...... να χανω το μπροστινο υπο κλιση με αρκετα χλμ και να σωνεται τελευταια στιγμη το λοου......
Οι τριγυρω πρεπει να ειδαν καλο θεαμα......
...... να χανω το μπροστινο υπο κλιση με αρκετα χλμ και να σωνεται τελευταια στιγμη το λοου......
Οι τριγυρω πρεπει να ειδαν καλο θεαμα......
Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 04/01/2015 στις 21:30.
πουτσ@@@@@@@@@
.... να τα παίρνω με πωλητή μάντρας, που προσπαθούσε να πλασάρει κομμένο αυτοκίνητο σε φίλο, ώς ατρακάριστο! Έλεος ρε παιδιά!!
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Με ειδα μετα απο φανταστικό τριήμερο αρτα-κορωνησία-πρεβεζα-παργα (διαμονη σε σπιτι στην αρτα και μικροεδρομες στα περιξ) να γυρνάω ξενερωμένος στην ΑΘΗΝΑ....ευτυχώς το χιόνι στα προάστια παρεα μια μια συντομη βολτοεντουραδα με κρατάνε λιγο χαρουμενο !
Mε είδα να θέλω το απογεύμα να θέλω να πάω βόλτα για καφέ και η μηχανή να με αφήνει απο μπαταρία
και το παπάκι να έχει σκασμένο λάστιχο ενω χθες το είχα χρησιμοποιήσει κανονικά...:a37:
Με ειδα απο Αθηνα για Λαμια να τρωω το χειροτερο κρυο ever..
Με είδα να εκμεταλεύομαι την 2-ήμερη άδεια που επιτέλους κατάφερα να πάρω και να κάνω ενα "μαζεματάκι" στο σουτζούκι(νεα λάδια,φίλτρο,αλυσίδα)![]()
με ειδα να γυρνάω βραδυατικα ,και να οδηγώ πάνω σε πάγο...και το μηχανάκι 1-2 φορες να διπλώνει στο πλαι,αν και πηγαινα με 10!!! μεγάλη προσοχή οποιος κινείται σε μερη που επικρατησε χιονοπτωση !!!!
Με είδα να μετράω ανάποδα από το 87 στο 1
Ήρθε σήμερα ένας στο φαρμακείο και ήθελε να αγοράσει φόλες για σκύλους, γάτες και άλλα ζώα.
Του είπα πως η πώληση δηλητηρίων δεν είναι ελεύθερη.
Επέμενε και τον προειδοποίησα πως τα πρόστιμα είναι τεράστια πια, αν σε πιάσουν να πετάς φόλες
Επέμενε και μου είπε πως θα τον χάσω από πελάτη και δεν θα ξαναψωνίσει.
Του είπα λοιπόν κι εγώ απλά ότι δεν το θέλω για πελάτη...
Άρχισε και μ έβριζε -επιβεβαιώνοντας την ιδέα μου ότι όλοι αυτοί έχουν λάσκα κάποιες βίδες-
και τον παρακάλεσα να φύγει...
Συνέχισε να βρίζει και να με απειλεί οπότε κι εγώ δεν είχα άλλη λύση παρά να ξύνω τα @@ μου
Οκ γεροντάκι ήταν είπα, αΖ να τον κοπανίσω σαν χταπόδι...
Αλλά κρατήθηκα και μέτρησα ανάποδα από το 87 στο 1....
Μεγάλη προσπάθεια.
ΤΡΕΜΩ από τα νεύρα μου....
:a017:
ανανήψαντας
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Θα τον ειχα σβερκωσει πολυυυυ ασχημα...![]()
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Με είδα, μετά από 14 ημέρες ακινησιας , να πηγαίνω βόλτα με το μωρό μου...επιτέλους!
Με είδα να γυρνάω σπίτι, ο πατέρας μου να μου έχει περιγράψει κάτι ανάμεσα σε βόρειο πόλο και σιβηρικό γκούλαγκ και τελικά οι δρόμοι να είναι ορθάνοιχτοι, με ελάχιστα σκιερά παγωμένα σημεία... Και η μέγιστη θερμοκρασία πριν πέσει ο ήλιος να είναι 0. Δεν μπήκα καν στον κόπο να ξεχιονίσω μοτοσικλέτες...