Σελίδα 115 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 1565105110111112113114115116117118119120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.711 έως 1.725 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ειχαν σοσιαλιστικό καθεστώς όσο εμείς είχαμε καπιταλιστικό. Οι αγορές βέβαια δείχνουν ότι κερδίζουν τον πόλεμο... Γιατί; Σκεφτείτε το.
    Οκ, παρελειψα να βαλω εισαγωγικα στο "σοσιαλιστικο".

Απλα το "Ειδαμε και τους κουμμουνιστες! Πουτανες γινανε!", ναι πουτανες γινανε, αλλα αφου επεσε ο οποιος "κομμουνισμος", "σοσιαλισμος" ή οπως αλλιως θελεις πες το, κι αναγκαστηκανε να γινουνε πουτανες, μεταναστες, πειναλεοι και λοιπα χαριτωμενα κοσμιτικα επιθετα.

Αυτο ηθελα να τονισω.

Σχετικα με το αλλο που λες, οντως ας το σκεφτουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Οκ, παρελειψα να βαλω εισαγωγικα στο "σοσιαλιστικο".

Απλα το "Ειδαμε και τους κουμμουνιστες! Πουτανες γινανε!", ναι πουτανες γινανε, αλλα αφου επεσε ο οποιος "κομμουνισμος", "σοσιαλισμος" ή οπως αλλιως θελεις πες το, κι αναγκαστηκανε να γινουνε πουτανες, μεταναστες, πειναλεοι και λοιπα χαριτωμενα κοσμιτικα επιθετα.

Αυτο ηθελα να τονισω.

Σχετικα με το αλλο που λες, οντως ας το σκεφτουμε.
    Πουτάνες και πειναλέοι υπήρχαν και κατά τη διάρκεια της ΕΣΣΔ απλά δεν φαινόντουσαν τυπικά πουθενά.

Όπως επίσης υπήρχαν αλκοολικοί, πρεζάκια, βαθιά θρησκευόμενοι, ομοφυλόφιλοι και όλοι οι άλλοι
    παρόλο που τα επίσημα χείλη λέγαν ότι έχουν εξαφανίσει προς χάριν του σοσιαλιστικού ιδεώδους.

Ε, και εδω μερικα καραφλα αγορΓια περιμενουν πως και πως τη μερα της καθαρσης...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Πουτάνες και πειναλέοι υπήρχαν και κατά τη διάρκεια της ΕΣΣΔ απλά δεν φαινόντουσαν τυπικά πουθενά.

Όπως επίσης υπήρχαν αλκοολικοί, πρεζάκια, βαθιά θρησκευόμενοι, ομοφυλόφιλοι και όλοι οι άλλοι
    παρόλο που τα επίσημα χείλη λέγαν ότι έχουν εξαφανίσει προς χάριν του σοσιαλιστικού ιδεώδους.
    Αντε παλι.
    Κινεζικα μιλαω ρε πστ μου?

Ρε Μπαμπη δεν ειπα οτι δεν υπηρχαν, οπως υπηρχαν και παντου και παντα και θα υπαρχουν παντου και παντα.

Αυτο που λεω ειναι οτι το ΞΕΣΠΑΣΜΑ που εγινε με τις γυναικες του ανατολικου μπλοκ, με τα προσαρτημενα τμηματα στη Ρωσια κατα την ΕΣΣΔ κλπ, το τρελο ΜΠΑΜ με τη μαφια πορνεια πρεζα κλπ εγινε με την ΠΤΩΣΗ του "γιατονπεοσοσιαλισμοκομμουνισμου" και τον ερχομο του "γιατονπεοκαπιταλισμοφιλελευθερισμου".

Μα την παναγια δεν ξερω ποσο πιο απλα να το πω.

[FONT=sans-serif]Το "κεφάλαιο"...στο πολιτικό πεδίο είναι ανάλογο της "κυβέρνησης"...Η οικονομική ιδέα του καπιταλισμού, η πολιτική της κυβέρνησης ή της εξουσίας και η θεολογική ιδέα της Εκκλησίας είναι τρεις πανομοιότυπες ιδέες, συνδεδεμένες με διάφορους τρόπους. Το να επιτίθεσαι σε μια από αυτές ισοδυναμεί με το να επιτίθεσαι σε όλες...Αυτό που κάνει το κεφάλαιο στην εργατιά και το κράτος στην ελευθερία, η Εκκλησία το κάνει στο πνεύμα. Αυτή η τριάδα του απολυταρχισμού είναι τόσο ολέθρια στην πράξη όπως και στη φιλοσοφία. Τα πιο αποτελεσματικά μέσα για την καταπίεση του λαού θα ήταν ταυτόχρονα να σκλαβώσεις το σώμα, τη θέληση και τη λογική του.

[/FONT]
    [COLOR=#252525][FONT=sans-serif]Pierre Josef Prοudhon
    Τελευταία τροποποίηση από notakos600; 13/12/2014 στις 02:31.

Παλαιό μέλος
    [QUOTE=el-Gatto;2541273]Δεν νομίζω ότι είναι τόσο ρηχός ο λόγος της αποχής.
    Βασικά ,δεν νομίζω να το πιστεύεις βαθιά μέσα σου , αυτό που λές.
    Ειδικά τα τελευταία 4-5 χρόνια που ,πόσοι είναι πλέον αυτοί που μπορούν να πηγαίνουν για καλοκαιρινές ή χειμερινές αποδράσεις.
    Και εν πάσει περιπτώσει ,αυτοί που στέκουν τόσο καλά οικονομικά ώστε να μπορούν ,μάλλον ανήκουν στο ποσοστό που τρέχει στις κάλπες ,αφού θα πρέπει να υποστηρίξουν αυτό το σύστημα που τους προσφέρει αφειδώς την οικονομική τους ευρωστία.

[COLOR="#FF0000"]

Ο λόγος της αποχής είναι πιο ρηχός ακόμη... είναι μία λέξη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Επίσης το να τρέχει κάποιος να ψηφίσει αυτόν που τον "βολεύει" είναι μεν ανήθικο, είναι βραχυπρόθεσμο, είναι εγωιστικό, αηδιαστικό ή ότι άλλο θέλεις αλλά παραμένει δημοκρατικό και ένας ρηχός τρόπος σκέψης εκλογής αντιπροσώπου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Δεν νομίζω ότι είναι τόσο ρηχός ο λόγος της αποχής.
    Βασικά ,δεν νομίζω να το πιστεύεις βαθιά μέσα σου , αυτό που λές.
    Ειδικά τα τελευταία 4-5 χρόνια που ,πόσοι είναι πλέον αυτοί που μπορούν να πηγαίνουν για καλοκαιρινές ή χειμερινές αποδράσεις.
    Και εν πάσει περιπτώσει ,αυτοί που στέκουν τόσο καλά οικονομικά ώστε να μπορούν ,μάλλον ανήκουν στο ποσοστό που τρέχει στις κάλπες ,αφού θα πρέπει να υποστηρίξουν αυτό το σύστημα που τους προσφέρει αφειδώς την οικονομική τους ευρωστία.

Μάλιστα.
    Δηλαδή εσύ δεν βρίσκεις τίποτα το μεμπτό στο να σε διαβεβαιώνει κάποιος πολιτικός να τον στηρίξεις για να σε προστατέψει
    και αφού βγεί ,μετά να σου λέει ότι ,αφού ήσουν τόσο χαζός ,ξεβρακώσου τώρα να σε σκίσω.
    Ο πολύς ο κόσμος -καλώς ή κακώς- δεν έχει τις γνώσεις ώστε να διοικήσει μια χώρα σωστά κ δίκαια ,έτσι ώστε να προστατέψει τα δικαιώματα κ την αξιοπρέπεια του Λαού της.
    Γι'αυτό έχουν θεσπιστεί τα κοινοβούλια ,ώστε άξιοι κ με ειδική μόρφωση άνθρωποι ,να αντιπροσωπεύουν τους πολλούς ως προς τα συμφέροντά τους.

Εχεις για παράδειγμα στην προσωπική σου ζωή μια διαφορά με κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που σε αδικεί ,η οποία για να βρείς το δίκιο σου φτάνει στα δικαστήρια.
    Επειδή νομικός δεν είσαι ,προσλαμβάνεις κάποιον δικηγόρο να υπερασπιστεί το δίκιο σου.
    Αυτός ,αφού αρχικά σε διαβεβαιώνει ότι θα σε προστατέψει ,στην πορεία τα παίρνει χοντρά κ πίσω από την πλάτη σου από τον αντίδικο ,σε κρεμάει την κρίσιμη στιγμή ,κ χάνεις άδικα τ'αυγά κ τα πασχάλια σου.
    Σύμφωνα με το νόμο ,όλα έχουν γίνει νομότυπα.
    Αλλά εσύ ουσιαστικά έχεις εξαπατηθεί γιατι ήσουν πιο χαζός ή λιγότερο γνώστης από τον αντίδικο ,οπότε κι εμπιστεύτηκες την ηθική κ την ισονομία του συστήματος.
    Αλλά τίποτα μεμπτό δεν υπήρξε κατ'εσέ στην όλη διαδικασία.

Μου απαντάς λοιπόν σ'ένα από τα ερωτήματα που έχω θέσει προς προβληματισμό ότι δηλ ,κατ'εσέ ,
    Η απάτη ,είναι κακούργημα για τους πολίτες μόνο.
    Για τους πολιτικούς κ για τους ενστόλους ,η απάτη θεωρείται λειτούργημα.

Εγώ διαφωνώ ,αλλά τουλάχιστον εσύ καταλαβαίνεις σιγά σιγά τι ακριβώς στηρίζεις ,οπότε έστω κ η αυτογνωσία ,είναι ένα θετικό βήμα.

Εδώ θα σου απαντήσω μουσικά https://www.youtube.com/watch?featur...&v=J317DUqkYVU
    Ο λόγος της αποχής είναι πιο ρηχός ακόμη... είναι μία λέξη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Επίσης το να τρέχει κάποιος να ψηφίσει αυτόν που τον "βολεύει" είναι μεν ανήθικο, είναι βραχυπρόθεσμο, είναι εγωιστικό, αηδιαστικό ή ότι άλλο θέλεις αλλά παραμένει δημοκρατικό και ένας ρηχός τρόπος σκέψης εκλογής αντιπροσώπου.

Ωραίο το παράδειγμα με το δικηγόρο. Λοιπόν ασχέτως του αν το βρίσκω μεμπτό ή όχι εγώ το βασικό είναι να έχω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ γιατί αν δεν έχω το ότι έχασα το δικαστήριο απλώς δεν αποδεικνύει ότι ο δικηγόρος τα πήρε. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση για να καταδικαστεί ο ΓΑΠ θα πρέπει να τον καταδικάσει μία άλλη πολιτική δύναμη όπως για παράδειγμα έγινε με την Χ.Α. και για να γίνει αυτό θα πρέπει να την στηρίξει ο λαός και να την αναδείξει.

Τώρα αν δεν υπάρχει τίποτα καθαρό για να ψηφίσεις αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να μας προβληματίζει καθώς δείχνει ότι μάλλον δεν υπάρχουν και πολλοί καθαροί ψηφοφόροι καθώς και οι βουλευτές δεν ήρθαν από άλλον πλανήτη αλλά ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Η δε δικαστική εξουσία δεν έχει τη δύναμη να καταδικάσει μία κυβέρνηση και πραγματικά επί της ουσίας ο ρόλος της δεν είναι αυτός και αυτό τον ρόλο δε μπορεί να τον υποστηρίξει ούτε θεωρητικά, πόσο μάλλον στην πράξη.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως λειτουργούν τα πράγματα και πως λειτουργεί ο Έλληνας ψηφοφόρος και κάποιος απεχθής τύπος όταν είπε "μαζί τα φάγαμε" (αν και η φράση είναι μηδενιστική και δεν ισχύει 100% για το λόγο αυτό) αυτό ακριβώς εννοούσε και είχε δίκιο..... γιατί άλλος μπορεί να έφαγε σπόρια κι άλλος αστακό αλλά μαζί τα φάγαμε.....

Αν τώρα στην πολιτική σκηνή υπάρχουν μόνο λαμόγια, για σκέψου τι πολίτες υπάρχουν?????????????????????
    Λες οι πολίτες μας να ψηφίζουν με γνώμονα ποιος αναδεικνύει την δημοκρατία, την ισονομία, τα δικαιώματα, την αδιαφάνεια και την υγιή ανάπτυξη?????
    http://www.protothema.gr/greece/arti...ahilleas-beos/

Γι' αυτό σας λέω... κοιτάξτε τον καθρέφτη λιγάκι.... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ειδικά οι νέοι ανθρώποι....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Αν παρακολουθούσε ένας μέσος κουβανός, από αυτούς ντε που ζουν στο κωλονήσι που τους καταπιέζει το καθεστώς που...που...που... θα έλεγε ότι ως λαός είμαστε πιο ηλίθιοι και από αυτούς που μας κυβερνάνε.

Δεν ξέρω για τις δημοκρατίες μάγκες, αλλά εγώ τελευταία, να την πω την αμαρτία μου, αρχίζω πολύ να καλοβλέπω τις χώρες που δηλώνουν σοσιαλιστικές..(που δεν τις ξέρω καν δηλαδή, αλλά από όσα διαβάζω)...φτώχεια αλλά ξεγνοιασιά...λίγη δουλειά για όλο τον κόσμο, στάνταρ παροχές, θάλασσα, μουσικες και ωραία κορίτσα..τι άλλο να θες; Εδώ γαμιόμαστε όλη μέρα και είναι όλα αβέβαια, εκεί ζεις με λίγα (καπιταλιστικά λίγα) αλλά είναι στάνταρ..

Στις χώρες που εξαπλώθηκε ο έμπολα, η Κούβα έστειλε περί τους 400 αν θυμάμαι γιατρούς να σώσουν τους ανθρώπους.
    Η προχώ Αμερική έστειλε 2000 καραβανάδες

Ό,τι βλαστήμια έχω ρίξει για πολλά χρόνια στα "καθεστώτα" αυτά, αρχίζω να τα παίρνω πίσω με γοργούς ρυθμούς γιατί η πραγματικότητα διαψεύδει τη δυτική προπαγάνδα.

Κατά τα λοιπά συνεχίστε να συζητάτε για τη δημοκρατία στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, που έχει περισσότερη αστυνομία απ' ότι γιατρούς.

φιδάκια

(παρακαλώ τους θιασώτες της υπεροχής του δυτικού πολιτισμού και της δημοκρατίας να μην ασχοληθούν με τα παραπάνω)
    Έχεις πάει στην Κούβα φίλε μου????? Γιατί κι εγώ άκουγα Μύκονοοοοοοοοος.... Μύκονοοοοοος... Μύκονοοοοοος πήγα και τελικά ΣΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Έχεις πάει στην Κούβα φίλε μου????? Γιατί κι εγώ άκουγα Μύκονοοοοοοοοος.... Μύκονοοοοοος... Μύκονοοοοοος πήγα και τελικά ΣΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δυστηχώς θα συμφωνίσω μαζί σου πρώτο η δευτερο πόδι?
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    https://www.facebook.com/14205278262...type=1&theater

Τελικά είμαστε μαλάκες ή όχι, που τόσες σελίδες βρίζει ο ένας τον άλλο....?
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ
    Είμαι περίεργος να μάθω ποιά ακριβώς προθεσμία έληξε όμως....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Αρμενιστή. Πάντως τόσες σελίδες και δεν έχει κλειδώσει ακόμη αυτό.... έχουμε κάνει απίστευτη πρόοδο...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Αρμενιστή. Πάντως τόσες σελίδες και δεν έχει κλειδώσει ακόμη αυτό.... έχουμε κάνει απίστευτη πρόοδο...
    Πέρασα και απο κει το καλοκαίρι..αλλα έμεινα Καλαμίτσι
    spam off/
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Προτείνω τρίτο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Προτείνω τρίτο
    ελπιζω οχι και μακρυτερο...
    επιτελους η κουβευα πηρε σωστη τροπη...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    ελπιζω οχι και μακρυτερο...
    επιτελους η κουβευα πηρε σωστη τροπη...
    Όχι ρε συ.
    Τρίτο πόδι -Αγ όρος

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF