Σελίδα 103 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 353939899100101102103104105106107108113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.531 έως 1.545 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Ο Ρωμανός δν ανήκει σε καμια τρομοκρατική οργάνωση δε ξέρω αμα το χεις παρακολουθήσει λίγο το θέμα..
    μια χαρά το έχω παρακολουθήσει. Συμφωνούμε αλλά μάλλον δεν έγινα αντιληπτός.

Το κράτος από την αρχή του συμπεριφέρθηκε σαν τρομοκράτη.
    Δεν ξέρω σε άλλους ληστές να έδωσαν τα στοιχεία τους και "καλλιτεχνικές" φωτογραφίες στη δημοσιότητα.
    Δεν ξέρω άλλο ληστή που να έφαγε 15 χρόνια. Στο τέλος δεν τους έκατσε και αθωώθηκαν για αυτήν την κατηγορία όντως όπως λες.

αλλά αν θυμάσαι μετά από καιρό μας είπαν πως βρέθηκαν τα αποτυπώματα τα τους σε γιάφκα στο Παγκράτι και νομίζω και αλλού. Είπαμε ο στόχος είναι να τον εξαφανίσουν και θα το κάνουν. Η υπόθεση εκκρεμεί με κατηγορία νομίζω συμμετοχή στην ΣΠΦ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αν απολυθώ από τα γέλια, θα μου βρείς δουλειά!
    θα φέρω όλη τη λίστα του ΟΑΕΔ για να διαλέξεις!
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Ο Ρωμανός δν ανήκει σε καμια τρομοκρατική οργάνωση δε ξέρω αμα το χεις παρακολουθήσει λίγο το θέμα..
    Ξαναδιαβασε τι και κυριως πως γραφει οφιλος.παρεξηγησες νομιζω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    1. Mε γνωρίζεις, με έχεις τσεκάρει και και με έχεις κατατάξει στους ανίκανους να διαμορφώνουν από τα δεδομένα αναλυτική κριτική σκέψη κατατάσσοντάς με στα υποχείρια των διαμορφωτών της κοινής γνώμης; Αν ναι, τότε το δέχομαι. Αν όμως όχι, δεν είναι λίγο ισοπεδωτική για να μη πω κάτι χειρότερο η κρίση σου;

2. Αν δεν υπήρχε αυτό το ΑΝ, δεν θα υπήρχε αντισεισμικός σχεδιασμός, αντιπλημμυρικά έργα, στρατός, αστυνομία, πυροσβεστική, αλεξικέραυνα, ιατρική πρόληψη, προστασίες μοτοσυκλέτας και αναβάτη, ABS, ESC... που δημιούργησε αυτή η κατακριτέα λογική όπου αναλόγως πως την χρησιμοποιεί κανείς μπορεί να περιλάβει μέχρι και τα καλαμπαλίκια της γιαγιάς.
    Όχι δεν σε γνωρίζω ούτε και σε έχω τσεκάρει () αλλά έγραψες

Όσο για τον "πιτσιρικά" μη ξεχνάμε ότι δεν κρατούσε απλώς ένα Καλάσνικοφ, δεν υπέβαλε σε ομηρεία έναν πολίτη με προφανή κίνδυνο για τη ζωή αυτού του πολίτη, αλλά αντάλλαξε και ντουφεκιές με τους διώκτες βάζοντας σε κίνδυνο και τις ζωές άλλων.
    Και σου απάντησα έτσι
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ο_γαύρος
    δυστυχώς αν η ενημέρωση που λαμβάνεις προέρχεται απο τον Στόκο και συναφή ακροδεξιά ξεράσματα προπαγάνδας (λέγε με Μεγκα κλπ),σχηματίζεις και την αναλόγως επιτηδευμένα λαθεμένη εικόνα της πραγματικότητας.
    γιατι η παραπάνω απάντηση έχει συγκεκριμένη προέλευση,είναι σκοπίμως διεστραβλωμένη και αποσκοπεί σε ένα και μόνο, την παραπληροφόρηση των αναγνωστών ως προς τα γεγονότα! όπως φαίνεται σε εσένα δούλεψε με επιτυχία.
    Έλα και πες μου τώρα τι καταλαβα λάθος και εγω θα'μαι ο πρώτος που θα απολογηθω αν σε αδίκησα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αν απολυθώ από τα γέλια, θα μου βρείς δουλειά!
    +όσα
    η μπύρα παγώνει, το παγόνι δεν μπύρα κλπ...
    Δεν φτάνουν για όλους λέμε.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HolyDiver Προβολή μηνύματος
    " Μια άλλη ακροδεξιά τρομοκρατική επίθεση θα γίνει στις 20 Ιουνίου 1978, στην αίθουσα του κινηματογράφου Ρεξ. Αυτή τη φορά, από την έκρηξη της βόμβας τραυματίστηκαν 15 άνθρωποι. Στο πλαίσιο των συλλήψεων για την υπόθεση της τρομοκρατίας, θα συλληφθεί μεταξύ άλλων και ο Μιχαλολιάκος τον Ιούλιο του 1978, διάστημα κατά το οποίο υπηρετούσε τη θητεία του. Ενώ οι αρχικές κατηγορίες με τις οποίες παραπέμπονται οι κατηγορούμενοι στον ανακριτή εντάσσονται στον νόμο 774/78 «περί καταστολής της τρομοκρατίας» και είναι σε βαθμός κακουργήματος, ο Μιχαλολιάκος και άλλα δύο άτομα καταλήγουν να παραπεμφθούν στο πενταμελές εφετείο και να τιμωρηθούν για παράβαση του νόμου 495/76 «περί όπλων και εκρηκτικών υλών», δηλαδή για μια κατηγορία που είναι πλημμέλημα.

Τον Ιανουάριο του 1979 καταδικάστηκε για κατοχή όπλων και εκρηκτικών σε φυλάκιση 13 μηνών. Όμως η στιγμή της αποφυλάκισης ήρθε αρκετά γρήγορα. Τον Αύγουστο του 1979 ήταν πλέον ελεύθερος. Ορισμένοι συναγωνιστές του θα τον κατηγορήσουν για «ρουφιανιά». Υποστήριξαν δηλαδή ότι ο Μιχαλολιάκος ενήργησε ύπουλα και τους κατέδωσε στην αστυνομία και στην ΚΥΠ, προκειμένου «να σώσει το τομάρι του» και να πέσει «τα μαλακά». Ο ακροδεξιός Αριστοτέλης Καλέντζης που συνελήφθη το 1976, αναγκάστηκε να μείνει στη φυλακή 12 ολόκληρα χρόνια και όχι λίγους μήνες όπως ο Μιχαλολιάκος."

15 χρόνια στον Ρωμανό, 13 μήνες Στον Μιχαλολιάκο του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (μέγας δημοκράτης)
    ναι αλλα ο εν λόγω είναι πατριωτης (στα λόγια), όχι αναρχοάπλυτος αντιεξουσιαστής...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    θα φέρω όλη τη λίστα του ΟΑΕΔ για να διαλέξεις!
    Α...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    ...
    +όσα
    Δεν φτάνουν για όλους λέμε.
    Μπερδεύτηκες, συμφώνησα με τον dimmie_72
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Συγκρατήσου, προβαίνεις σε άλμα λογικής!
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Συγκρατήσου, προβαίνεις σε άλμα λογικής!
    Μεα κουλπα για το λάθος.

Για την ταύτιση των λόγων σου με το Στοκο αβαβα ε;
    Σε θιξαμε κατά τα αλλα...

Μεα κουλπα για το λάθος.
    Να σε προστατέψω πάω, μη γίνεις σαν και ...μένα.

Τώρα αφού επιμένεις να δεχτώ ότι είναι λάθος η πληροφόρηση μόνο που τα αδιάσειστα γεγονότα δείχνουν ότι ένας αστυνομικός ήταν τραυματίας. Και άντε (αφού ούτε και γω ούτε και συ ήμασταν εκεί) να ξαναδεχτώ ότι είναι προβοκάτσια η ανταλλαγή πυροβολισμών από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ.

Το οπλοστάσιο όμως μισού Τάγματος που βρέθηκε στην κλούβα δεν είδα να το αμφισβητήσει κανείς.
    Ατομικά τυφέκια, skorpion, χειροβομβίδες, πιστόλια....
    Όλα αυτά με οδηγούν να συμπεράνω χωρίς άλματα λογικής ότι τα παιδιά του ένοπλου αντάρτικου ο μόνος λόγος που δεν τα χρησιμοποίησαν ήταν γιατί χέστηκαν επάνω τους.
    Απεκτός κι αν τα πήγαιναν στο Βελεβεντό γιατί είχε και Λαϊκή εκείνη τη μέρα, νάχει να διαλέξει η νοικοκυρά κάτι εκτός απ τα ροδάκινα.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Σε θέμα στο οποίο όπως όλοι μας μάθαμε, λύση λειτουργική υπήρχε, ΓΑΜΑΤΗ νίκη...
    μα εγω δεν λεω για νικη , βρηκανε λυση γραφω , αλλα συμφωνησανε αυτο τονιζω , αρα γινεται , ειναι εφικτο , ποσες αλλες λειτουργικες λυσεις θα μπορουσαν να εχουν βρει για τοσα θεματα , αλλα στο αμην , στο παραπεντε , λιγο πριν πεθανει το παλικαρι , για ποσους αλλους συναθρωπους μας που εφυγαν απο την ζωη δεν μπορουσαν να βρουν μια γ@μημενη λειτουργικη λυση και να συμφωνησουν , πρεπει να ψοφισουμε ολοι για να συμφωνησουν ακομα και για τα πιο απλα πραγματα , πιο απλα απο το θεμα του Ρωμανου
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    ια ποσους αλλους συναθρωπους μας που εφυγαν απο την ζωη δεν μπορουσαν να βρουν μια γ@μημενη λειτουργικη λυση και να συμφωνησουν
    Η λυση εχει βρεθει εδω και μερικα χρονια, και μαλιστα δια στοματος Αδωνη Γεωργιαδη (ο μονος βλακας πολιτικος που του ξεφευγουν χωρις καμια ντροπη) ο οποιος ειπε επι λεξη πριν λιγο καιρο "Ε τι να κανουμε στην κριση θα πεθανουν και καποιοι"
    Προφανως η λυση για να γραφω εγω και εσυ στο μοτοτζιαρ εχει βρεθει (και απλα μπορει να φαντασιωνομαστε οσο μας παιρνει οτι δεν ειμαστε εμεις αυτοι οι καποιοι) .
    Χαμενοι απο χερι ειμαστε κοριτσια,αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα απαισιοδοξο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από The_Scientist Προβολή μηνύματος
    Στην ουσία των γραφόμενών σου συμφωνώ απόλυτα.
    Το επικριτικό - ελιτίστικο ύφος σου (αν το ερμηνεύω σωστά), όμως είναι άσκοπο.
    Kανένα ελιτίστικο ύφος, απλά ρεαλισμός. Ελιτίστικο και άσκοπο βρίσκω να τα συζητάμε από τη βολή του καναπέ και του σπιτιού μας.

Πάμε παρακάτω, βλέπω ότι πολλοί κάνετε αναφορά για το πως θα βιώνει ο Ρωμανός σε προσωπικό επίπεδο την όλη ιστορία. Μπορεί να είναι ευτυχής και ικανοποιημένος, δεν αντιλέγω αλλά αυτό είναι πραγματικά αδιάφορο επί της ουσίας. Η δραστηριοποίηση του στο συγκεκριμένο πεδίο υπό την σκέπη της συγκεκριμένης ιδεολογίας δεν γίνεται σε καμία περίπτωση για προσωπικούς λόγους αλλά για συλλογικούς. Δεν βάζεις βόμβα, παίρνεις όπλα και ληστεύεις τράπεζες επειδή έχεις προσωπικό πρόβλημα με την εξουσία αλλά γιατί θεωρείς ότι οι πράξεις σου: α) θα αποδεσμεύσουν τους καταπιεσμένους από το ζυγό του συστήματος β) θα αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Ο αναρχικός που παίρνει τα όπλα το κάνει για όλους. Αν τον ενδιαφέρει μόνο η πάρτη του, πολύ εύκολα μπορεί να αποτραβηχθεί εκτός συστήματος και να μην συμμετάσχει σε αυτό που σιχαίνεται. Ελπίζω να είναι αντιληπτή η διαφορά.

Να σε προστατέψω πάω, μη γίνεις σαν και ...μένα.

Τώρα αφού επιμένεις να δεχτώ ότι είναι λάθος η πληροφόρηση μόνο που τα αδιάσειστα γεγονότα δείχνουν ότι ένας αστυνομικός ήταν τραυματίας. Και άντε (αφού ούτε και γω ούτε και συ ήμασταν εκεί) να ξαναδεχτώ ότι είναι προβοκάτσια η ανταλλαγή πυροβολισμών από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ.

Το οπλοστάσιο όμως μισού Τάγματος που βρέθηκε στην κλούβα δεν είδα να το αμφισβητήσει κανείς.
    Ατομικά τυφέκια, skorpion, χειροβομβίδες, πιστόλια....
    Όλα αυτά με οδηγούν να συμπεράνω χωρίς άλματα λογικής ότι τα παιδιά του ένοπλου αντάρτικου ο μόνος λόγος που δεν τα χρησιμοποίησαν ήταν γιατί χέστηκαν επάνω τους.
    Απεκτός κι αν τα πήγαιναν στο Βελεβεντό γιατί είχε και Λαϊκή εκείνη τη μέρα, νάχει να διαλέξει η νοικοκυρά κάτι εκτός απ τα ροδάκινα.
    Είσαι παραπληροφορημένος φίλε επιμείνω δεν επιμείνω εγω, τουλάχιστον μην το παίζεις ψαγμένος.
    Εγω δεν λέω τι ΝΟΜΙΖΩ πως έγινε.
    Αναπαράγω τα λόγια του Εισαγγελέα (Πεπόνης νομίζω λεγόταν) στο απαλλακτικό πόρισμα του για τον Ρωμανό.
    Αν κανεις τον κόπο και τα διαβάσεις (αναφέρθηκαν κι εδώ μέσα κάπου) θα δεις ότι ακυρώνουν το παπατζιλίκι που προσπαθείς ακόμα να περάσεις για άποψη.
    Καλη συνέχεια λοιπόν και την επομενη διάλεγε καλύτερα τις πηγές της ενημέρωσης σου. Αν μη τι άλλο,μπορεί να αποτρέψουν το να εκτίθεσαι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Kανένα ελιτίστικο ύφος, απλά ρεαλισμός. Ελιτίστικο και άσκοπο βρίσκω να τα συζητάμε από τη βολή του καναπέ και του σπιτιού μας.

Πάμε παρακάτω, βλέπω ότι πολλοί κάνετε αναφορά για το πως θα βιώνει ο Ρωμανός σε προσωπικό επίπεδο την όλη ιστορία. Μπορεί να είναι ευτυχής και ικανοποιημένος, δεν αντιλέγω αλλά αυτό είναι πραγματικά αδιάφορο επί της ουσίας. Η δραστηριοποίηση του στο συγκεκριμένο πεδίο υπό την σκέπη της συγκεκριμένης ιδεολογίας δεν γίνεται σε καμία περίπτωση για προσωπικούς λόγους αλλά για συλλογικούς. Δεν βάζεις βόμβα, παίρνεις όπλα και ληστεύεις τράπεζες επειδή έχεις προσωπικό πρόβλημα με την εξουσία αλλά γιατί θεωρείς ότι οι πράξεις σου: α) θα αποδεσμεύσουν τους καταπιεσμένους από το ζυγό του συστήματος β) θα αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Ο αναρχικός που παίρνει τα όπλα το κάνει για όλους. Αν τον ενδιαφέρει μόνο η πάρτη του, πολύ εύκολα μπορεί να αποτραβηχθεί εκτός συστήματος και να μην συμμετάσχει σε αυτό που σιχαίνεται. Ελπίζω να είναι αντιληπτή η διαφορά.
    Και παλι μπερδευεις τις δικες σου φαντασιωσεις με την κοινωνια.
    Δεν λεω οτι δεν πρεπει να μην μιλαμε για την κοινωνια,εχει διαφορα.

Και στο τελευταιο,αυτος που αυτοπροσδιοριζεται ως αναρχικος,ξερει οτι αναρχια σημαινει να μιλας και να εκπροσωπεις ΜΟΝΟ τον εαυτο σου και κανεναν αλλο.
    Η δημοσια συζητηση ειναι επιθυμητη (και θα πρεπει να ειναι) αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος.
    Οπως δεν πηρε το καλασνικοφ για σενα,ετσι δεν εκανε απεργια πεινας και για σενα.
    Το αν αυτος ο τροπος δρασης του ειναι μαλακια η οχι να το συζητησουμε,αλλα δεν μας αφορα εμας προσωπικα.

Ενα σχετικα ανθρωπιστικο κρατος στην τελικη, δεν θα ασχολουνταν καθολου με τους αναρχικους,μιας και δεν το αφορουν,ασχετα που οι απογονοι ταγματασφαλιτων που κυβερνουν το εχουν παρει προσωπικα να τους γαμησουν τα πρεκια.
    Μην βαζεις τον εαυτο σου στην θεση οπου σκεφτεσαι αν ο Ρωμανος οτι κανει το κανει για το καλο σου η για το κακο σου.Αυτο το κανουν οι πολιτικοι οχι οι αναρχικοι (και ας αφησουμε καποια αναρχακια της αμστελ που με σιχαινονται εμενα και σενα πιο πολυ κι απ τ'αντερα τους)
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ο μικρος σταματησε την απεργια και μιλησε για νικη της αναρχιας
    καθε αγωνας ειναι σεβαστος και μπραβο του που δεν τα παραταει
    ομως καλο ειναι να αγωνιζεσαι για κατι που παει την κοινωνια παραπερα και -γνωμη μου- η αναρχια δεν μας βγαζει απο τα σκατα που κολυμπαμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    ο μικρος σταματησε την απεργια και μιλησε για νικη της αναρχιας
    καθε αγωνας ειναι σεβαστος και μπραβο του που δεν τα παραταει
    ομως καλο ειναι να αγωνιζεσαι για κατι που παει την κοινωνια παραπερα και -γνωμη μου- η αναρχια δεν μας βγαζει απο τα σκατα που κολυμπαμε
    Αρχιζω να νιωθω σαν παπας ρε γαμωτο...

Κανε κατι εσυ που θα παει ΕΣΕΝΑ καπου, και τον κοινωνικο σου κυκλο οποιος και αν ειναι αυτος.
    Αν εχεικαποιο αντικτυπο στην κοινωνια,ισως και να προλαβεις να το μαθεις,αν και δεν.
    Η κοινωνια δεν παει οπου την θελεις εσυ και εγω,ασε που αργει πολυ η πουτανα να παρει μπρος.
    Μηπως κανουμε και συζητηση εδω για να παμε μποροστα την κοινωνια;Αμα ειναι ετσι να παρω πουλο.
    -..Not Yet!

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF