Με ειδα να θελω να αλλαξω λωριδα, σε σημειο με τεσσερις λωριδες, για ν'ακολουθησω τις δυο δεξιες που πηγαιναν ευθεια. Με ειδα να βγαζω φλας, να βγαινω αργα προς την πιο δεξια, χωρις να εχω προσεξει τον πτωχο και τιμιο μεροκαματιαρη με το παπι και το λευκο κουτι ντΙλιβερι που πηγαινε, ποιος ξερει ποση ωρα, στην τυφλη γωνια. Κορναρε, γυρισα, ειδωθηκαμε, ολα οκ. Επρεπε ομως να παω δεξια, ε; Ε ο μαλακας εκει κολλημενος πισω δεξια μου. Κορναροντας συνεχως, παρα το οτι ξαναμπηκα στη λωριδα που ημουν, αλλα φυσικα δεν εσβησα το φλας, το εξελαβε ως απειλη; Τελικα κλεινει μια στιγμη το γκαζι, βγαζει αριστερο φλας, βλεπω την καραφλη σκατοφατσα με το γυαλι της μυγας να κανει γκριματσες κουνωντας το κεφαλι και να στριβει πισω μου και αριστερα, κορναροντας. Ρε τριμαλακα, πες οτι εγω δεν ηθελα να αλλαξω λωριδα. Εσυ θα περνουσες μεσα απο το αυτοκινητο για να πας αριστερα; το γιατι βρισκοσουν σταθερα στο τυφλο σημειο, μονο εσυ το ξερεις. Το γιατι δεν εφυγες απο το τυφλο σημειο οταν καταλαβες οτι κατι παει λαθος, επισης. Τα ρεστα, γιατι τα ζητας;