Όχι ρε
Πριν από αρκετά χρόνια είχαν μπουζουριάσει αρκετούς αλλοδαπούς στο τμήμα της Ομονοίας. Εκείνη την ημέρα η καθαρίστρια του τμήματος ήταν άρρωστη και επειδή κονδύλι για άλλη δεν έπαιζε, βάλανε τους αλλοδαπούς να καθαρίσουν ΟΛΟ το τμήμα.
Και είχε γίνει τόσο καλή δουλειά (και δωρεάν) Που θεσπίστηκε όποτε κάποιο τμήμα έχει ανάγκη γενικής καθαριότητας να βγαίνει να τους μαζεύει....εξ ου, λοιπόν το "επιχείρηση σκούπα"......
(πρέπει να κόψω το μέλι του el hymador...)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Μωρε,το κοψεις δεν το κοψεις,τη ζημια την επαθες...
Εδω ριχνουν φραγκα σε κατι οτι να ναι τυπου farmville κλπ στα minecraft, dota, lol θα κωλωσουν;
Γενικα ολα αυτα ειναι σκαλωτικα παιχνιδια και δεν ειναι λιγοι αυτοι που ασχολουντε. Και ακριβως επειδη ειναι σκαλωτικα και το κοινο τους ειναι μικρης ηλικιας οι περισσοτεροι που θα ασχοληθουν θα βαλουν εστω μια φορα λεφτα στο παιχνιδι, για αυτο δεν πληρωνεις για να το αγορασεις. Αυτος ειναι και ο σκοπος αλλωστε σε αυτα τα online παιχνιδια, να αγοραζεις οσα περισσοτερα μπορεις για να εισαι γαματος μεσα στο παιχνιδι. Δεν θα μπορουσε για παραδειγμα ενα παιχνιδι τυπου GTA ή COD να ειναι δωρεαν.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Ολα καλα, αλλα το μηχανακι στη φωτο δεν εχει γκομενακι επανω.![]()
συμφωνώ απλά παίζουν και πολλά άλλα.
Δηλαδή αν γίνεις καλός παίρνεις μέρος σε πρωταθλήματα και πληρώνεσαι χοντρά αν πάς σε μεγάλες κατηγορίες,αλλά αυτό μόνο 1/50 άτομα αν το καταφέρει με την ομάδα του κτλ.
Απλά αυτά όπως είπατε πληρώνεις για να μοιάζεις γαμάτος "μέσα" στο παιχνίδι και να τους "νικάς" όλους με την "δύναμη" σου.
Το Minecraft από την άλλη είχε φτιαχτεί ως παιχνίδι creative δηλαδή να δημιουργείς πράγματα μόνος σου και να επιβιώνεις και καλά με βάση το τραγικό εν μέρη Interface του :P
Και το COD είναι online multiplayer αν το αγοράσεις ή πάρεις Κλείδι μέσω steam ώστε να καίγεσε με άλλους.
Κάποτε εγώ έλιωνα, στο Lineage. Αλλά ποτέ δεν έβαλα λεφτά,είχα πάραπ ολλά άτομα που βάζανε χοντρά λεφτά,εγώ δεν τα είχα και δεν τα έβαζα αν τα είχα δεν ξέρω αν θα τα έβαζα.Γιατί και έτσι καλά περνούσαμε :P
Δειτε ένα απο τα καινούργια επεισόδια south park, το freemium isn't free. Ασχολειται με αυτο το φαινόμενο.
Πρωταθληματα φανταζομαι δεν εννοεις εν Ελλαδι αλλα παγκοσμιας εμβελιας, εκει ναι παιζουν φραγκα και πολλα αλλα 1/50? ουτε καν. Το ποσοστο ειναι πολυ μικροτερο και μικρενει ακομα περισσοτερο για αυτους που θα καταφερουν να διακριθουν. Καταλαβενεις δηλαδη οτι δεν μπορει να θεωρηθει επενδυση εκτος και αν οντως εισαι κορυφαιος.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!