Σελίδα 88 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 3878838485868788899091929398 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.306 έως 1.320 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Θες να με κανεις να ψαχνω που εγραφες για υποθετικα πραγματα και μετα τα θεωρησες σαν δεδομενα;
    Το "γνωσεις" δεν ξερω πως το εννοεις και πως μπορεις να εχεις γνωσεις απο συμπεριφορες σε πορειες και απτις 2 μεριες,το πως λειτουργει το συστημα,ως προς τι;πως κανουν προσαγωγες;
    Το γνώσεις δεν έχει και πολλές έννοιες. Δεν έχω σκοπό να σε βάλω να ψάχνεις. Μου αρκεί που για λίγο το σκέφτηκες αυτό που έγραψα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Λοιπον σχετικο/ασχετο.
    Κατι με εχει ενοχλησει γενικοτερα στην αφηγηση περι Ρωμανου.
    Υπαρχει πολυς κοσμος που μιλαει, (οταν αναφερεται σε αυτον με υποτιθεμενη συμπαθεια και κατανοηση)
    για ενα παιδι που παρασυρθηκε,που εκανε μαλακιες,που ηρθε απο το ταδε η απο το δεινα περιβαλλον,που σοκαριστηκε παρεκτραπη,αποκτηνωθηκε,
    που τον εκμεταλλευονται η τον καθοδηγουν γονεις τερατα-ινστρουχτορες η και σκοτεινες δυναμεις,που οι κοινωνικες υπηρεσιες λαμπουν δια της απουσιας τους και χιλια ακομα.

Ρε γαμωτο σας περασε ποτε απο το μυαλο οτι υπαρχουν και γονεις σε αυτο τον τοπο που εχουν χειραφετησει τα παιδια τους σε βαθμο και απο τοσο νωρις, που ακομα και οταν αυτα μετατρεπονται σε κατι που ουτε οι ιδιοι δεν γνωριζουν
    τοτε αυτοι οι γονεις ειναι διπλα τους,γιατι εχουν καταλαβει οτι οι ανθρωποι διαμορφωνονται απο τις εμπειρες και το περιβαλλον τους; (περιβαλλον ΔΕΝ ειναι μονο οι γονεις)
    Για πειτε ρε μου σεις, γονεις αναρχικου (αρα και εκεινοι αναρχικοι) θα δεχοντουσαν να δουνε τον Σαμαρα για να σωσουν το παιδι τους;
    Η αφηγηση ειναι οτι τον οδηγουν στον θανατο του,ετσι εχει ειπωθει εμμεσα.

Ε οχι δεν ειναι γαμημενα φυσιολογικα αυτα ουτε λογικα ουτε ωραια.

(Ναι εχω νευρα εφαγα βροχα) .
    ε!ναι ωραια ολα αυτα και λιγο ρομαντικα!
    για δες την παραθεση που εκανε ο menelaos 46
    Κωνσταντίνος (Κωστής) Δασκαλάκης
    τον ηξερες? ουτε κι εγω!
    αυτον δεν τον γεννησαν γονεις?
    γιατι ουτε που τον εχουμε ακουσει?
    γιατι προφανως ο ανθρωπος εγινε επιστημονας..

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Το γνώσεις δεν έχει και πολλές έννοιες. Δεν έχω σκοπό να σε βάλω να ψάχνεις. Μου αρκεί που για λίγο το σκέφτηκες αυτό που έγραψα.
    Πως και τι γνωσεις εχεις πανω σε αυτο το θεμα μου εξηγεις;
    Εχεις σπουδασει ψυχολογια ομαδων καταστολης κατα την διαρκεια συγκρουσεων ας πουμε;;;
    Και σου ξαναλεω εγω κολλημενος δεν ειμαι,σε αντιθεση με σενα.
    Οταν ζοριζουν τα πραγματα αρχιζουμε τις γενικοτητες.καλος μηχανισμος αμυνας αλλα για 1-2 φορες,παραπ;νω δεν σε παιρνει.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Πίνουμε και κανένα καλό τσιγάρο που και που... πως σκατά νομίζεις ότι μπορεί κάποιος να συνεχίσει τέτοια κουβέντα τόσο καιρό αδερφέ μου.....

Έμεινα στην ουσία. Διαφωνούμε καθέτως και οριζοντίως. Τα παιδιά μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και χωρίς μολότωφ και έφερα ένα παράδειγμα κάποιες σελίδες πριν και κάνατε όλοι τουμπεκί.... αυτός http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%...BA%CE%B7%CF%82 κύριοι γιατί μπόρεσε??? Δε του πνίξαν τα όνειρα οι μπάτσοι????
    με συγχωρεις αλλα ο Δασκαλάκης δεν με βοήθησε καθόλου στο να βρω το 2ευρο που μου λείπει για ψωμί.
    Οταν λέμε να αλλάξω το κόσμο, εννοώ κάτι πολύ συγκεκριμένο που αφορά το βιοτικό μου επίπεδο.
    Ακριβώς επάνω σε αυτήν την διεκδίκηση βρίσκω απέναντι μου την αστυνομική καταστολή!

Καλά το να συγκρίνεις αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα με το επί Τουρκοκρατίας, που πηδούσαν όποια ήθελαν και έσφαζαν όποιον ήθελαν δεν είναι σοβαρό παράδειγμα.....
    Οχι ε? Απλά συνέκρινε το ποσοστό φόρου και βάλε στο μυαλό σου τι γαμήσι τρώνε οσοι δουλεύουν 12ωρα για 500 ευρώ με 4ωρη ασφάλιση και εαν είναι και κοπέλες τι σεξουαλική παρενόχληση δέχονται και δεν μιλάνε για να μην χάσουν την κωλοδουλεΙα τους.
    Οχι καλέ δεν μοιαζουν καθόλου τα χρόνια αυτα.
    Α ξέχασα τους νεκρούς που ωθηθηκαν στην αυτοκτονία , τους νεκρούς που αντέδρασαν στην αστυνομία, τους νεκρούς που πυροβολήθηκαν για "πλάκα", τα ανοιγμένα κεφάλια των "επαναστατών" στις ειρηνικές πορείες (ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΈΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΛΌΤΟΦ)
    Ναι! έκανα λάθος
    μαλλον δεν είχαν τετοια τότε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    ε!ναι ωραια ολα αυτα και λιγο ρομαντικα!
    για δες την παραθεση που εκανε ο menelaos 46
    Κωνσταντίνος (Κωστής) Δασκαλάκης
    τον ηξερες? ουτε κι εγω!
    αυτον δεν τον γεννησαν γονεις?
    γιατι ουτε που τον εχουμε ακουσει?
    γιατι προφανως ο ανθρωπος εγινε επιστημονας..
    Το οτι οι ανθρωποι οταν γινονται επιστημονες προκοβουν, και οταν πιανουν μολοτοφ παραστρατουν, ειναι δικη σου φαντασιωση,και εντελως μιζερη αν θες μην πω και χυδαια.
    Που θα πεις εσυ ποιον δρομο πρεπει να παιρνουν οι ανθρωποι γενικοτερα για να τους γουσταρεις.
    Και βρωμαει και λιγο success story-ιλα αν μου επιτρεπεις,αλλα μην το παρεις τοις μετρητοις αυτο, ειναι μαλλον δικη μου φαντασιωση.
    Και ναι ειμαι αθεραπευτα ρομαντικος ρε πουστη μου.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    Το οτι οι ανθρωποι οταν γινονται επιστημονες προκοβουν, και οταν πιανουν μολοτοφ παραστρατουν, ειναι δικη σου φαντασιωση,και εντελως μιζερη αν θες μην πω και χυδαια.
    Που θα πεις εσυ ποιον δρομο πρεπει να παιρνουν οι ανθρωποι γενικοτερα για να τους γουσταρεις.
    Και βρωμαει και λιγο success story-ιλα αν μου επιτρεπεις,αλλα μην το παρεις τοις μετρητοις αυτο, ειναι μαλλον δικη μου φαντασιωση.
    Και ναι ειμαι αθεραπευτα ρομαντικος ρε πουστη μου.
    το χω γραμμενο το success story εκει που δεν πιανει!
    στυλο και μελανι!
    αυτο που δεν καταλαβες ειναι
    οτι εγω υπηρξα στην αλλη πλευρα χρονια!
    και σαφως ξερω τον δρομο που πρεπει να χαραζουν οι σωστοι
    και σοφοι ανθρωποι!
    - πήραμε τη ζωή μας· λάθος! κι αλλάξαμε ζωή.
    Σεφερης..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Λοιπον σχετικο/ασχετο.
    Κατι με εχει ενοχλησει γενικοτερα στην αφηγηση περι Ρωμανου.
    ....
    Έχεις το point σου.

Γενικότερα φλερτάρει έντονα ο κόσμος με την ιδέα ότι ο Ρωμανός είναι θύμα των καταστάσεων κι ότι τελος πάντων ο αυθορμητισμός και το "της ηλικίας" κλπ τον έφεραν σε αυτό το σημείο κλπ.

Προσωπικά δεν το βλέπω έτσι, το είπα και νωρίτερα.
    Δεν μπορώ να ξέρω σαφώς.

Τώρα για το θέμα των γονιών, τί να σου πω.
    Δεν αποκλείεται, αλλά γονείς που να φτάσουν να υποστηρίζουν την απόφαση του γιου τους να φτάσει μέχρι τέλους την απεργία πείνας κλπ και να σέβονται την επιλογή του δεν πετυχαίνεις και κάθε μέρα.
    Αν όντως είναι έτσι, μπράβο και στους γονείς του μπράβο και στον ίδιο (και δεν το λέω καθόλου μα καθόλου ειρωνικά).

Πίνουμε και κανένα καλό τσιγάρο που και που... πως σκατά νομίζεις ότι μπορεί κάποιος να συνεχίσει τέτοια κουβέντα τόσο καιρό αδερφέ μου.....
    Δεν ξέρω τί πίνει και τί φουμάρει ο καθένας εδώ μέσα, αλλά ας κάνει τη χάρη και σε μας τους υπόλοιπους να ποστάρει νηφάλιος, γιατί είπαμε έχουν ελαστικότητα και πρήζονται, αλλά μέχρι ενός σημείου.

το χω γραμμενο το success story εκει που δεν πιανει!
    στυλο και μελανι!
    αυτο που δεν καταλαβες ειναι
    οτι εγω υπηρξα στην αλλη πλευρα χρονια!
    και σαφως ξερω τον δρομο που πρεπει να χαραζουν οι σωστοι
    και σοφοι ανθρωποι!
    - πήραμε τη ζωή μας· λάθος! κι αλλάξαμε ζωή.
    Σεφερης..
    Κοιτα δεν ξερω ακριβως σε ποια πλευρα ησουν για να ειμαι ειλικρινης και τι εισαι τωρα,
    και επισης δεν με νοιαζει αν εχεις βρει την ουσια της ζωης και την σοφια (αν εχεις ειλικρινα χιλια ρησπεκτ και γραψε μας σταρχιδια σου) ,
    αλλα επετρεψε μας και εμας να σε γραψουμε στα δικα μας γιατι απο κυρηκες του ΕΝΟΣ μοναδικου σωστου και εναρετου δρομου χορτασαμε.
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος
    Κοιτα δεν ξερω ακριβως σε ποια πλευρα ησουν για να ειμαι ειλικρινης και τι εισαι τωρα,
    και επισης δεν με νοιαζει αν εχεις βρει την ουσια της ζωης και την σοφια (αν εχεις ειλικρινα χιλια ρησπεκτ και γραψε μας σταρχιδια σου) ,
    αλλα επετρεψε μας και εμας να σε γραψουμε στα δικα μας γιατι απο κυρηκες του ΕΝΟΣ μοναδικου σωστου και εναρετου δρομου χορτασαμε.
    ενταξει!
    αποσυρομαι!!
    γιατι η συζητηση παει οπως την θελετε!!
    και δεν εχω ορεξη!
    ευχαριστω!!!
    ειπα τις αποψεις μου σεβαστες και οι δικες σας
    και καλη καρδια!σε ολους μας..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Σ'τη χαρίζω γιατί το'σβησες.
    Την επόμενη δεν έχει.

Ξέρεις εσύ.

ενταξει!καταλαβα που το πας?
    αποσυρομαι!!
    γιατι η συζητηση παει οπως την θελετε!!
    και δεν εχω ορεξη!
    ειπα τις αποψεις μου σεβαστες και οι δικες σας
    και καλη καρδια!σε ολους μας..
    Δεν το παω καπου ρε συ εγω προσπαθω να διαπραγματευτω καποια πραγματα,
    αλλα η σταση μου απεναντι στην ζωη ειναι η δικη μου σταση και δεν χρειαζεται να πεισω καποιον να την υιοθετησει (αν και βγαινει ο ιεροκυρηκας σε καταστολη απο μεσα μου αρκετα συχνα).

Αυτο που δεν μπορω με την καμια,και εκει με βρισκει απεναντι καθαρα για υπαρξιακους λογους
    ειναι οταν καποιος προσπαθει να με πεισει οτι γνωριζει τον ενα μοναδικο και εναρετο δρομο για την σωτηρια των ψυχων ημων και γενικα την ΑΠΑΝΤΗΣΗ για ολα.

Πολυ συχνα αυτο δικαιολογειται (και μαλιστα πολυ πειστικα) σαν την μονη εναλλακτικη.
    Ναι εκει εχω χοντρο θεμα,αλλα οχι με σενα απαραιτητα.

edit:Γαμω τη μπουτανα μου παλι θα ξενυχτησουμε εδω μεσα....
    -..Not Yet!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ...
    Δεν μεταδίδω άλλο γιατί θα σπάσω το πι σι ειλικρινά !

υγ
    μπορεί να γελάς αλλά θυμίσου ότι το αγγούρι δεν πονάει
    όταν δεν μπαίνει στο δικό σου κώλο.
    Το τι αγγούρι μπορεί να τρώει ο καθ' ένας είναι δικό του θέμα. Και το ότι δεν γίνεται βούκινο στα φόρα το γεύμα ή το υπόθετο, επίσης δικό του θέμα. Μερικά αγγούρια δε, θες δεν θες τα τρως όπως τα τρώνε δέκα εκατομύρια άλλοι γύρω σου. Από εκεί και πέρα, το τι θα κάνεις με το αγγούρι σου και πως θα διαχειριστείς το τι συμβαίνει είναι επίσης προσωπικό ζήτημα του καθ΄ ενός.

Και γλαφυρά τα λες, αλλά μου θυμίζεις δελτίο τηλεόρασης. Έντονη εικόνα, έντονο συναίσθημα. Και δεν θα σπάω το πισί γιατί δεν θέλω, αλλά σεντόνι επίσης δεν θα γράΠΣω. Τα λες καλά, αλλά λες και πολλά άκυρα ταυτόχρονα.

Άντε άλλες 12...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Άντε άλλες 12...
    Στις ποσες τιγκαρει και τρωει ρηζετ;
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    με συγχωρεις αλλα ο Δασκαλάκης δεν με βοήθησε καθόλου στο να βρω το 2ευρο που μου λείπει για ψωμί.
    Οταν λέμε να αλλάξω το κόσμο, εννοώ κάτι πολύ συγκεκριμένο που αφορά το βιοτικό μου επίπεδο.
    Ακριβώς επάνω σε αυτήν την διεκδίκηση βρίσκω απέναντι μου την αστυνομική καταστολή!

Μα και θα σε βοηθήσει να βρεις το 2ευρω το να πετάς πέτρες και μολότωφ????? Σε αυτή τη διεκδίκηση να ξέρεις βρίσκεις απέναντί σου τον συμπολίτη σου που ψήφιζε με γνώμονα μόνο το δικό του 2ευρω......

Οχι ε? Απλά συνέκρινε το ποσοστό φόρου και βάλε στο μυαλό σου τι γαμήσι τρώνε οσοι δουλεύουν 12ωρα για 500 ευρώ με 4ωρη ασφάλιση και εαν είναι και κοπέλες τι σεξουαλική παρενόχληση δέχονται και δεν μιλάνε για να μην χάσουν την κωλοδουλεΙα τους.
    Οχι καλέ δεν μοιαζουν καθόλου τα χρόνια αυτα.
    Α ξέχασα τους νεκρούς που ωθηθηκαν στην αυτοκτονία , τους νεκρούς που αντέδρασαν στην αστυνομία, τους νεκρούς που πυροβολήθηκαν για "πλάκα", τα ανοιγμένα κεφάλια των "επαναστατών" στις ειρηνικές πορείες (ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΈΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΛΌΤΟΦ)

Μα πόσους έχει σκοτώσει τέλος πάντων αυτή η αστυνομία για πλάκα????? Σε λίγο θα πιστέψουμε ότι οι μπάτσοι περιμένουν να οριμάσει το ουίσκι και πυροβολάνε αθώους στο κεφάλι για να περάσει η ώρα με το ύφος που το λέτε και το ξαναλέτε....
    Πέφτει μολότωφ από αθώους διαδηλωτές??? Γιατί νόμισα πως πέφτει μόνο από το παρακράτος.....
    ..................

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF