Λοιπόν,μια εκ των πρώτων απαντήσεων σε pm ήταν φου φου στον πύργο κτλ κτλ.Σε πρωινό φου φου με πιστολάκι μαλλιών,οδοντόβουρτσας και οδοντογλυφίδας βρέθηκαν τα εξής.
Μια ζαμπονοτυρόπιτα,ένα πτυχίο αγγλικών,μια σαγιονάρα χαβαϊάνας,μια δωροεπιταγη απο σουπερ μαρκετ και ένας θάλαμος της αμφίπολης.
Μέχρι τώρα δουλευει σωστά πάντως οπότε το αφήνω ως έχει.Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας παίδες και πάμε για άλλα.![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Μα ναι τελικά ήθελε περμανάντ το πισι και σου έκανε ναζάκια μέχρι να του το κάνεις.
1) Αν σου πρότειναν μπιστολάκι για τα μαλλιά για να ξεβρωμίσεις τον χώρο, να ξέρεις ότι δεν έχει αρκετή δύναμη να καθαρίσει σωστά φτερωτές και ψύκτρες, οπότε πήγαινε σε κάποιον έχει κομπρεσέρ και δώσ' του μια καλή να φύγουν όλες οι αηδίες από μέσα. Με προσοχή όμως μην ξεπατώσεις και αυτά που χρειάζεσαι.
2) Αν σου είπαν με το μπιστολάκι να ανεβάσεις θερμοκρασία στην GPU και πάλι δεν κάνει λόγω ισχύος (είναι μικρό).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καλησπέρα σας... μιας και το θέμα είναι βοήθεια για PC να αδράξω την ευκαιρία και να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Υπολογιστής με Windows 8.1 αγγλικά και Office 2007 ελληνικό, επειδή λόγω συνήθειας και μακρόχρονης χρήσης αγγλιστί τα ελληνικά στο Office δεν βολεύουν, γίνεται να αλλάξει η γλώσσα από ελληνικά στα αγγλικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, εθνικιστές κομπιουτεράδες παρακαλώ να μην απαντήσουν![]()
Τον τελευταίο καιρό είχα αγανακτήσει με το laptop, σερνόταν ασύστολα, κόλλαγε στο youtube και είχα αρχίσει να τα παίρνω άσχημα.
Χωρίς internet όμως όλα καλά.
Μέχρι πριν δέκα ημέρες χρησιμοποιούσα firefox.
Λέω δεν βάζω τον opera.
Ε λοιπόν μετά την κατάργηση του ενός και την ενεργοποίηση του άλλου, άλλος υπολογιστής μιλάμε.![]()
Σχετικά με το αρχικό πρόβλημα θερμοκρασιών όλοι οι υπολογιστές θέλουν ανά 8-10 μήνες ένα άνοιγμα και καθάρισμα. Προφανώς το να ανάψετε την ηλεκτρική σκούπα σκουπάκι δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Υπάρχουν πολλά που χρειάζονται προσοχή. Στατικός ηλεκτρισμός από την πλαστική μύτη που ρουφάει, Ανεμιστήρες σταμάτημα με το δάχτυλο πριν το καθαρισμό για να μην "καεί" το μοτεράκι από τις έξτρα στροφές αν είναι πολύ δυνατή η αναρρόφηση κλπ.
Χρειάζεσαι το Greek Language Pack for Windows 2007. Αν δε το βρεις στα γνωστά μαγαζιά στείλε μου μήνυμα
Η αλχημεία σου δεν είναι η ακριβής λύση. Πιθανόν να το παρουσιάσει ξανά σε λίγο καιρό.
στέλνετε και κάνα πμ γιατί κάποιο θέμα μπορεί να μου ξεφύγει να το δω.
και μια απόχη για να μαζεύετε τους πυκνωτές που θα φεύγουν μαζί. μπορείτε να το κάνετε και πίσω από την τουρμπίνα αεροπλάνου κατά την απογείωση![]()
τι λες γι αυτο? http://www.ebay.com/itm/Lenovo-A398t...item1c3e632f3e
σκεφτομαι να το παρω για μενα
στην κορη μου πηρα αυτο http://www.ebay.com/itm/Smartphone-L...item4d2a292879 34 ευρο χωρις μεταφορικα.και παει σφαιρα