εγω τωρα γιατι καταλαβα οτι ο "επιστημονας" εχει βαλει σκοπο να κονομησει τρεχοντας τις εταιρειες στα δικαστηρια
επειδη δεν υπαρχει νομος που να οριζει οτι πρεπει να κατεβαινεις απο τη μηχανη κατα τον ανεφοδιασμο?
Αν αυτό αληθεύει και όταν βέβαια χάσει την δίκη και υποχρεωθεί να πληρώσει δικαστικά έξοδα, τότε να τον δούμε...![]()
Έλεος λίγο... ολόκληρο θέμα για το αν θα κατεβούμε από την μηχανή.
Προσωπικά, τις περισσότερες φορές που πάω στο πρατήριο κατεβαίνω. Είτε για να ξεμουδιάσω, είτε για να πάω μέσα να πληρώσω με την πιστωτική.
Τελικα στο τμημα μαρκετινγκ της Shell δεν εχουν ελληνα. Αλλιως θα ειχαν λυσει το προβλημα: Ταμπελες στα βενζιναδικα "Απαγορευεται να κατεβειτε για οποιοδηποτε λογο απο τη μηχανη" και τοτε ΟΛΟΙ θα κατέβαιναν
Ρε Ζαμι, ειλικρινα θα πας δικαστικα τη Σελ επειδη σου ζητησε να κατεβεις απο τη μηχανη; Εχεις χρονο και χρημα για χασιμο? Πραγματικα δηλαδη, αλλη ζωη δεν εχεις γκοτζαμ επιστημονας?
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καβάλα πάει στην εκκλησιά, καβάλα στην αντλία.
Καβάλα και στο εδώλιο θα πάει στην ευελπίδων.
Για να τους πει τον πόνο του για την κακιά εταιρία
Που εντελώς αναίτια, πεζό θε να τον κάνει.
Επειδή το θέμα αυτό με το "εγώ δεν κατεβαίνω" το έχουν γράψει πολλοί με "κολακευτικά" λόγια για τα βενζινάδικα που το εφαρμόζουν, περιμένω να δω το αποτέλεσμα της κίνησης του με ενδιαφέρον.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Στο δικο μου ιχ ετσι και αλλιως πρεπει να κατεβω , για να ξεκλειδωσω τη ταπα + να βγαλω το κλειδι απο τη μιζα και να σβησω το κινητηρα .
Τωρα που το σκεφτομαι μια αγωγη στη fiat για τη ταλαιπωρια τη σηκωνει
Χαχαχαχα.....