Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 68

Θέμα: ta nmw δεν σπανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Eνω για παραδειγμα στα yamaha δεν παιρνεις πηνια? 'Η στα cbr ανορθωτη και κανα βαρελι λαδι? 'Η στα suzuki κανα πλαισιο, ετσι για να υπαρχει, μαζι με δωρο καμια τρομπα φρενου και κατι ηλεκτρικα? Ρε πατε καλα? Οσα μοτερ βγαζουν αλογα και πανε πιστα, θα χαλασουν, ειτε ειναι κινεζικα ειτε ιταλικα.
    το βιολί σου εσύ....ρε μαν η στραβή γίνεται παντού(αλλού σοβαρή,αλλού λιγότερο σοβαρή),η αναλογία δεν είναι η ίδια ότι και να λες
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Eνω για παραδειγμα στα yamaha δεν παιρνεις πηνια? 'Η στα cbr ανορθωτη και κανα βαρελι λαδι? 'Η στα suzuki κανα πλαισιο, ετσι για να υπαρχει, μαζι με δωρο καμια τρομπα φρενου και κατι ηλεκτρικα? Ρε πατε καλα? Οσα μοτερ βγαζουν αλογα και πανε πιστα, θα χαλασουν, ειτε ειναι κινεζικα ειτε ιταλικα.
    Γενικεύεις βάζοντας θέματα τα οποία δεν υφίστανται.
    Πιο συγκεκριμένα... Μερικά R1 έβγαλαν πηνία καθώς και μερικά FZ τα οποία δεν είναι καν μοτά πίστας. Όχι τα Yamaha γενικά.
    Ποιο CBR θέλει ανορθωτή και τόσο πολύ λάδι? Δεν το γνωρίζω.
    Ποια Suzuki είχαν θέμα με πλαίσια (με την πάνω ραφή συγκεκριμένα η οποία πιθανόν δεν άντεχε σε τρακάρισμα) εκτός μια παρτίδα Κ5 1000?
    Ποια τρόμπα φρένου Suzuki? των K7? Αυτή δεν χάλαγε, απλά δεν ήταν αρκετή σε γερά φρένα. Είναι σαν να λέμε πως το τάδε spotr turing δεν κάνει για πίστα γιατί βρίσκει εύκολα κάτω. Αυτό δεν είναι δυσλειτουργεία ή σπάσιμο μοτέρ, είναι σχεδιαστικό λάθος.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Κοίτα να δεις που άλλο ένα θέμα θα το κάνουμε "Τζαπάν ΒΣ Ευρώπη"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Κοίτα να δεις που άλλο ένα θέμα θα το κάνουμε "Τζαπάν ΒΣ Ευρώπη"
    γιατί πως το είδες να ξεκινάει....
    θέλω να πω,ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία του νήματος τούτου...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Α ΟΚ τότε: Τα Απρίλια γαμάνε τα Σουζούκι.

Και όχι μόνο,θα'θελα να προσθέσω...!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

περιεργο...

ρωτησα ενα suzuki που εχω στο γκαραζ και θυμαται ξεκαθαρα ενα μανικι που ειχε ριξει καποια στιγμη σ'ενα παρδαλο tuono...νομιζω fUcktory θα'ταν...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Το θεμα παιρνει την τροπη που θα επρεπε!!!
    Στην αναμπουμπουλα χαιρεται το αβαταρ μου!!!
    JAPAN ρεεεϊιιιιιιιι!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mtiSadou0OkNdOl-bI93KIg.jpg 
Προβολές:	151 
Μέγεθος:	14,5 KB 
ID:	328457
    MADE IN JAPAN 日本製

στο 1 000 000 γιαπονεζικα σπανε τα 100
    στα 1000 bmw σπαμε τα 100
    ομοιο ποσοστο?
    εγω κερδισα το δικαστιριο πηρα την αποφαση και την κοινοποιησα με κλητιρα. περιμενο εάν θα γινη ενσταση εάν δεν κανουν. προχωραω για να πληρωθω η να κανω κατασχεση..
    το θεμα είναι ότι οι μπεμβεδακιδες λενε ότι είναι τα απολιτα εργαλεία που δεν σπανε δεν χαλανε και περνουν και αλλους στον λαιμο τους γιατι δεν λενε την αληθεια για να μπορεσουν αυριο να μοσχοπουλισουν το παρταλι τους . το ποσοστο των bmw που δεν εχουν βγαλει σωβαρα προβλήματα είναι μικρο εως ανιπαρκτο σχεδων όλα εχουν προβλιματα αλλα δεν το λενε.
    του στιλ
    <<εμενα δεν μου βγαζει κανενα προβλιμα ... μονο ρουλεμάν στοφαλου μια δυο φορες, τσιμουχα στροφαλου 5-6 φορες αλλα της αλλαζω κάθε φορα που αλαζω δισκοπλατο. κατι καλοδια του abs κοπικαν αλλα μου τα ευτιαξαν στη εγγιηση κατι οι διακοπτες κατι οι κεφαλες αλλα δεν είναι θεμα μου τα εφτιαξαν στην εγγιηση τα περισοτερα τα αλλα ηταν από φθωρα , οπως τα καλοδια που κόβονται στον λαιμο του τιμονιού αυτα δεν μου τα καλιψαν γιατι ηταν δικια μου ευθυνη η φθορα από χρηση που στιβη το τιμονι.....>>
    και μην μου πει κανενας μπεμβεδακιας ότι δεν είναι ετσι γιατι ερχονται διακοπες και θα εχω χρονο να βαλω λινκ που θα πεσει το μοτοτζιαρ από τον ογκο ....
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    και μην μου πει κανενας μπεμβεδακιας ότι δεν είναι ετσι γιατι ερχονται διακοπες και θα εχω χρονο να βαλω λινκ που θα πεσει το μοτοτζιαρ από τον ογκο ....
    Δεν εχω ΜπεΕμΒε (ειχα μια Ρ25/57 (νομιζω) μα την εφαγε ο "μπαρμπας"), αλλα αδημωνω να δω τα λινκς απο καποιον που την εχει ψαξει.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    το θεμα είναι ότι οι μπεμβεδακιδες λενε ότι είναι τα απολιτα εργαλεία που δεν σπανε δεν χαλανε και περνουν και αλλους στον λαιμο τους γιατι δεν λενε την αληθεια για να μπορεσουν αυριο να μοσχοπουλισουν το παρταλι τους . το ποσοστο των bmw που δεν εχουν βγαλει σωβαρα προβλήματα είναι μικρο εως ανιπαρκτο σχεδων όλα εχουν προβλιματα αλλα δεν το λενε.
    του στιλ
    <<εμενα δεν μου βγαζει κανενα προβλιμα ... μονο ρουλεμάν στοφαλου μια δυο φορες, τσιμουχα στροφαλου 5-6 φορες αλλα της αλλαζω κάθε φορα που αλαζω δισκοπλατο. κατι καλοδια του abs κοπικαν αλλα μου τα ευτιαξαν στη εγγιηση κατι οι διακοπτες κατι οι κεφαλες αλλα δεν είναι θεμα μου τα εφτιαξαν στην εγγιηση τα περισοτερα τα αλλα ηταν από φθωρα , οπως τα καλοδια που κόβονται στον λαιμο του τιμονιού αυτα δεν μου τα καλιψαν γιατι ηταν δικια μου ευθυνη η φθορα από χρηση που στιβη το τιμονι.....>>

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    περιεργο...

ρωτησα ενα suzuki που εχω στο γκαραζ και θυμαται ξεκαθαρα ενα μανικι που ειχε ριξει καποια στιγμη σ'ενα παρδαλο tuono...νομιζω fUcktory θα'ταν...
    εκκλησία λήστεψες και το παγκάρι δεν είχε λουκέτο....

για γυμνό όμως γ&δ.......

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    περιεργο...

Νταξ ρε συ, να ανοίξεις με τουόνο σε ευθεία είναι ασέλγεια κατά ανηλίκου. Πάντως ο Ζεύκας με είχε ξεπουπουλιάσει και μένα με το SD οπότε το τουόνο δεν είναι ότι πιο αργό κυκλοφορεί...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Χαχαχα μπράβο ρε Σταύρο τσαγιαζεις στην ευθεια γυμνό μηχανάκι με 125 άλογα!

Το supersport σου με το φουλ φαιρινγκ πόσα άλογα έχει; 160;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Νταξ ρε συ, να ανοίξεις με τουόνο σε ευθεία είναι ασέλγεια κατά ανηλίκου. Πάντως ο Ζεύκας με είχε ξεπουπουλιάσει και μένα με το SD οπότε το τουόνο δεν είναι ότι πιο αργό κυκλοφορεί...
    Μου είπε ένα πουλάκι ότι γίναμε ομοσταυλοι...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα ιαπωνικα δεν σπανε....ΜΥΘΟΣ
    από konsttanttinos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2010, 06:31
  2. Εξατμήσεις Νο2: Το αμορτισέρ δεν θερμαίνεται υπερβολικά?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2003, 22:59
  3. Pia einai h diefthinsh me ta metaxeirismena apo germania?
    από tryfonidis_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 18:11
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  5. ti pezetai me ta grammatia ???????
    από ele@s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε