την μπαταρια - Η ΟΠΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΣΑΚΜΑΚΙ - της ΥSYBA --MF
θα την βρειτε 40 + 8 EURΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΛΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΙROS.GR
την μπαταρια - Η ΟΠΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΣΑΚΜΑΚΙ - της ΥSYBA --MF
θα την βρειτε 40 + 8 EURΟΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΛΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΙROS.GR
δώσε ρε φίλε το τηλ της κυρίας αυτής για να μας στείλει μια.. γαμώ τις μπαταρίες μου μέσα..![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Εγω έχω να πω το εξής, περνω πάντα Yuasa και μου κρατανε τουλάχιστον 4ετία, Αλλο φίλοι με φτηνές μπαταρίες αλλάζουν κάθε χρόνο και πληρώνουν το 50-60 Ευρω.
Και οι Yuasa έχουν διαφορετικές τιμές, oi Japan έιναι ακριβές 140 Ευρώ πλήρωσα και εγώ πέρσυ. ¨Εχει και Malaysia πιο φθηνές.
Πάντω πιστέυω ότι στην τελική όλοι χαλάμε τα ίδια λεφτά
Yuasa (χρόνος ζωής 3-4 χρόνια)
Φθηνές (χρόνος ζωής 1-2 χρόνια) άν κάνετε τους υπολογισμούς το κόστος βγαίνει ίδιο.
Οπότε η επιλογή είναι στην τσέπη του καθενός βραχυπρόθεσμα.
Καλημέρα σε όλους
HONDA CBR 600 F4i 2001
Δυστυχώς εμένα όμως άρχισε να μου κάνει νερά στα 2 χρόνια μέσα.. και είναι η δεύτερη. Η πρώτη πέθανε στον χρόνο. Original φυσικά..![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Μπαταρία κινέζικη μαφιόζικη οτιδήποτε που δε παρατήθηκε το χειμώνα 1-2 μήνες θα βγάλει παραπάνω απο 2 χρόνια ζωής. Βλέπω πολλούς ν αλλάζουν στο χρόνο ακόμα και επώνυμες με παράπονο. Ρε παίδες μπας και γίνεστε σούπερ κουτάκηδες το χειμώνα?Κι αν γίνεστε..βάλτε το μπαταριόνι σας σ έναν συντηρητή, η αγορά του απ ότι φαίνεται θα σας δώσει πίσω χρήμα..
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
δώσε ρε φίλε το τηλ της κυρίας αυτής για να μας στείλει μια.. γαμώ τις μπαταρίες μου μέσα..![]()
2351075613 κυρα λενη - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
WWW.ΚIROS.GR
Πάρε έναν ηλεκτρονικό φορτιστή-συντηρητή...Θα τα βγάλει τα λεφτά του...Εγώ έχω έναν της CTEK (κορυφή στο είδος) και δεν έχω αλλάξει μπαταρία τα τελευταία 4 χρόνια ΚΑΙ στην μηχανή ΚΑΙ στο αυτοκίνητο...Όποτε χρειαστεί τις φορτίζω και επανέρχονται...
Αν μάλιστα έχεις κλειστό γκαράζ υπάρχει η δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης της μπαταρίας στο ρεύμα για συντήρηση μέσω της ειδικής κλέμμας που σου λύνει οριστικά το πρόβλημα και οι μπαταρίες σου θα είναι πάντα ετοιμοπόλεμες σαν καινούργιες![]()
Ψάχνω για μπαταρία για το RC8 μου, το είχα αφήσει ένα τρίμηνο περίπου αραγμένο και φυσικά η μπαταρία άδειασε...
Το μηχανάκι έχει κλείσει τα 5 χρόνια ζωής και είναι ακόμη με την μπαταρία της μάνας του.
Κάθε χειμώνα η ίδια φάση, παρατημένο, έβγαζα τη μπαταρία, την φόρτιζα και μια χαρά... 5 χρόνιά έτσι την έχω βγάλει χωρίς κανένα πρόβλημα...
Αλλά επειδή για κάποιο λόγο δεν έχω τον φορτιστή μου εδώ, είπα να πάρω μια καινούρια, έτσι και αλλιώς πόσο άλλο να βγάζει η μπαταρία...
Είναι κανείς εδώ που να έχει χρησιμοποιήσει αυτές τις YUSUBA να μας πει αν όντως αξίζουν για τα λεφτά τους;
A wise man never plays leapfrog with a unicorn.
Τι να πω εγώ κωλόφαρδος είμαι δεν ξέρω, έχω την μαμα μπαταρία στο Diversion από τότε που το αγόρασα (Ιούλιος 2009, 5 χρόνια) 48000χλμ και ακόμα μια χαρά κρατάει (μην με ρωτήσετε τι είναι, ούτε που έχω ανήξει το καπάκι να δω
Καλησπέρα και καλή χρονια παίδες.Εμεινε από μπαταρία ο Δούκας και κάνοντας μια πρόχειρη αναζήτησή βρήκα αυτήν
http://www.lyris.gr/product-view.aspx?pid=35606
Ειναι κατάλληλη για την μηχανή μου ή προτείνεται κάτι άλλο;
...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...
Γιατί οχι. Ο κωδικός το adv ειναι αυτός αν και για βα μην μένεις πρέπει να κινηται ο Δουκας. Αλλιως φορτιστή μόνιμα πανω
Η κινεζικη μπαταρία που φόραγε τόσο καιρό έφτασε στα τελευταία της οπότε είπα να βγω στην αγορά για κάτι καλό. Ρε παιδιά, , να ξέρω αν με παπατζιαζουνε δηλαδή, η yuasa σταμάτησε να παράγεται στην Ιαπωνία? Ότι yuasa βρήκα ήταν made in Taiwan κ ότι η παραγωγή γίνεται πλέον εκεί μόνο. Από τιμή η ytz14s (η οποία βέβαια δε λέγεται έτσι αλλά ttz14s, το πρώτο t είναι το Taiwan) με υγρά αλλά κλειστού τύπου κοστίζει 85 ευρώ. Είναι καλά? Ιταλική(και καλά....) unibattery αντίστοιχη που βρήκα κάνει 50 ευρώ. Δε μου κάνει τεράστια η διαφορά για να προτιμήσω κάτι ποιοτικότερο, αρκεί να είναι. Γι αυτό ρωτάω, η Ταϊβάν είναι καλή???