Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 219

Θέμα: Βενζιναδικα και "κατεβαινετε λιγο απο την μηχανη;"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Χρειάζεσαι μελέτη για να σκεφτείς πως μπορεί να χυθεί βενζίνη εκτός ντεπόζιτου ? Εγώ στο αυτοκίνητο βγάζω ζώνη και κοιτάζω που έχει πυροσβεστήρα ΠΑΝΤΑ όταν μπαίνω σε βενζινάδικο. Προφανώς και θα υπάρχουν στατιστικά δεδομένα, κάθε εταιρεία μαζεύει δεδομένα όταν γίνονται ατυχήματα ή δυστυχήματα, οι βιομηχανίες καυσίμων είναι πρωτοπόρες σε τέτοιους τομείς και με κέντρα αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων σκόρπια ανά τον κόσμο. Μη περιμένεις να έχεις πρόσβαση στα δεδομένα τους για σχεδόν κανένα λόγο όμως. Στην περίπτωσή που αναφέρεις πάντως είναι και συμβάντα που βρίσκονται κατά προσέγγιση. Δηλαδή μη περιμένεις ακριβή στατιστική για κάθε σταγόνα που θα βγει εκτός ντεπόζιτου ή για κάθε σταγόνα που θα λερώσει ένα παντελόνι και ερωτηματολόγια που γίνονται οι απαντήσεις για τέτοια ζητήματα είναι στο περίπου. Έχεις κάθε δικαίωμα να μη γουστάρεις να το κάνεις αλλά στο τέλος θα μάθεις να το κάνεις, όπως το να κοιτάζεις την κάμερα πριν μπεις στην τράπεζα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Πέραν του κινδύνου πυρκαγιάς η βενζίνη στις απόκρυφες περιοχές τσούζει γερά, όμως δεν έχω πρόχειρη τη μελέτη που το τεκμηριώνει.

Στα μάτια να δείτε πως τσούζει ...

Και τι άγχος/φόβο έχεις μέχρι να βρεις νερό και να τα ξεπλύνεις

Άμα όμως είσαι από πάνω και την εισπνέεις είναι το κάτι άλλο (έχω ακούσει, όχι ότι έχω ιδία εμπειρία )

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Δύο φορές μου το ζήτησαν σε shell κι έφυγα, υπάρχουν κ άλλα βενζινάδικα εκτός από shell...

Τόσες δεκαετίες βάζουμε βενζίνη καβάλα στο μηχανάκι, ξαφνικά προέκυψαν "θέματα ασφαλείας"...
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zami Προβολή μηνύματος
    δεν με ενδιαφερει να συμφωνησει κανεις μαζί μου, δεν ψαχνω για αποδοχή.Εγω εγραψα πριν 5 σελίδες αυτο
    Και γιατί το έγραψες αφού δεν είχες σκοπό να το συζητήσεις; Αν ήθελες υπεύθυνη απάντηση με σχετικές μελέτες, καλύτερα δε θα ήταν να ξεκινήσεις από εδώ π.χ.

http://www.shell.gr/el/about-our-web...ontact-us.html

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από guzzistas Προβολή μηνύματος
    Δύο φορές μου το ζήτησαν σε shell κι έφυγα, υπάρχουν κ άλλα βενζινάδικα εκτός από shell...

Τόσες δεκαετίες βάζουμε βενζίνη καβάλα στο μηχανάκι, ξαφνικά προέκυψαν "θέματα ασφαλείας"...
    Καποτε λεγαμε τα ιδια για κρανος και εξοπλισμο.Δεν καταλαβαινω γιατι να ειμαστε αρνητικοι και στα λογικα.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Καποτε λεγαμε τα ιδια για κρανος και εξοπλισμο.Δεν καταλαβαινω γιατι να ειμαστε αρνητικοι και στα λογικα.
    σωστοτατος ,

γραφτηκαν τοσα για το θεμα , ολα αυτονοητα , εγω νομιζω οτι και οι "στατιστικες" και οι "αναλυσεις" δοθηκαν περαν του δεοντος απο τους ιδιους τους αναβατες που ειναι οι πλεον αρμοδιοι και θεωρουν οτι ειναι ασφαλεστερο να κατεβαινεις απο την μηχανη , οταν σου λεω εγω που ειμαι μοτοσυκλετιστης οτι ειναι ασφαλεστερο να κατεβεις τι αλλο θες
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Πανω απ όλα αυτός ο λαός ξέρει που να κάνει την επανάσταση του.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ

Κι ας έφτανε να πληρώνει τη βενζίνη 1.80 λόγω φόρων.... Αλλο αυτο

Μωρή ξινομαρία, πόσες φορές θα το πούμε?

Άλλο το'να, άλλο τ'άλλο.

Είναι σα να σου τη βιδώνει να πληρώνεις φόρο για τα σκατά σου στην ΕΥΔΑΠ, και ταυτόχρονα να σου τη βιδώνει και η κυρά σου που σου ζαλίζει τους όρχεις επειδή κατουράς όρθιος και πιτσιλάς το καπάκι.
    Μπορεί να τα βάλεις και με την ΕΥΔΑΠ για το φόρο, μπορεί να τσακωθείς και με τη γυναίκα σου που σου λέει να κατουράς καθιστός ή να σηκώνεις το καπάκι.

Ε, εδώ κουβεντιάζουμε για το 2ο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Βουτυρομπεμπεδες...
    Αλατισμένοι τουλάχιστον ή γλυκανάλατοι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Πότε το λέγαμε αυτό? Εγώ 25 χρόνια οδηγώ, προερχόμενος από μοτοσυκλετιστή πατέρα ο οποίος ήταν πάντα με κράνος κ έτσι με έμαθε κ εμένα...

Στο θέμα μας, αυτό που κάνει η shell το κάνει για χίλιους δύο λόγους που νομίζει αυτή. Κι εγώ πηγαίνω σε άλλα βενζινάδικα πλέον μιας κ θεωρώ ότι το να κατέβω από το μηχανάκι για να βάλω βενζίνη είναι μλκια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    σωστοτατος ,

γραφτηκαν τοσα για το θεμα , ολα αυτονοητα , εγω νομιζω οτι και οι "στατιστικες" και οι "αναλυσεις" δοθηκαν περαν του δεοντος απο τους ιδιους τους αναβατες που ειναι οι πλεον αρμοδιοι και θεωρουν οτι ειναι ασφαλεστερο να κατεβαινεις απο την μηχανη , οταν σου λεω εγω που ειμαι μοτοσυκλετιστης οτι ειναι ασφαλεστερο να κατεβεις τι αλλο θες

Με την ίδια λογική, να κατέβουμε και να μην ξανανέβουμε... το αυτοκίνητο είναι ασφαλέστερο από όλες τις απόψεις...

Στο θέμα μας:

Προσωπικά εξαρτάται.....

Άμα προκύψει να πάρω τη μηχανή να πεταχτώ κάπου βιαστικά και θυμηθώ ότι την έχω αφήσει ρεζέρβα, θα σφηνώσω ένα 10ρικο στο γάντι και θα σταματήσω στο πρώτο βενζινάδικο που θα βρω.
    Ούτε ανέβα/κατέβα/ντύσου/γδύσου/κράνη, γάντια, πορτοφόλια κλπ.
    Αν ο βενζινάς είναι τόσο τελεμές που καταφέρει να του χυθεί η βενζίνη απ'όξω βάζοντας ένα 10ρικάκι σε σχεδόν άδειο ντεπόζιτο, ε τότε παίζει να ξεχάσει και πατημένη τη σκανδάλη και να με λούσει κι ολόκληρο τραγουδώντας "Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρπολυθώ".

Αν είναι να γεμίσω (και δεν είμαι σε κάποιο από τα πρατήρια που γεμίζω συνήθως), τις περισσότερες φορές θα κατέβω, πιο πολύ για να βάλω τη μηχανή στο διπλό σταντ ώστε να την κουνήσω μπρος πίσω να φύγει ο αέρας που έχει κάτσει γύρω από την τάπα για να χωρέσουν και τα τελευταία σέντσια που προσπαθεί με μανία να χωρέσει ο βενζινάς για να στρογγυλέψει το ποσό και να μην τα χύσει στα πόδια μου.

Σε shell της μαμάς εταιρίας έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να πηγαίνω.
    Οκ τη δουλειά τους κάνουν, αλλά τέτοιο πρηξαρχιδισμό δεν τον αντέχω.

-Καλημέρα.
    -Κατεβείτε από τη μηχανή κύριε.
    -Μπάτσος undercover?
    -Εεεε?
    -Τίποτα, κάτι δικά μου λέω. (κατεβαίνω)
    -Να σας ενημερώσω για την καινούρια μας προσφορά που με Χ λίτρα V power παίρνετε μία μπάρμπυ την κόρη του μπάμπη του βενζινά και...
    -Όχι να'σαι καλά, γέμισέ την αμόλυβδη απλή σε παρακαλώ.
    -Βλέπω ότι είναι σχετικά παλιά η μηχανή σας.
    -Εκτιμητής είστε?
    -Όχι αλλά μπορώ να σας προτείνω να βάλετε V-Power ή ακόμα καλύτερα V-Power Racing και θα δείτε τρομερή βελτίωση γιατί περιέχει μπλε και πράσινους κόκκους σαν το Αριέλ.
    -Οκ. Κερνάς τη διαφορά?
    -Ε μα, κύριε....
    -Ε μα, βάλε απλή που σου λέω γιατί θα είχαμε τελειώσει τώρα.

Και δώσ'του κάτι μούτρα και φατσούλα "Φάε νεροζούμι τώρα, εγώ σου πρότεινα να πάρεις απ'το καλό το πράμα."

Ρε Α στα διάλα!

Στο άλλο θέμα μας:

Άρχοντα, πολύ μυστήριος είσαι.
    Μπήκες κι έκανες μία ερώτηση για το εάν υπάρχουν μελέτες σχετικά με αυτό?
    Με ποιό? Με το πόσο εύφλεκτη είναι η Τζίνα? Με το τί μέτρα μπορεί, θέλει, γουστάρει να παίρνει το κάθε πρατήριο για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, για να μη γίνει καμιά στραβή, γιατί αυτές τις εντολές έχει από τη μαμά εταιρία?

Στατιστικές? Τί στατιστικές?
    Σου παρέθεσαν κάποια άτομα κάποια άρθρα και δεν τα χαμπαριάζεις και λες ότι θέλεις μελέτες. Στο moto.gr μπήκες όχι στο φόρουμ του χημείου του κράτους.
    Μελέτες ζήτησες, γνώμες θα πάρεις. Μη βιδώνεσαι κιόλας.
    Γιατί όντως κάνει μπαμ ότι ψάχνεις κάτι που, αν δε λέει ότι ο Θεός ο ίδιος είπε να κατεβαίνεις από τη μηχανή όταν βάζεις βενζίνη και ήταν η 11η εντολή που βαριόταν να σκαλίσει ο Μωυσής, ικανοποιημένος δε θα μείνεις.

Δεν μπήκες να ρωτήσεις και να μοιραστείς απόψεις.
    Λες και ψάχνεις κανά έγγραφο για να πας να το τρίψεις στα μούτρα του βενζινά σου αντιδράς.

Ε, δε σου βρήκαμε, σ'χώρα μας.

Με την ίδια λογική, να κατέβουμε και να μην ξανανέβουμε... το αυτοκίνητο είναι ασφαλέστερο από όλες τις απόψεις...
    Με το συμπάθειο, αλλά καθόλου ίδια δεν είναι η λογική.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    το θεμα αφορα αν πρεπει να κατεβαινουμε απο την μοτο οταν βαζουμε βενζινη , ειναι μια επιπλεον απλουστατη προληψη οταν γινεται ανεφοδιασμος ευφλεκτου και καυστικου υλικου και αφορα την ασφαλεια μας , απλα πραγματα
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    το θεμα αφορα αν πρεπει να κατεβαινουμε απο την μοτο οταν βαζουμε βενζινη , ειναι μια επιπλεον απλουστατη προληψη οταν γινεται ανεφοδιασμος ευφλεκτου και καυστικου υλικου και αφορα την ασφαλεια μας , απλα πραγματα
    +1

απορω γιατι το κουραζετε τοσο πολυ το θεμα.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ.....
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2015, 21:22
  2. Λιγο απο την βολτα για επιδαυρο κυριακη πρωι!!!
    από Tasos1010 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 117
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2009, 21:48
  3. Κλέβονται οι βαλίτσες πάνω από την μηχανή ?
    από kiriakost στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2007, 09:02
  4. Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 20:41
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας