Καλησπερίζω με 3 φωτογραφίες που αποκόμισα σε μια επίσκεψη μου σε οινοποιείο της Αιτωλίας.
Ένα απο τα εκθέματα του γκαράζ είναι και το παρακάτω Moto Guzzi. Γνωρίζει κανείς περισσότερα;
Καλησπερίζω με 3 φωτογραφίες που αποκόμισα σε μια επίσκεψη μου σε οινοποιείο της Αιτωλίας.
Ένα απο τα εκθέματα του γκαράζ είναι και το παρακάτω Moto Guzzi. Γνωρίζει κανείς περισσότερα;
Kατσε να πιει το καφεδακι του ο Κτινος και θα σου πει μεχρι και τι ψηφιζε αυτος που την κατασκευασε.
Σιγα μην ηταν και ο Aldo Moro...
Ωραιο μεκανακι πλακα πλακα.. Τι δουλεια ειχε ομως σε οινοποιειο;;; Ειχε μουσειο-γκαραζ;;;![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Τι ακριβώς θες να μάθεις?
Είναι ένα μοντέλο της Μoto Guzzi που ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1975. Κλασσική όμορφη μοτοσυκλέτα κι από΄τι βλέπω σε άψογη κατάσταση!
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Πιστεύω οτι ξεκίνησε σαν T3 αστυνομικό,στο οποίο σε καποια φαση μπήκε σελλα california.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...0-T3_photo.JPG
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Aν τα "άλλα" είναι τα ducati, μάλλον τα γιαπωνέζικα ηλεκτρικά είναι προβληματικά...βλ.kokusan πολ/τες, ρελέδες hitachi κλπ.
Γενικά τα περισσότερα ιταλικά όταν δεν παίρνουν, μάλλον καμιά γείωση θα φταίει.
Τα guzzi όντως δεν είχαν ηλεκτρικά προβλήματα, αλλά αν τα οδήγησεις όπως τα ducati μάλλον θα πάρεις κανά πιστόνι στο χέρι..εκτός από κανά σταυρό (άξονα) στο χέρι..
Βέβαια ένα λεμανς 1 είναι πάντα όνειρο μου.
Τα t3, t5 γίνονται και ωραιότατα cafe.
Μια χαρά μηχανάκια είναι, αρκεί να πηγαίνεις με τα "νερά" τους.