Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 98

Θέμα: timberland vs caterpillar μποτακια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pattaya boy

timberland vs caterpillar μποτακια

Μετα απο ψαξιμο κατεληξα σ' αυτες τις δυο μαρκες. Για χειμωνα, που μπορω να τα φορεσω καθημερινα με τζινακι για βολτα, να ειναι ανετα, και το κυριοτερο που με ενδιαφερει ειναι η αντοχη στο χρονο. Φυσικα θα φοριουνται και πανω στην μοτοσυκλετα για διαδρομες εντος πολεως. Ειχατε ποτε καποια απο τις δυο μαρκες? Θα με ενδιεφερε να διαβασω εντυπωσεις και γνωμες απο κατοχους πριν αγορασω μια απο τις δυο φιρμες. Ευχαριστω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Ένα ζευγαρι CAT που ειχα παρει την εποχη του μεσοπολεμου ακομα ζει..... πολύ δυνατα μποτακια...

Banned
    ειχα και εχω και τις δυο μαρκες
    caterpilar σε ημιμποτακι και μποτακι
    και timberland σε μποτακι
    τα δευτερα ειναι μια κλαση επανω,τα συγκεκριμενα ειναι ορειβατικου τυπου αδιαβροχα και goretex,τα φοραω και σε μηχανη και δεν εχουν παρουσιασει τιποτα αρκετα χρονια τωρα.
    τα cat τα μποτακια ειναι στο καλσικο δερμα σαν καστορ που φθειρεται στην επαφη με τις ταχυτητες,τα αλλα που εχω που ειναι κανονικο δερμα,δεν παρουσιασαν το παραμικρο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Έχω ένα ζευγάρι timberland αγορασμένα με δραχμές. Αν και έχουν σημάδια και γρατζουνιές στο πάνω μέρος από την καλοπέραση, ούτε νερό μπάζουν, ούτε υπάρχει κάποια άλλη αλλοίωση. Πρόσφατα πήρα 2ο ζευγάρι και ελπίζω να με βγάλουν μέχρι να ξαναγυρίσουμε στις δραχμές!!

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark
    Timberland μποτάκια δεν έχουν πάθει το παραμικρό εδώ και 4 χρόνια , τα cat τον δεύτερο χρόνο έπαψαν να είναι αδιάβροχα και ξεκόλλησε η σόλα
    ...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pattaya boy Προβολή μηνύματος
    Μετα απο ψαξιμο κατεληξα σ' αυτες τις δυο μαρκες. Για χειμωνα, που μπορω να τα φορεσω καθημερινα με τζινακι για βολτα, να ειναι ανετα, και το κυριοτερο που με ενδιαφερει ειναι η αντοχη στο χρονο. Φυσικα θα φοριουνται και πανω στην μοτοσυκλετα για διαδρομες εντος πολεως. Ειχατε ποτε καποια απο τις δυο μαρκες? Θα με ενδιεφερε να διαβασω εντυπωσεις και γνωμες απο κατοχους πριν αγορασω μια απο τις δυο φιρμες. Ευχαριστω
    La sportiva. 6 χρόνια, 4 πτώσεις, αμέτρητες βροχές, καθημερινή χρήση, κανένα πρόβλημα. Έχω αλλάξει 3 φορές κορδόνια.

http://www.sportiva.com/products/foo...ingbackpacking
    surfing the wild side

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20150112_150212 - Copy.jpg 
Προβολές:	478 
Μέγεθος:	49,9 KB 
ID:	329643

... και για του λόγου το αληθές... ναι πρόκειται για παπούτσι 6 ετών._
    surfing the wild side

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Ένα ζευγαρι CAT που ειχα παρει την εποχη του μεσοπολεμου ακομα ζει..... πολύ δυνατα μποτακια...

Exω και γω ενα ζευγάρι CAT πάνω από 10 χρόνια και το έχω λιώσει στις πεζοπορείες σε κακοτράχαλα μονοπάτια στο βουνό + καθημερινή χρήση. Εξαιρετικό μποτάκι, πολύ ανετο, ελαφρύ, γερό και δαγκωτό θα το ξανα περνα αν έβρισκα το ίδιο κλασσικό.

Το είχα πάρει από τη Γλυφάδα όταν υπήρχε ακόμα εκεί το Καραμ......λα, φαντάσου πόσα χρόνια πίσω μιλάμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Και τα Cat είναι πολύ καλά και τα Timberland και τα Columbia έχω και από τα 3 εδώ και 13 χρόνια τα πρώτα και τα τρίτα. Τα Cat δε τα έχω φορέσει πολύ γιατί τα έχω πάρει σε μπότα και είναι αρκετά βαρύ, αλλά πραγματικά έχουν περάσει μέσα από ποτάμι και δεν έχουν πάρει σταγόνα και είναι ακόμα σαν καινούργια. Τα Timberland δύο ζευγάρια που είχα το ένα το πέταξα γιατί είχε γίνει πλέον χάλια αλλά δεν έβαζε νερά ακόμα και στο τέλος της ζωής του (είχαν λιώσει σόλες κλπ) το άλλο ζευγάρι το έχω ακόμα, καλούλι αλλά δε με βόλεψε για μποτάκι γιατί ήταν "αστικό" αρκετά μαλακό με πολύ μαλακή σόλα και δε κράταγε καλά + χάλασε και αρκετά γρήγορα. Τα Columbia χάλασαν τη σόλα τους μετά από 13 χρόνια, έχουν σόλα Vibram (σόλες που εξελίσσονται ειδικά για ορειβατικά κλπ παπούτσια) Βρήκα μαγαζί που τις αλλάζει με ίδιες με 45 ευρό και θα τα πάω. Τα παπούτσια αυτά έχουν περάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ποτάμια, βροχές, λάσπες, πέτρες, τα πάντα και πραγματικά δεν έχουν ούτε γρατζουνιά στο πάνω μέρος. Δεν έχουν πάρει ποτέ σταγόνα και αν εξαιρέσεις ότι και αυτά είναι λίγο βαριά πραγματικά τα θεωρώ τέλεια παπούτσια.

Δεν παραμυθιάζομαι με τίποτα από τα παραπάνω ονόματα, δεν δίνω με τίποτα 200 ευρώ για μποτάκια. Timberland-50δολ. στην ούσα και 200 ευρά στην Ελλάδα. Πριτς!
    Και η πλάκα είναι ότι προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να εκλογικεύσουμε την αγορά μας, να τα κρατήσουμε ζωντανά για πολλά χρόνια. Πληρώνουμε κι άλλα 50-100 ευρώ στον τσαγκάρη.
    Ό,τι έχω ακριβοπληρώσει, ποτέ δε μου βγήκε. Σύμπτωση; 50 στα 50;

Τα ποιοτικά μποτάκια τα βλέπεις και τα πιάνεις. Δυο φορές πέτυχα ποιοτικά δερμάτινα στο lidl και τα άρπαξα με 25 ευρώ. Έχουν περάσει 6-7 χρόνια και είναι σαν την πρώτη μέρα.

Υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ ποιοτικά ρούχα και παπούτσια σε λογικές τιμές.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Aπ την εμπειρια μου με δεκαδες ζευγαρια παπουτσια -εχω ψωνιο-απο τα ποιο φτηνα κινεζικα εως και timperland -τα ποιο ακριβα - τα καλυτερα και τα μονα που αντεχουν δεκα χρονια τωρα το βαρος μου χωρις να εχουν παθει σχεδον τιποτα ειναι τα timperland.Και τα φοραω σχεδον καθε μερα.Βεβαια οπως ολες οι μαρκες τα τελευταια χρονια εχουν ριξει την ποιοτητα λογω κατασκευης σε χωρες χαμηλου κοστους.Τimperland λοιπον δαγκωτο
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Exω και γω ενα ζευγάρι CAT πάνω από 10 χρόνια και το έχω λιώσει στις πεζοπορείες σε κακοτράχαλα μονοπάτια στο βουνό + καθημερινή χρήση. Εξαιρετικό μποτάκι, πολύ ανετο, ελαφρύ, γερό και δαγκωτό θα το ξανα περνα αν έβρισκα το ίδιο κλασσικό.
    Εχω κι εγω τωρα το δευτερο ζευγαρι CAT και δε ξερω κι εγω ποσα χρονια το χω (το πρωτο ζευγαρι το ξεσκισα κι ακόμα ζει αλλά το παρόπλισα γιατι βαρεθηκα να το φοραω ). Το μονο που μου επαθε το δευτερο ζευγαρι ηταν που ξηλωθηκε η ραφη του μαξιλαρακίου περιμετρικα του αστραγαλου απ το τραβηγμα στο βάλε (κανονικα δεν πρεπει να το τραβάς απο κει για να το βαλεις, εχει μια θηλίτσα ακριβως γι αυτη τη δουλεια απο πισω) και το φτιαξα σ εναν τσαγκαρη με 3; ευρω. Αν τα περιποιείσαι κιόλας (με camel) θα κρατησουν για πολλα χρονια.

Τα timberland ηθελα καποτε να τα αγορασω πιο πολυ για τη "μάρκα" αλλά ηταν και ειναι πολυ ακριβα για μενα. Αν τ αγοραζα πάντως - με τοσα λεφτα που κοστιζουν - θα τα προσεχα σαν τα ματια μου ενώ τα CAT δεν τα λυπαμαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Κοιτα και τα MERRELL Εξαιρετικη μαρκα με λογικες τιμες στο amazon uk και με λιγα μεταφορικα.Το ποιο ανετο απ ολα.

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_...%2Ck%3AMERRELL
    Τελευταία τροποποίηση από panavour; 12/01/2015 στις 15:43.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Τιμπερλαντ μποτάκι...
    Το παπούτσι των απανταχού φλώρων εγώ και 35χρόνια.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	5181vxahGCL._SX170_.jpg 
Προβολές:	429 
Μέγεθος:	6,2 KB 
ID:	329645
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Timberland δαγκωτο ....... Καλα κσι τα cat αλλα πιο χοντροκομμένα ......

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. 300v vs 5100
    από alex14 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket