Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 219

Θέμα: Βενζιναδικα και "κατεβαινετε λιγο απο την μηχανη;"

Φίλτατε ΖΑΜΙ δεν μπορώ να καταλάβω το κολλημα σου πραγματικά. Καταρχάς δεν έγινε και τίποτα αν θα κατέβεις απο την μηχανή, ελεος δηλαδή.

Δευτερον σου δείχνει ο σαπίλας τον λόγο που (πιθανόν να) γίνονται όλα αυτά αλλά εσύ θέλεις τον Σαμαρά σε τηλεοπτικό διάγγελμα να σε ενημερώσει. Ελλάδα ζουμε ρε; ξυπνήστε!!! Εδώ έχουνε σοβαρά προβλήματα να ψάξουνε, να λύσουνε και να ενημερώσουνε ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ, δεν θα ασχολούνται με τα κολλήματα του καθενός.

Σημερα σπάζεσαι εσύ με το "κατεβείτε" και ετοιμάζεις μυνήσεις, αυριο θα τσατιστώ εγώ με τα μούτρα του βενζινά και θα πάω να του σπάσω τα δόντια. Ε δεν γινεται δουλειά έτσι. τσιλ αουτ να ουμε.

Και ξεχασα να αναφερω οτι στα Ιωαννινα μου ζητησε ευγενικα να κατεβω απο την μηχανη μου και στη συνεχεια μου ελεγε ολο συγνωμη και συγνωμη.
    DT 175 (1978) - XL250R (1982) - XJ400 Special (1981) - XT 400 ARTESIA - KLR650 (1988) - XV 250 (1989) - ZL 750

Δεν ισχύουν πάντα τα της Αθήνας ( και Θεσσαλονίκης ενίοτε ) ,
    στην υπόλοιπη Ελλάδα της επαρχίας .

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    χανομαστε και ασχολουμαστε με το αν θα κατεβει ο αλλος απο την μηχανη και τσαμπουκαδες απο το πληκτρολογιο και θεωριες της τεχνης.Αθανατε ελληνα!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panik Προβολή μηνύματος
    Βαζω βενζινη σε πρατηρια με το σημα της Shell σε Αγρινιο, Αμφιλοχια, Αρτα, Φιλιππιαδα. Σε κανενα δεν μου ζητησαν να κατεβω απο την μηχανη. Στο μοναδικο που μου ζητησαν να κατεβω ειναι ενα πρατηριο Shell λιγο πριν τα Ιωαννινα.
    Στα Γιαννενα,οταν βαζω σε shell,βαζω παντα στο ιδιο.Μου το ζητησαν πρωτη φορα πριν απο 4 χρονια και μου εξηγησαν και το λογο.

Δεν το είχα σκεφτεί, αλλά από δω και πέρα θα κατεβαίνω πάντα και εγώ (όταν ξανακαβαλήσω)
    done.

Μέλος Το avatar του/της afortistos
    Εμένα δε μου το έχουν ζητήσει ακόμη και δε το κάνω και από μόνος μου. Συνήθως κάθομαι πιο πίσω στη σέλα απλά για να έχω μια ψευδαίσθηση ασφάλειας. Πάντως υπάρχει και μία λογική, οπότε αν το ζητήσουν να κατέβω, μάλλον θα κατεβώ.
    Σκέφτομαι πάντως ότι το ίδιο πράμα είναι στα πλοία όταν διώχνουμε τους επιβάτες μακριά από τα δεξιά και αριστερά του καταπέλτη του πλοίου.Κανείς δε σκέφτεται οτι ο καταπέλτης μπορεί να κινηθεί και να του πάρει το πόδι. Έτσι και στα πρατήρια βενζίνης κανείς δε σκέφτεται ότι μπορεί να υπάρξει φωτιά. και στις δύο περιπτώσεις αμα γίνει το κακό ...ζήτω που καήκαμε.

Μέλος Το avatar του/της zami
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panik Προβολή μηνύματος
    Βαζω βενζινη σε πρατηρια με το σημα της Shell σε Αγρινιο, Αμφιλοχια, Αρτα, Φιλιππιαδα. Σε κανενα δεν μου ζητησαν να κατεβω απο την μηχανη. Στο μοναδικο που μου ζητησαν να κατεβω ειναι ενα πρατηριο Shell λιγο πριν τα Ιωαννινα.
    Ισχυει μονο στα πρατηρια που ειναι της ιδιας της εταιρειας και οχι σε αυτα που απλα συνεργαζονται με αυτην

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geez996
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Ανόθευτη βενζίνη να μου βάζουν και ας με βάλουν να τραβάω κάμψεις...
    Που κολλάτε ορισμένοι ρε πστμ.
    Μας έχουνε πηδήξει στη νοθεία κι εσείς βαριέστε να ξακαβαλικέψετε.
    Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω εδω μεσα, και γενικοτερα στην νοοτροπια μας ως Ελληνες, ειναι γιατι θα πρεπει υποχρεωτικα να υποκυψει ο ενας στην γνωμη του αλλου...Γιατι δηλαδη, ενω εχω μια γνωμη, οπως και οι υπολοιποι, θα πρεπει να υπερισχυσει η δικη μου εναντι της δικης σας...Εχω την γνωμη μου, εχεις την δικη σου, μπορεις να την πεις, ελευθερια εχουμε.Μην προσπαθεις να μου επιβαλλεις οτι εχεις δικιο και μη με προπαντος , μη με κρινεις.Προς ολους τους κριτες μου..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ζάμη μην ακούς κανένα εδώ μέσα. τους έχω μάθει καλά τόσα χρόνια, όλο βλακείες λένε, πίστεψέ με.

εγώ είμαι μαζί σου. πιστεύω πως όλα τα πρατήρια έχουν συνομωτήσει κατά της ελευθερίας σου γιατί έτσι.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Ποτέ δεν μου έχει τύχει να μου ζητήσουν να κατέβω από τη μηχανή. Μπας και στα δυτικά προάστια δεν είναι έθιμο; Αντίθετα πολλές φορές αφήνουν την αντλία πάνω στη μηχανή να βάζει βενζίνη και φέυγουν να εξυπηρετήσουν αλλού

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zami Προβολή μηνύματος
    Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω εδω μεσα, και γενικοτερα στην νοοτροπια μας ως Ελληνες, ειναι γιατι θα πρεπει υποχρεωτικα να υποκυψει ο ενας στην γνωμη του αλλου...Γιατι δηλαδη, ενω εχω μια γνωμη, οπως και οι υπολοιποι, θα πρεπει να υπερισχυσει η δικη μου εναντι της δικης σας...Εχω την γνωμη μου, εχεις την δικη σου, μπορεις να την πεις, ελευθερια εχουμε.Μην προσπαθεις να μου επιβαλλεις οτι εχεις δικιο και μη με προπαντος , μη με κρινεις.Προς ολους τους κριτες μου..
    Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις ειναι οτι 5 άνθρωποι εδω μέσα σου έδωσαν κάποια λογικά επιχειρήματα για ποιο λόγο ειναι σωστό να ξεκαβαλας οταν γεμίζεις και εσύ χωρίς ουσιαστικό αντίλογο υποστηρίζεις την ελευθερία της γνώμης σου.

Αν είσαι τόσο σίγουρος οτι δεν κινδυνεύεις γιατι ρώτησες εξ αρχής;

Μπορείς επίσης να μη φοράς κράνος επειδή έχεις τη δική σου γνώμη. Θα ρώταγες εδω μέσα κάτι τέτοιο περιμένοντας να συμφωνήσουμε μαζί σου;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Με την συζήτηση σήμερα πάντως παρατήρησα ότι το σκούτερ έχει αποχέτευση και σωληνάκι αποχέτευσης για την βενζίνη που χύνεται έξω από το ρεζερβουάρ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις ειναι οτι 5 άνθρωποι εδω μέσα σου έδωσαν κάποια λογικά επιχειρήματα για ποιο λόγο ειναι σωστό να ξεκαβαλας οταν γεμίζεις και εσύ χωρίς ουσιαστικό αντίλογο υποστηρίζεις την ελευθερία της γνώμης σου.

Αν είσαι τόσο σίγουρος οτι δεν κινδυνεύεις γιατι ρώτησες εξ αρχής;

Μπορείς επίσης να μη φοράς κράνος επειδή έχεις τη δική σου γνώμη. Θα ρώταγες εδω μέσα κάτι τέτοιο περιμένοντας να συμφωνήσουμε μαζί σου;
    δεν με ενδιαφερει να συμφωνησει κανεις μαζί μου, δεν ψαχνω για αποδοχή.Εγω εγραψα πριν 5 σελίδες αυτο:

"Αρχιζω και προβληματιζομαι με το θεμα του τιτλου....Αρχικα, εδω και πολυ καιρο ειχε ξεκινησει να το εφαρμοζει η Shell μονο στα ιδιοκτητα πρατήριά της..Τωρα τελευταια εγινε μοδα και μου το εχουν ζητησει σε Avin , Aegean και Eco!!! Φυσικα και φευγω και δεν βαζω εκει βενζινη...Τι γινεται με αυτο?υπαρχει καποιος που υπευθυνα να μας πει για ποιο λογο εφαρμοζεται?Υπαρχουν μελετες σχετικα με αυτο?"
    τιποτε περισσοτερο, τιποτε λιγότερο....

Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ.....
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2015, 21:22
  2. Λιγο απο την βολτα για επιδαυρο κυριακη πρωι!!!
    από Tasos1010 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 117
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2009, 21:48
  3. Κλέβονται οι βαλίτσες πάνω από την μηχανή ?
    από kiriakost στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2007, 09:02
  4. Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 20:41
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας