Σελίδα 72 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2262676869707172737475767782122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.066 έως 1.080 από 1994

Θέμα: Με είδα

Με ειδα να θελω να αλλαξω λωριδα, σε σημειο με τεσσερις λωριδες, για ν'ακολουθησω τις δυο δεξιες που πηγαιναν ευθεια. Με ειδα να βγαζω φλας, να βγαινω αργα προς την πιο δεξια, χωρις να εχω προσεξει τον πτωχο και τιμιο μεροκαματιαρη με το παπι και το λευκο κουτι ντΙλιβερι που πηγαινε, ποιος ξερει ποση ωρα, στην τυφλη γωνια. Κορναρε, γυρισα, ειδωθηκαμε, ολα οκ. Επρεπε ομως να παω δεξια, ε; Ε ο μαλακας εκει κολλημενος πισω δεξια μου. Κορναροντας συνεχως, παρα το οτι ξαναμπηκα στη λωριδα που ημουν, αλλα φυσικα δεν εσβησα το φλας, το εξελαβε ως απειλη; Τελικα κλεινει μια στιγμη το γκαζι, βγαζει αριστερο φλας, βλεπω την καραφλη σκατοφατσα με το γυαλι της μυγας να κανει γκριματσες κουνωντας το κεφαλι και να στριβει πισω μου και αριστερα, κορναροντας. Ρε τριμαλακα, πες οτι εγω δεν ηθελα να αλλαξω λωριδα. Εσυ θα περνουσες μεσα απο το αυτοκινητο για να πας αριστερα; το γιατι βρισκοσουν σταθερα στο τυφλο σημειο, μονο εσυ το ξερεις. Το γιατι δεν εφυγες απο το τυφλο σημειο οταν καταλαβες οτι κατι παει λαθος, επισης. Τα ρεστα, γιατι τα ζητας;

ο αμελής Το avatar του/της muppet
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    το γιατι βρισκοσουν σταθερα στο τυφλο σημειο, μονο εσυ το ξερεις. Το γιατι δεν εφυγες απο το τυφλο σημειο οταν καταλαβες οτι κατι παει λαθος, επισης. Τα ρεστα, γιατι τα ζητας;
    Το ότι βρισκόταν σε τυφλό σημείο δεν το κατάλαβε ποτέ ούτε ο ίδιος...

Δικάβαλο παπιοκάγκουρες ακράνοβιτς με ζελέ μου ζητούσαν τα ρέστα διότι δεν τους είδα και "τους έκλεισα", λέει, και "ρε, τους καθρέφτες τι τους έχεις;"
    Άνοιξα το στόμα μου να πω "αν είχες και εσύ καθρέφτες θα ήξερες ότι εκεί που είσαι δεν φαίνεσαι", αλλά επί τόπου συνειδητοποίησα ότι δεν θα είχαν κάποιο impact τα λεγόμενά μου, και πέρασα στο plan B: άνοιξα το γκάζι και έφυγα...

Πολλοί kings of the road τώρα τελευταία, πέρα βρέχει, εδώ ψιχαλίζει...

Με ειδα να εχω αναγκαστικα παρε-δωσε με αστυνομια. Παρατηρηση 1η, πολλα "πιτσιρικια". 2η, ολοι τους λιγο "βαριοι" στην ομιλια αλλα ευγενεστατοι και εξυπηρετικοτατοι. 3η, τρεις χιπστερ εργαζομενοι στον ιδιο οροφο, νταφακ;

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Hipster στην αστυνομία;;;
    ωωω θεέ μου, είναι παντού πλέον!
    help...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Με είδα να έχω έτοιμη τη βόλτα για τα x mas
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Με είδα να έχω έτοιμη τη βόλτα για τα x mas
    Να πας & Ανω Χωρα!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Μέλος Το avatar του/της nikoloul
    Με είδα στη ΜΟΛΙΣ μου βόλτα στο κέντρο στο Βόλο, σε μία απλή στροφή με 30 χλμ/ώρα να μπλοκάρω το μπροστινό...

Πώς έγινε και το άφησα λίγο, σταμάτησε να γλυστράει, και κοιτώντας την έξοδο συνέχισα κανονικά, ούτε που καταλαβα...

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Με είδα να αγοράζω φτηνιάρα χωμάτινη στολή, να την φοράω μέσα στο σπίτι, να κάθομαι σε καρέκλα και να αναφωνώ πολλάκις "ΑΒΡΟΥΜΜ, ΑΒΡΟΥΜΜ*"

* Όπου Α στο "ΑΒΡΟΥΜ" = Αναρρόφηση
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παλαιό μέλος
    με είδα στο τσάκ προς κρήνη να παίρνω αριστερή στροφή χαράματα, με τέρμα ομίχλη να μην πλαγιάζω πολύ,και να χάνω τον έλεγχο και απο τις 2 ρόδες να χτυπάω πόδι κάτω και να σηκώνεται η μηχανή πάλι ...ΠΩΣ και δεν έπεσα! Απορώ ακόμα!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Mε είδα να περνάω προχθές απο το σημείο που είχα πέσει προ μηνών και να με πιάνει λίγο ανατριχίλα. Κατα τα άλλα ωραίο το κατέβασμα
    απο Δεσφίνα προς Ιτέα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Μέλος Το avatar του/της db88
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rider Προβολή μηνύματος
    Με είδα να πέφτω σε λακούβα στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης και να μου φέυγει το δεύτερο κράνος που είχα πάνω στο τεπόζιτο (είχαμε πάει για μια βόλτα με την κοπέλα μου και το κουβαλόυσα απο το σπίτι). Ευτυχώς δεν είχα αυτοκίνητο κοντά μου απο πίσω.... Το καλό ήταν οτι το ειχα στην θήκη μεταφοράς του και γλίτωσε χωρις να πάθει το παραμικρό
    Λακούβα στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης ? Από και κλειεται, φήμες

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    ...να ξεβιδωνω την πινακιδα....πρωτη φορα...
    Not good....
    Αλλα ειχανε σκουριασει τα παξιμαδια....παλι καλα...χρειαζοταν αλλαγη...

Καλή χρονιά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Με ειδα να τρωω κληση για αποτομο ξεκινημα σε φαναρι!!!!!Το νου σας εχουν βγει εξω για τον γιορτινο μποναμα!!!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος
    Mε είδα με το εντούρο να ίπταμαι στα καλά καθούμενα στην ευθεία, χωρίς αλμα, να το χάνω και πριν πέσω να τρώω την ακρη του τιμονιού στο αριστερό στήθος με δύναμη.

ΠΟΝΑΩΩΩΩ (αλλά ευτυχώς ο εξοπλισμός εκανε τη δουλειά του).

Επίσης με είδα να πηγαίνω με βοήθεια το πίσω αμορτισέρ σήμερα για σερβις

Me ειδα το μεσημερι,να προσπαθω να σε ''βαλω μπρος'' μετα απο τρεις μερες ακινησιας και να μην παιρνεις μς τιποτα!!!!!
    Ευτυχως μενω σε κατηφορα και ''εσκασες'' με την δευτερα αμεσως................!!!!!!
    (εχει γουστο να μου ζητησεις τωρα καινουρια μπαταρια για πρωτοχρονιατικο μποναμα;;;;;

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας