Σελίδα 36 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 2631323334353637383940414686 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 1841

Θέμα: Κατοικιδια

Banned
    Τις γάτες δεν τις συμπαθούσα ιδιαίτερα,και ποτέ δεν είχα.
    Μέχρι πριν λίγο καιρό, που τα παιδιά μού, μου κουβαλησαν στο σπίτι έναν κεραμιδογατο γκρι με μαύρες ρίγες.
    Στην αρχή έμενε στην αποθήκη μαζί με το σκυλακο τον μικρό.Αρχισαν τα κρύα και ο γατούλης με ακολουθούσε όταν κατέβαινα να βάλω ξύλα στο λέβητα.
    Σύντομα μετακόμισε μόνος του εκεί.
    Αφού του έκανα τα απαραίτητα εμβόλια - χαπάκια - ξεψυλισμα ,άρχισα να τον συμπαθώ.
    Κατεβαίνω στο λέβητα ανοίγω την πόρτα, και αυτός στα πόδια μου.
    Κάθομαι μέχρι να ανάψει καλά, χτυπάω το χέρι μου στα γόνατα, και πηδάει πάνω στα πόδια μου.
    Χτες κοιμήθηκε στα γόνατα μου.
    Πλέον ο Ρούντι - έτσι τον ονόμασαν τα παιδιά μου- είναι φιλαράκι,περναμε αρκετή ώρα μαζί, και ευτυχώς με το κανίς- τεριε που έχω εδώ, δεν μαλώνουν. Πολλές φορές μάλιστα τρώνε μαζί!!!!
    Το ροντβαιλερ τον έχω πάει προσωρινά να ξεχειμωνιασει στο πατρικό μου.
    Όταν τον ξαναφερω θα δούμε.
    Για την ώρα ο Ρούντι είναι μια χαρά, του εφτιαξα και φωλιτσα και είναι άρχοντας.
    Φώτο προσεχώς.

...και προβλήμτα προσεχώς υποψιάζωμαι ... Μακάρι να τα πάνε καλά και με το ρόντ ,αλλά χλωμό το κόβω .

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Kαλες ειναι και οι γατουλες. Και 'γω παλια δεν τις πολυσυμπαθαγα αλλα τα βρηκαμε τελικα και τωρα εχω μπολικες. Ειναι και χρησιμες, ως φυσικοι κυνηγοι, δεν αφηνουν τιποτα να περασει κοντα απο το σπιτι, φιδια, ποντικια, μεγαλα εντομα κλπ τα εξαφανιζει.

Τωρα με το σκυλο μπορει να 'χεις και θεμα γιατι τα rotweiler προστατευουν το χωρο τους αρκετα απο ενσικτο και δεν νομιζω να ψηθει να το μοιραζεται με τη γατα. Απαξ και τη συνηθισει ως μερος της αγελης ομως δεν θα εχει προβλημα. Ουτως ή αλλως θα ειναι πολυ δυσκολο να την πιασει.

Να ξερεις επισης οτι αν δεν τον στειρωσεις το γατο, που και που, οταν τον πιανουν οι κ@υλες θα την κανει να παει για και τσαμπουκαδες με γατους.
    MADE IN JAPAN 日本製

Banned
    Δεν με πειράζει να μαλώσει με γάτους κατά το σεξ, αλλά ότι μπορεί να απομακρυνθεί και να τον χτυπήσει κανένας παπάρας

Θα σε πειράξει και μόλις αρχίσει να "μαρκάρει" το σύμπαν...

Banned
    Τώρα τι να σού πω.
    Δεν ξέρω καθόλου από γάτες

restoration fan Το avatar του/της ΝΤΙΚ
    εγω ειχα 2 γατες και 5 σκυλια
    2 βελγικα ζευγαρι, ενα γκεκικο κυνηγοσκυλο, ενα ντογκο και ενα ροτβαιλερ στο σπιτι.
    ο ενας γατος εφυγε περισυ επειτα απο πτωση απο τον 2ο οροφο, το ενα βελγικο μου το εφαγε λυκος, και το αλλο συστροφη στομαχου,
    ολα σε μια χρονια,
    πλεον με 3 σκυλους και μια γατουλα (σπιτι κι αυτη) δεν θελω αλλα γιατι ο αποχωρισμος ποναει πολυ.
    Α ξεχασα να αναφερω οτι χθες μου στειλαν αστυνομια για το ροτβαιλερ, γιατι λεει φοβουνται να περασουν απο τον δρομο!!!
    μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    μην ανησυχας. τωρα σε λιγακι ειναι η εποχη τους. εμενα μου εξαφανιζεται απο προσωπου γης για δυο βδομαδες και μετα ερχεται σχεδον πετσι και κοκκαλο. υποψιν πριν να φυγει εχει παρει το μεγιστο βαρος. κοντα 7 κιλα ειναι ο ενας γατος μου. μετα θαρθει στυλακι στα 4 κιλα

καλυτερα να σου εξαφανιζεται ο γατος σου γιατι αν αρχισει να ψεκαζει στο σπιτι σου κλαφτα χαραλαμπε

Banned
    Είναι εκτός σπιτιού, στον δωμάτιο - λεβητοστασιο.
    Που και αερίζεται, και έχει φως, εδώ φώναξα σιδερα να μου κάνει πορτάκι να μπαινοβγαίνει μόνος του.

α ωραια. αμα σου εξαφανιστει αυτην την εποχη μην δωσεις σημασια. καπου θα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    καλυτερα να σου εξαφανιζεται ο γατος σου γιατι αν αρχισει να ψεκαζει στο σπιτι σου κλαφτα χαραλαμπε
    Ένα μαλακισμένο αρσενικό προ ετών μου ψέκασε το φέιζερ. Ο λεκές πρέπει να είναι καυστικός γιατί το σημάδι δεν έφυγε ποτέ... Τα δικά μου ζουν έξω μόνιμα, αλλά και πάλι το φσιτ φσιτ δεν το γλιτώνεις.

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Πριν απο 12 χρόνια εκανα κάμπινγκ στη Σύρο. Κοιμομουν στη σκήνη με ανοικτό το καλυμα λόγω ζέστης με μονη προστασία τη σιτα. Το μονο που κατάλαβα ηταν ενα πιτσιλισμα στο προσωπο και μια ανυπόφορη βρώμα. Ο παλιοπ@υστας ο γάτος με κατουρησε κανονικά και η μυρωδιά έκανε να φύγει απο πανω μου μια εβδομαδα. Πολυ χρήσιμα ζωντανά, άλλα μετα το κατουρημα δεν τα πάω γμτ.

απλα δεν φευγει ποτε ο λεκες και η μυρουδια. μονο αν το πεταξεις. μου ψεκασε ενα πουφ και το πεταξα χωρις δευτερη κουβεντα.

το καλο ειναι οτι στην εποχη τους εξαφανιζονται παιρνουν τα βουνα κι ετσι δεν εχω προβλημα.

εβερσμαν δεν μιλαμε για κατουρημα. το "ψεκασμα" ειναι αλλο πραμα

Banned
    α ωραια. αμα σου εξαφανιστει αυτην την εποχη μην δωσεις σημασια. καπου θα
    Ρε μωράκι είναι ακόμα, το πολύ 3 μηνών

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    απλα δεν φευγει ποτε ο λεκες και η μυρουδια. μονο αν το πεταξεις. μου ψεκασε ενα πουφ και το πεταξα χωρις δευτερη κουβεντα.

το καλο ειναι οτι στην εποχη τους εξαφανιζονται παιρνουν τα βουνα κι ετσι δεν εχω προβλημα.

εβερσμαν δεν μιλαμε για κατουρημα. το "ψεκασμα" ειναι αλλο πραμα
    Μπερδεύτηκε δε ο άνθρωπος χα χα χα τα έχασε από την βρώμα λέμε

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF