Εχω ένα ΕΧC 300 του 08. Είναι το πιο αξιόπιστο χωματερο που είχα ποτέ.
Εχω ένα ΕΧC 300 του 08. Είναι το πιο αξιόπιστο χωματερο που είχα ποτέ.
Τσέκαρε κι αυτό... Έχουν ακουστεί καλά λόγια:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5132193/
Όντως στο τελευταίο ΜΟΤΟ περιοδικό γράφουν καλά πράγματα.
Η απορία μου είναι, στην προτελευταία φωτό της αγγελίας, τι στο καλό τρίβεται και έχει γεμίσει ρινίσματα το λεβιέ των ταχυτήτων και την υποκείμενη ποδιά; Ούτε σιδεροπρίονο να είχε μπει εκεί που περνάει η αλυσίδα!
Παρατηρητικότατος... Δεν το είχα προσέξει... Όντως τι να είναι αυτά;;;
Περίεργο![]()
![]()
Γιατί να πάρει freeride ρε Στούμπ? και να μη πάρει 250 η 350 exc-f? τι θα κερδίσει απο το freeride ...
Το 200ρι πχ.. ναι είναι ενα ελαφρύ που τα κάνει ολα οκ!! αν παρει απο 2012 και μετά ειδικα έχουν βελτιώσει και τα ξεσπάσματα που είχε στις χαμηλές.. γενικα ειναι πολυ καλο
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Φιλικοτητα ... Εξικοιωση....
Κυριως λογο υψους ..αναρτησεων .. και μοτερ.... Πολυ ποιο γραμικο και φιλικο στις υπερβολες ( κυριως οταν αυτες προερχονται απο κουραση σε σχεση με το 350 exc-f...)
Το ειχα καβαλησει στα μεγαρα και το πραγμα απλα σε παει σε οτι κατασταση οδηγικη και εαν εισαι....
Ιδανικο για τον οποιοδηποτε θελει απλα να παιρνει ορη και λαγκαδια....
Το μονο μειον του πιστευω η μεταπωληση οταν θα ερθει η ωρα.....
![]()
Εγω μπορώ να βρώ πολλά αρνητικά.. στο freeride 350 το 4stroke. Το κυριοτερο η δυναμη.. ειναι ψωφιο.. (23hp) 2ον.. φρένα πλαισιο πολυ μέτρια.. σε σχέση με των exc-f 3ον 5.5 λιτρα ρεζερβουαρ(που πας ρε καραμητρο?) .
Δεν νομίζω οτι αξίζει να δωσει καποιος 8.000 για κατι τέτοιο.. που οπως είπες δε πουλιεται !!και μετα... μεταπωληση γιοκ!
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Κλείσαμε 4 σελίδες για το πως θα ξυπνήσει καποιος ένα πρωί..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Από αυτονομία τι λέει το Freeride;
Εδώ http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...eeride_350.htm λέει για ρεζερβουάρ 5,5λτ.
Δεν είναι πολύ λίγα;