβαρα οτι το δυο ειναι καλυτερο,απλα γιατι ειναι δυο.
Να ατο πω αλλιως, το μπαντιτ με ενα, φωταρες. Το φειζερ με δυο, φωταρες. Το gs με ενα, το κτμ με ενα, η μερα και η νυχτα. Αρα;
Την κακη σχεδιαση δεν την φτιαχνει το νουμερο. Τα αλλα ειναι αισθητικα κομπλεξ και ενοχλητικα ως επικινδυνα στο δρομο.
Δυο ιδια φωτα δεν ειναι καλυτερα απο ενα; οσο καλη ή κακη σχεδιαση και να εχουν....
πουτσ@@@@@@@@@
Αν τη νυχτα σε μη φωτιζομενο δρομο σου καει η μια απο τις δυο λαμπες, πιθανοτατα δε θα το παρεις καν πρεφα..
Νταξ μαλλον μου κανετε πλακα....
Αι γκιβ απ....
πουτσ@@@@@@@@@
Η ισως εχουμε αλλες εμπειριες ρε μαν...
Εμένα παιδιά το μηχανάκι μου αρεσει πάρα πολύ , αλλά η ζελατίνα , ακόμα και η κανονική η κοντή με ξενίζει πολύ . Λίγο το πίσω μέρος στη θέση του συνοδηγού θα μπορούσε σχεδιαστικά καλύτερο , αλλά οκ ...Υπάρχουν και χειρότερα .
Έχω την αίσθηση πως θα γεμίσει ο τόπος . Ωραίο μηχανάκι .
Για τα της συμπεριφοράς κτλ ...Είδωμεν . Το μόνο σίγουρο όπως το βλέπω , θα ναι πολλά κλικ πάνω από το ΤDΜ .
Λέει εδώ http://www.motompg.com/new-yamaha-fj-09-mt-09-tracer/
" Motorcycle offered in matt gray, lava red and race blu colors. Some pictures about this model are below "
Μάλλον αυτό θα λες . Και εμένα μονο αυτό μου αρέσει . Τα άλλα δεν με ενθουσιάζουν
* Ο - Η συνοδηγός ΔΕΝ φαίνεται να χει και καμία τρελή άνεση ... Σίγουρα ΔΕΝ προσφέρεται για ΑΝΕΤΑ φορτωμένα δυκάβαλα ταξίδια .Αυτά είναι βέβαια σχετικό
WHO RUNS THE SHOW