Εχω βγαλει κεφαλη και εβγαλα τον κυλινδρο και εβαλα λαδι στον στροφαλοθαλαμο και τον ξαναεβαλα τον κυλινδρο,θα στειλω την κεφαλη για πλανιαρισμα απο το νεο ετος και ετοιμο το μοτερ για βολτες!!
(την πρωτη φορα που εσβησε το ειχα στις χαμηλες στροφες,μετα οταν πατησα μανιβελα δεν κατεβαινε διοτι εκανε υδραυλικη,μετα οταν εβγαλα την εξατμιση οταν το ελυνα δηλαδη ηταν γεματη νερο μεσα μαλον απο την κεφαλη που τα βαζει στον χωρο καυσης λογο οτι ειναι στραβωμενη.)
YAMAHA WR 200 OFF ROAD IS WAY OF LIFE!!
Και τον κύλινδρο στείλε για ελεγχο
ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΡΕ δεν έχουμε πει ότι WR ΔΕΝ το πειραζουμε..???
Πιασε γυαλόχαρτο νερού (280, 600 και 1000άρι), πιάσε μαρμαρο (ή τζαμι αν δεν είσαι άτσαλος..) ρίξε τούμπα την κεφαλη απανω τους και ΤΡΙΒΕ...!!!!
(μην τολμήσεις να γραψεις αν δεν τελειώσεις το τρίψιμο - το οποίο δεν πρέπει να τελειώσει το τρέχον έτος..)
Δεν σΕ λεω από τωρα να κανεις το ίδιο και για τον κύλινδρο για να έχουμε κατι και για αργότερα...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δασκαλε δεν πρεπει να το πειραζουμε αλλα οταν μας πειραζει αυτο αναγκαστηκα το πειραζουμε και μεις
Δηλαδη να βαλω πανω σε ενα μαρμαρο γυαλοχαρτο νερου και να τριψω την κεφαλη εκει επανω??και με τα 3 μεγεθη?? βρε και το 2016 να τελειωσω δεν εχω θεμα αρκει δουλεια να μπορεσει να γινει γιατι την γρια αυτην βαρεθηκα να την λυνω προσωπικα
((((Επεξεργαζω για να συμπλερωσω.....πηγα πηρα ντουκοχαρτο νερου σε ολες τις σκληροτητες (280,600,1000) απο 2 φυλλα για καθε σκληροτητα και περιμενω οδηγιες.))))
Τελευταία τροποποίηση από kostas-hyosung; 29/12/2014 στις 18:33.
oldman κακως τον συμβουλευεις σκιτζηδικες λυσεις, ισως να λυθει το θεμα του ισως ομως μετα να χρειαστει αλλο κυλινδρο η κεφαλη και δε νομιζω να του τα βρεις εσυ..
Εγω προτεινω, παιρνεις κυλινδρο και κεφαλη ανα χειρας και πας στο καλυτερο ρεκτιφιε της περιοχης σου..τους εξηγεις τι θεμα εχεις και τους ζητας να κανουν ελεγχο αν ειναι επιπεδος ο κυλινδρος πανω κατω και η κεφαλη. Το πολυ να σου ζητησει 30 ευρω
Εγχειρηση εγινε αυριο θα φανει αν ζησει ο ασθενης ευχαριστω παντως!!![]()
η λύση που σου είπε ο old-man είναι μια χαρά.....στο τρίψιμο θα πρέπει να καταλάβεις ότι πατάει όλη η κεφαλή καλά στο μάρμαρο,....δεν είναι και επιστήμη....
πάντως αυτό δεν έχει σχέση με της βίδες που λύσαν....απλά δεν γίνετε να σφύξεις την κεφάλι καλά(έστω και χωρίς δυναμοκλειδο)και σε μια βόλτα να λύσει....κάτι δεν πάει καλά με τα μποζονια-παξιμάδια...μήπως έχει ροδέλες που δεν έβαλες?
Τα δικα μου τα μπουζονια εχουν και απο τις 2 πλευρες τις ιδιες αποστασεις,τα εβγαλα ολα και καθαρισα τα πασα που ειχαν στον κυλινδρο,μπορει να πηδουσαν πασα απο μεσα απο τον κυλινδρο ετσι οπως τα εσφυγγα γιατι δεν τα ειδα και πολυ καλα τα πασα..... , εβαλα και πασοκολλα!!
πάντως εγώ όταν ήμουν νιάτο είχα ένα υζ 490 το οποίο συνεχώς έλυνε η κεφαλή κι όπου το πήγαινα καργάρανε κ ξανακαργάρανε θυμάμαι τα τότε μαστόρια, και αυτό συνεχώς λασκάριζε μέχρι που κάποιος με έστειλε σε κάποιον κάπου στο γαλάτσι κ έσφιξε με δυναμόκλειδο τόσο που κορόιδευα γιατί μου φαινόταν λάσκα αλλά δεν ξαναλυσε ποτέ ...