Εγώ θέλω( εκτός τα παραπάνω)να πιω ένα εσπρέσο με τον γιατρό
Καλή χρονιά να έχεις Γιωτη
Καλη χρονια και σε εσενα φιλε μου ,παντα υγεια και αγαπη ,να εισαι καλλα SHOOTER.
SLZR καλη χρονια φιλαρακη ,παντα υγεια και αγαπη![]()
foogr01
SUZUKI MOTOGP 2014 DOCUMENTARY - VALENCIA
Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2014
A new behind-the-scenes documentary looking into the SUZUKI MotoGP team's work and development of the 2015 GSX-RR at Suzuki Motor Corporation's Development Centre and 'Wind Tunnel' progress at Ryuyo in Japan, along with race-action from the 2014 Valencia 'Wild-Card' entry with Randy de Puniet, plus initial 'Valencia Test' comments from new team riders Aleix Espargaro and Maverick Vinales.
https://www.youtube.com/watch?v=kRRe...yer_detailpage
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 02/01/2015 στις 19:40.
http://youtu.be/hs_qzzencYk
:rotflmao:
Για να δούμε θα τη μπεράσει την Απρίλια...???
(εγώ λέω όχι)
![]()
ανανήψαντας
και που λες το βαφουν ασπρο το SUZKI και μπαινει χορηγος η lucky strike...........
Το project της σουζουκι βρισκεται πολλους μηνες πιο μπροστα απο το της απριλια. Να φανταστεις, ακομα τεσταρουν μοτερ με πνευματικες βαλβιδες σε σχεση με την σουζουκι που εχει βαλει αλλα δεν βγαζει τοση δυναμη το μοτερ της οπως θα ηθελαν δλδ βρισκεται τουλαχιστον ενα βημα πισω μονο σε αυτο τον τομεα αν μη τι αλλο για πλαισιο κτλ
Το θεμα ομως με το μηχανακι της απριλια ειναι οτι δεν παυει να ειναι ενα πιο εξελιγμενο crt-art-wsbk μηχανακι που ετρεχε με αυτο ο biaggi και ο espargaro στα sbk κ crt πριν χρονια και μεσα απο αυτο κ τα δεδομενα που θα μαζεψουν θα ετοιμασουν ενα νεο μηχανακι για το '16.
Ναι και γι αυτο τους βγαζω το καπελο, κατι που η σουζουκι τρεχει τοσο καιρο το project της και αυτο το πραγμα δεν το εκανε , παρα μονο μια εμφανιση σε ενα αγωνα/τριημερο.
Η απριλια τρεχει του χρονου στα gp για να δημιουργησει ενα (νεο) πρωτοτυπο για το 2016 και ουσιαστικα δεν κυνηγαει ή διεκδικει τιποτα παρα μονο data και εμπειριες σε αντιθεση με την σουζουκι που μπαινει με μηχανακι ετοιμο (σχεδον) και σε επομενους μηνες ή 1-2 χρονια να διεκδικει αυτα που διεκδικουν και οι αλλοι τρεις.
Για του χρονου ,κανεις δεν περιμενει την απριλια πανω απο το σουζουκι ουτε και το σουζουκι πανω απο το γιαμαχα του λορενθου.
Εγώ θα γούσταρα πάντως τα Suzuki να κάνουν σαματά... Wildcard..u know.. Δεν ξέρω.... τα γουστάρω τα suzukia....![]()