ρε να μην εχω αδερφη να του τη δωσω...
![]()
![]()
![]()
ρε να μην εχω αδερφη να του τη δωσω...
![]()
![]()
![]()
ο "Asian Gigolo"...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε τι μ@λακες κυκλοφορουν ελευθεροι.........:a015:
:a015:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι γόης Θεέ μου...τί φινέτσα!
Σα να τονε πλακώσανε ο Μπρούς Λί παρέα με τον Τσάκι Τσάν βγήκε αυτό το θαύμα της ανθρωπότητας!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να σε πω βρε παλικαρι μ' : αλλος εχει ποθο για κατερινοβες και εσυ ανεβαζεις συνεχεια αυτη τη φωτο? παιζει κατι? μηπως ξερεις και τον καπετανιο? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ζηλεύω και στεναχωριέμαι που είμαι τόσο άσχημος...:rotflmao:
![]()
Εγώ δέν βάζω κανένα ίνδαλμα, τον εαυτό μου βάζω!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
να σε πω βρε παλικαρι μ' : αλλος εχει ποθο για κατερινοβες και εσυ ανεβαζεις συνεχεια αυτη τη φωτο? παιζει κατι? μηπως ξερεις και τον καπετανιο? :rotflmao::rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
να σε πω βρε παλικαρι μ' : αλλος εχει ποθο για κατερινοβες και εσυ ανεβαζεις συνεχεια αυτη τη φωτο? παιζει κατι? μηπως ξερεις και τον καπετανιο? :rotflmao::rotflmao:
![]()
προεδρε...αυτος ο τυπακος εχει ξαναπαιξει....![]()
![]()
![]()
ουφ...ολα εγω πρεπει να τα κανω?![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Ποιός ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
προεδρε...αυτος ο τυπακος εχει ξαναπαιξει....![]()
![]()
![]()
ουφ...ολα εγω πρεπει να τα κανω?![]()
![]()
![]()
Ο ΚΙΝΕΖΟΣ Η ΕΓΏ;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ο κινεζος!! εσυ, η γκαμοβα, και το στρινγκ του καπετανιου ειστε μονιμοι πλεον....δεν εχει recycle για σας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ποιός ;;;![]()
Ο ΚΙΝΕΖΟΣ Η ΕΓΏ;;;
το original α-μηχανο™ μελος
εμένα γιατί ο Ασιάτης ζιγκολό μου θυμίζει τον Φλωρινιώτη σε ποιό γάματα έκδοση!!!
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΕΣ !ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΜΕ!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ναι αλλά εγω με Τρανσάλπα έ;Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ο κινεζος!! εσυ, η γκαμοβα, και το στρινγκ του καπετανιου ειστε μονιμοι πλεον....δεν εχει recycle για σας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ούτε ο Ψινάκης δεν μ'έχει δεί έτσι !
:rotflmao: :rotflmao: