To λογικο ειναι οτι με τοσα χρονια στο χωρο θα εχουν σιγουρα καποια συνολικη ασφαλιστικη καλυψη. Δεν νομιζω να το αφηναν χυμα.
To λογικο ειναι οτι με τοσα χρονια στο χωρο θα εχουν σιγουρα καποια συνολικη ασφαλιστικη καλυψη. Δεν νομιζω να το αφηναν χυμα.
MADE IN JAPAN 日本製
Η αντιπροσωπεία.. θα το λουστεί έτσι κι αλλιώς. Το περιοδικό δεν έχει κανένα δικαίωμα επι της μοτοσυκλέτας..
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 06/01/2015 στις 18:03.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Μιας και το πιάσαμε το βρήκα απο το dikaiologitika.gr
Άδειας κυκλοφορίας ΔΟΚ δοκιμαστικής κυκλοφορίας αυτοκινήτων Προϋποθέσεις Να είναι αντιπρόσωπος - εισαγωγέας ή έμπορος αυτοκινήτων Απαιτούμενα δικαιολογητικά
● Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση (το παρόν έντυπο)
● Πιστοποιητικό Επιμελητηρίου για την εγγραφή και το αντικείμενο εργασιών της ενδιαφερόμενης επιχείρησης
● Παράβολο Δημόσιου Ταμείου 18 ΕΥΡΩ
● Βεβαίωση από τη Δ.Ο.Υ. για την εγγραφή της επιχείρησης στους φορολογικούς καταλόγους και τον αριθμό πωληθέντων αυτοκινήτων (ανάριθμων) κατά το προηγούμενο ή το τρέχον οικονομικό Έτος
● Αποδεικτικό Δημόσιου Ταμείου για την καταβολή τελών δοκιμαστικής κυκλοφορίας 95,5 ΕΥΡΩ
● Επιστολή Τραπέζης/Πιστοποιητικό Τελωνείου εισαγωγής για τον αριθμό των εισαχθέντων αυτοκινήτων κατά το προηγούμενο ή τρέχον έτος (προκειμένου για αντιπρόσωπο/εισαγωγέα) ή το προηγούμενο έτος για τους εμπόρους μη αντιπροσώπους εισαγωγείς.
Διαδικασία Διάρκεια έκδοσης της πράξης Εξαρτάται από την αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Ν.Α. Κόστος 113,5 ευρώ
Εγω σαν κάτι να θυμάμαι οτι μπορείς να ασφαλίσεις και με αριθμό πλαισίου και οχι απαραίτητα πινακίδας...μπορεί και να κάνω λάθος όμως.
Εγώ λέω να κοιτάξουν τα γύρω στενά, κάπου εκεί θα έχει σκορπίσει ή θα έχει μείνει απο λάδια και θα το παράτησαν...![]()
San Francisco Bay Area member......
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Σε ότι αφορά εμάς που δίναμε D-MAX στα περιοδικά για τεστ εκείνη την εποχή (2004-2009) τους βάζαμε να υπογράφουν ότι παρέλαβαν το αμάξι καλώς και θα έπρεπε να το επιστρέφουν στην ίδια κατάσταση, πράγμα που ΠΟΤΕ δεν γινόταν, 4Χ4 όχημα είναι, τα βάζανε σε κάθε είδους terain, τα υποβάλανε σε τρελές κακουχίες που κανείς λογικός ιδιοκτήτης δεν θα έκανε ποτέ και τα επέστρεφαν φυσικά, μ@@νι εντελώς... και τα επισκευάζαμε με δικά μας έξοδα....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου