Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 64 από 64

Θέμα: Mπαταρια

Νέο μέλος Το avatar του/της pano kato
    Ευχαριστω!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pano kato Προβολή μηνύματος
    Αποσυνδεουμε τα καλωδια απο την μπαταρια τις μηχανης πριν συνδεσουμε τον φορτιστη? Η δε χρειαζεται! [ΦορτιστηςCTEK MXS5]

Πολύ τυπικά, η μπαταρία πρέπει να αφαιρείται εντελώς από το όχημα για να φορτιστεί.

Αν όμως είσαι σίγουρος για την καλή της κατάσταση και για την μη ύπαρξη διαρροών στο ηλεκτρικό κύκλωμα της μηχανής σου, τότε την αφήνεις επάνω και συνδεμένη.

Ο φορτιστής σου τι γράφει στις οδηγίες του;

Νέο μέλος Το avatar του/της meles21cbr
    Εμένα μου έκαναν δώρο ένα φορτιστή από το lidl. Φορτίζει οτι μπαταρία μοτο και να του έχω βάλει.
    Φορτίζει αξιοπρεπώς και μεγαλύτερες μπαταρίες (αυτοκινήτου 45-60 Αh , αλλά και τυπου gell 100 Ah).
    Μπαταρία στο χωμάτινο που είχα χωρίς να είναι χαλασμένη αλλά τοσο ξεφορτιστη λογο του οτι είχα ξεχάσει τον διακόπτη ανοιχτο καμια βδομάδα μπορεί και δυο,
    σου έλεγε οτι ήταν καταστρεμένη την συνδεσα παράλληλα με μια άλλη και την φόρτισε κανονικα. την μπαταρία την είχα για ένα χρόνο περίπου που πουλησα την μηχανή και δεν είχε
    βγάλει πρόβλημα παρά το σκήσιμο απο τις μιζιές στα δυσκολα κομάτια στο βουνό.Νομίζω την είχε πάρει 10- 15 € ο φίλος η διαφορά στην τιμή κάνει την διαφορα πιστέυω.
    πάντα όμως βγάζω την μπαταρία[απο την μοτο και μετά βαζω τον φορτιστή.Του έχω εμπιστοσυνη αλλά λίγη

Νέο μέλος Το avatar του/της pano kato
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Πολύ τυπικά, η μπαταρία πρέπει να αφαιρείται εντελώς από το όχημα για να φορτιστεί.

Αν όμως είσαι σίγουρος για την καλή της κατάσταση και για την μη ύπαρξη διαρροών στο ηλεκτρικό κύκλωμα της μηχανής σου, τότε την αφήνεις επάνω και συνδεμένη.

Ο φορτιστής σου τι γράφει στις οδηγίες του;
    Στις οδηγιες δε λεει κατι. Η μοτο δεν εχει καπια διαρροη οποτε την φορτισα χωρις να βγαλω τους ακροδεκτες.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. MΠΑΤΑΡΙΑ Η ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ
    από tassos7 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 15:10
  2. Mπαταρία Yuasa
    από alexxxcbr στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2009, 06:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα