Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: Η ακριβότερη έπαυλη στο Beverly Hills ανήκει πια στον... Markus "Notch" Persson

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    απο εκεί βγηκε η "επιχείρηση σκούπα" ;;
    αστα διαλα ρε
    εχεις πμ

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    απο εκεί βγηκε η "επιχείρηση σκούπα" ;;

Όχι ρε

Πριν από αρκετά χρόνια είχαν μπουζουριάσει αρκετούς αλλοδαπούς στο τμήμα της Ομονοίας. Εκείνη την ημέρα η καθαρίστρια του τμήματος ήταν άρρωστη και επειδή κονδύλι για άλλη δεν έπαιζε, βάλανε τους αλλοδαπούς να καθαρίσουν ΟΛΟ το τμήμα.
    Και είχε γίνει τόσο καλή δουλειά (και δωρεάν) Που θεσπίστηκε όποτε κάποιο τμήμα έχει ανάγκη γενικής καθαριότητας να βγαίνει να τους μαζεύει....εξ ου, λοιπόν το "επιχείρηση σκούπα"......

(πρέπει να κόψω το μέλι του el hymador...)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Μωρε,το κοψεις δεν το κοψεις,τη ζημια την επαθες...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Εγω στο φορουμ βρηκα δυνατη συνταγη για μελομακαρονα και περιμενω αλλη μια για κουραμπιέδες..

Tον ''μελώνεις'' τον κουραμπιέ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος

ώπα αρχίσαν τα υπονοούμενα ...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Που να κανεις ................15 μερες να δεις οαση.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Εσείς όλοι, που το κοροϊδεύετε... μάθετε ότι το τι paysafe του ρίχνουν τα παιδάκια (10 έως και 15 ετών) μεταξύ των κι ο γιος μου, δεν λέγεται.....

Κατά τα άλλα, δωρεάν παιχνίδι σου λέει....
    Εδω ριχνουν φραγκα σε κατι οτι να ναι τυπου farmville κλπ στα minecraft, dota, lol θα κωλωσουν;
    Γενικα ολα αυτα ειναι σκαλωτικα παιχνιδια και δεν ειναι λιγοι αυτοι που ασχολουντε. Και ακριβως επειδη ειναι σκαλωτικα και το κοινο τους ειναι μικρης ηλικιας οι περισσοτεροι που θα ασχοληθουν θα βαλουν εστω μια φορα λεφτα στο παιχνιδι, για αυτο δεν πληρωνεις για να το αγορασεις. Αυτος ειναι και ο σκοπος αλλωστε σε αυτα τα online παιχνιδια, να αγοραζεις οσα περισσοτερα μπορεις για να εισαι γαματος μεσα στο παιχνιδι. Δεν θα μπορουσε για παραδειγμα ενα παιχνιδι τυπου GTA ή COD να ειναι δωρεαν.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Ολα καλα, αλλα το μηχανακι στη φωτο δεν εχει γκομενακι επανω.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Εδω ριχνουν φραγκα σε κατι οτι να ναι τυπου farmville κλπ στα minecraft, dota, lol θα κωλωσουν;
    Γενικα ολα αυτα ειναι σκαλωτικα παιχνιδια και δεν ειναι λιγοι αυτοι που ασχολουντε. Και ακριβως επειδη ειναι σκαλωτικα και το κοινο τους ειναι μικρης ηλικιας οι περισσοτεροι που θα ασχοληθουν θα βαλουν εστω μια φορα λεφτα στο παιχνιδι, για αυτο δεν πληρωνεις για να το αγορασεις. Αυτος ειναι και ο σκοπος αλλωστε σε αυτα τα online παιχνιδια, να αγοραζεις οσα περισσοτερα μπορεις για να εισαι γαματος μεσα στο παιχνιδι. Δεν θα μπορουσε για παραδειγμα ενα παιχνιδι τυπου GTA ή COD να ειναι δωρεαν.

Σωστός....έχεις παίξει travian η κάτι παρόμοιο; πολύ σκάλωμα λέμε. αν δεν αγόραζες χρυσό σε τρώγανε λάχανο, τα έπαιρνες κρανίο και έτρεχες να αγοράσεις
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    συμφωνώ απλά παίζουν και πολλά άλλα.

Δηλαδή αν γίνεις καλός παίρνεις μέρος σε πρωταθλήματα και πληρώνεσαι χοντρά αν πάς σε μεγάλες κατηγορίες,αλλά αυτό μόνο 1/50 άτομα αν το καταφέρει με την ομάδα του κτλ.

Απλά αυτά όπως είπατε πληρώνεις για να μοιάζεις γαμάτος "μέσα" στο παιχνίδι και να τους "νικάς" όλους με την "δύναμη" σου.

Το Minecraft από την άλλη είχε φτιαχτεί ως παιχνίδι creative δηλαδή να δημιουργείς πράγματα μόνος σου και να επιβιώνεις και καλά με βάση το τραγικό εν μέρη Interface του :P
    Και το COD είναι online multiplayer αν το αγοράσεις ή πάρεις Κλείδι μέσω steam ώστε να καίγεσε με άλλους.

Κάποτε εγώ έλιωνα, στο Lineage. Αλλά ποτέ δεν έβαλα λεφτά,είχα πάραπ ολλά άτομα που βάζανε χοντρά λεφτά,εγώ δεν τα είχα και δεν τα έβαζα αν τα είχα δεν ξέρω αν θα τα έβαζα.Γιατί και έτσι καλά περνούσαμε :P

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Δειτε ένα απο τα καινούργια επεισόδια south park, το freemium isn't free. Ασχολειται με αυτο το φαινόμενο.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    συμφωνώ απλά παίζουν και πολλά άλλα.

Δηλαδή αν γίνεις καλός παίρνεις μέρος σε πρωταθλήματα και πληρώνεσαι χοντρά αν πάς σε μεγάλες κατηγορίες,αλλά αυτό μόνο 1/50 άτομα αν το καταφέρει με την ομάδα του κτλ.

Απλά αυτά όπως είπατε πληρώνεις για να μοιάζεις γαμάτος "μέσα" στο παιχνίδι και να τους "νικάς" όλους με την "δύναμη" σου.

Το Minecraft από την άλλη είχε φτιαχτεί ως παιχνίδι creative δηλαδή να δημιουργείς πράγματα μόνος σου και να επιβιώνεις και καλά με βάση το τραγικό εν μέρη Interface του :P
    Και το COD είναι online multiplayer αν το αγοράσεις ή πάρεις Κλείδι μέσω steam ώστε να καίγεσε με άλλους.

Κάποτε εγώ έλιωνα, στο Lineage. Αλλά ποτέ δεν έβαλα λεφτά,είχα πάραπ ολλά άτομα που βάζανε χοντρά λεφτά,εγώ δεν τα είχα και δεν τα έβαζα αν τα είχα δεν ξέρω αν θα τα έβαζα.Γιατί και έτσι καλά περνούσαμε :P
    Πρωταθληματα φανταζομαι δεν εννοεις εν Ελλαδι αλλα παγκοσμιας εμβελιας, εκει ναι παιζουν φραγκα και πολλα αλλα 1/50? ουτε καν. Το ποσοστο ειναι πολυ μικροτερο και μικρενει ακομα περισσοτερο για αυτους που θα καταφερουν να διακριθουν. Καταλαβενεις δηλαδη οτι δεν μπορει να θεωρηθει επενδυση εκτος και αν οντως εισαι κορυφαιος.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Πως το έγραψε ο Bowleno...

Στα @@ μας, άντε γειάαααα.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    246 πόλεις στο γκρεπολις είναι πολλές;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    246 πόλεις στο γκρεπολις είναι πολλές;
    Τι είναι το γκρεπολις;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα φλας στο Beverly 250