για ποια πατριδα μιλαμε;;;;
για ποια πατριδα μιλαμε;;;;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Μην την χαλάσετε τη συζήτηση με τα όλοι είμαστε μια παρέα και επι γης ειρήνη...
Καλη η θεωρία αλλά στην πράξη βρωμάμε.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Tο δάσος δεν είναι το εκτελεστικό όργανο aka "παιδί" ανεξαρτήτως κουλτούρας και προέλευσης που κάποιος βρήκε πρόσφορο έδαφος να καλλιεργήσει και να μετατρέψει σε τέρας, αλλά οι καθόλου σκοτεινές δυνάμεις που ελέγχουν αυτές τις οργανώσεις που δίνουν τις εντολές.
Εγώ προσωπικά θεωρώ πιο επικίνδυνο τον λευκό Νορβηγό ψυχάκια πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που κατέχοντας το πνευματικό background διαμορφώνει τη δική του ιδεολογία και για να την εκφράσει μπαίνει σε ένα camp και το αιματοκυλίζει, η τον πνευματικό ιδρυτή μιας αίρεσης που οδηγεί στην αυτοκτονία εκατοντάδες, η τον κατά τα άλλα ευηπόληπτο που τις νύχτες κομματιάζει π@τάνες παρά τα στρατιωτάκια.
Το δάσος είναι η Αλ-Κάϊντα, η τερατώδης δύναμη που έχει αναπτύξει, οι σκοποί της και η παντελής αδυναμία ελέγχου της από τις μεγάλες δυνάμεις αυτού του πλανήτη. Στο κάτω-κάτω κι αν δεν έβρισκε 1-2 υπνωτισμένα πρόθυμα για πιλάφι συνοδεία ροδαλών παρθένων μίσθωνε μια εταιρεία back operations και αιματοκύλιζε τη Mont και τη Le Figaro μαζί. Τι δεν έχει; Τις διασυνδέσεις η το χρήμα να το κάνει;
Οι μάγκες που τη διοικούν ως γνωστόν δεν είναι καθόλου παιδάκια ευεπίφορα σε κατήχηση ούτε μεγάλωσαν σε λούμπεν μικροαστικές κοινωνίες και γκέτο, αντίθετα έχουν δυτική πανεπιστημιακή εκπαίδευση, προέρχονται από πάμπλουτα αραβικά σόγια κι έχουν και τα κονέ να εξασφαλίζουν κολοσσιαίες χρηματοδοτήσεις.
Οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι που κατέχουν και τη διοίκηση της πληροφορίας αλλά είχαν και τη δύναμη να την εξαϋλώσουν εν τη γενέσει της, κοίταζαν ο μεν να παίζει πόλεμο με τον Σαντάμ προκειμένου να συνεχίσει ο redneck να φουλάρει με 0.9$ τα 4 λίτρα (και οι πετρελαϊκές του να θησαυρίζουν τους μετόχους τους) και ο άλλος ποιοι θα συμμετέχουν στην ολιγαρχία που θα μοιραστεί τον διαμελισμό της Ένωσης.
Όταν τελικά πήγε το ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν η οργάνωση είχε απλώσει τα πλοκάμια της σε όλο τον Αραβικό κόσμο και ο Μπινλάκος πανέξυπνα την έκανε για άλλες πολιτείες. Ταυτόχρονα δημιουργούσαν και κανέναν διαμελισμό και οι 2 σε σύμπραξη σε καμιά Γιουγκοσλαβία αλλά -πράγμα παράξενο-ακόμα και κει ξεφύτρωναν τα τεμένη σαν τα μανιτάρια.
Όταν το κατάλαβαν ότι το παιχνίδι με την Αλ-Κάϊντα είναι χαμένο, άφησαν τους "συμμάχους" να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και να μοιράζουν κλήσεις γιατί ως γνωστόν το κράνος δεν χωράει στο τουρμπάνι και το Κόσοβο έχει χάλια οδικό δίκτυο κι έφτιαξαν ένα 2ο Ιράκ για την τιμή των όπλων και να "την κάνουν" αξιοπρεπώς μην τους κράζουν και στην ενδοχώρα.
Άντε πιάστους τους μαυριδερούς τώρα μαγκίτη μου και άσε τις προπαγάνδες περί θρησκοληψίας και λοιπές πολιτιστικές θεωρίες και αναλύσεις, η τζιχάντ όπως οι ίδιοι στο λένε έχει πολιτική υπόσταση και θα σε χορεύει ανατολίτικα μέχρι να καταρρεύσεις.![]()
Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 15/01/2015 στις 15:16.
Mην συμφωνείς απόλυτα εσύ μαζί μου γιατί διαφωνούμε.
@dimmie_72 : αν όλα αυτά δεν έγιναν με απώτερο σκοπό την εκμευτάλευση των εκει περιοχών. Επίσης μιλάμε για Αφγανιστάν Ιράκ κλπ αλλά μας διαφεύγει η Αιγυπτος, η Λιβύη και άλλα τέτοια ωραία μέρη... Το "μαυρονερό" τρέχει άφθονο μάλλον εκεί... Και μη μου πεις ότι δεν μπορούν αν θέλουν να εξοντώσουν την κορυφή της πυραμίδας...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το τί θα πω και πού θα το πω δε θα μου το υπαγορευσεις εσυ.
Και προσεχε τον τροπο σου.
@sniper
Νικο, δε με πιασανε οι ρομαντισμοι και τα "αν ολα τα παιδια της γης πιαναν γερα τα χερια".
Αλλα ο ρεαλισμος απο το "μην μπλεκουμε τις φυλες και χαλασει το γαλανολευκο DNA" απεχει τρομερα.
Και δε μιλαω ουτε θεωρητικα ουτε υποθετικα για να αναψουμε το πουρο και να αραξουμε στον καναπε που λες κι εσυ![]()