Σελίδα 11 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 439

Θέμα: Σαρλί της π...ς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Μπερδεύεται την κοινονία με την Θρησκεία.
    Αυτό που έγινε στην Γαλλία γίνεται και στην Συρία και το Ιρακ και στις υπόλοιπες κοινονίες (πολιτισμένες και ειρηνικές όπως λέτε εγώ δεν έτυχε να πάω)
    από ανθρώπους που δεν είναι καθόλου περιθωριακοί και είναι πλήρως ενταγμένοι στις κοινονίες τους.
    Δεν είναι πράξη ανένταχτου, περιθωριακού, είναι πράξη φανατικού εξτρεμιστή.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Την "Αμερική" του σήμερα την έχουμε ως παράδειγμα κοινωνικής δομής δηλαδή ?
    Αφήνοντας απ'έξω (που δε γίνεται να διαλέγουμε μόνο ό,τι μας αρέσει, οπότε θεωρητικά μιλώντας) την εξωτερική της πολιτική, τη μαλακία που τους δέρνει σε κάποιους συγκεκριμένους τομείς κλπ (μην το αναλύσουμε θα φάμε 200 σελίδες), η Αμερική του σήμερα δεν είναι κι άσχημο μέρος να ζει κανείς.

*Μιλάμε πολύ χοντρικά βέβαια.
    Λέγοντας Αμερική Αμερική είσαι μια χώρα μαγική, μιλάμε για τέσσερις ντουζίνες πολιτείες +, δεν είναι το ίδιο παντού, δεν είναι το ίδιο αν έχεις λεφτά κι αν δεν έχεις, και πάει λέγοντας.
    Τη δομή που υπάρχει στις Σκανδιναβικές χώρες για παράδειγμα δε θα τη βρει στην Αμερική. Δε θα βρει όμως και τον αντίστοιχο φασισμό αν δεν είναι κατάλευκος σαν το γάλα.
    Τέσπα, τεράστια κουβέντα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Οι αβοριγινες δε θα συμφωνησουν ιδιαιτερα βεβαια
    Ναι το σκεφτηκα αφου το εγραψα, εννοειται εχεις δικιο. Οπως και οι ινδιανοι σε ολη την Αμερικανικη ηπειρο... Αλλη κουβεντα δαυτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αφήνοντας απ'έξω (που δε γίνεται να διαλέγουμε μόνο ό,τι μας αρέσει, οπότε θεωρητικά μιλώντας) την εξωτερική της πολιτική, τη μαλακία που τους δέρνει σε κάποιους συγκεκριμένους τομείς κλπ (μην το αναλύσουμε θα φάμε 200 σελίδες), η Αμερική του σήμερα δεν είναι κι άσχημο μέρος να ζει κανείς.

*Μιλάμε πολύ χοντρικά βέβαια.
    Λέγοντας Αμερική Αμερική είσαι μια χώρα μαγική, μιλάμε για τέσσερις ντουζίνες πολιτείες +, δεν είναι το ίδιο παντού, δεν είναι το ίδιο αν έχεις λεφτά κι αν δεν έχεις, και πάει λέγοντας.
    Τη δομή που υπάρχει στις Σκανδιναβικές χώρες για παράδειγμα δε θα τη βρει στην Αμερική. Δε θα βρει όμως και τον αντίστοιχο φασισμό αν δεν είναι κατάλευκος σαν το γάλα.
    Τέσπα, τεράστια κουβέντα.
    Απλα καταλαβαίνεις ότι βαζεις παρα πολλες προϋποθέσεις για να την θεωρήσεις ως σωστα δομημενη σαν κοινωνια....

Φασισμος και ρατσισμος είναι συνηθεστατα φαινομενα (διαφερουν μονο ως ποσοστα από πολιτεια σε πολιτεια) ανισοτητα (ταξικη, φυλετικη) είναι ο κανονας και όχι η εξαιρεση....

Υπαρχουν φωτεινες εξαιρέσεις γιατι μιλαμε για μια τεραστια χωρα (Το Σαν Φρανσίσκο για παράδειγμα είναι από τις πολεις με τις μεγαλύτερες ανοχες, τις λιγοτερες διακρισεις κλπ κλπ)

Τεσπα μεγαλη κουβεντα όπως λες και ισως λιγο εκτος θεματος....

Να πεις τον Καναδα να το "φαω" πιο ευκολα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Απλα καταλαβαίνεις ότι βαζεις παρα πολλες προϋποθέσεις για να την θεωρήσεις ως σωστα δομημενη σαν κοινωνια.... Συμφωνώ. Κι αν δε βάλω προϋποθέσεις κι εξαιρέσεις κλπ καμία κοινωνία δε νομίζω πως μπορώ να τη θεωρήσω ως σωστά δομημένη (με τελεία και παύλα).

Φασισμος και ρατσισμος είναι συνηθεστατα φαινομενα (διαφερουν μονο ως ποσοστα από πολιτεια σε πολιτεια) ανισοτητα (ταξικη, φυλετικη) είναι ο κανονας και όχι η εξαιρεση.... Και πάλι συμφωνώ, απλά έκανα σύγκριση με κάποιες άλλες χώρες που παραγίνεται, και η εξαίρεση στον κανόνα είναι η υπερβολική επιβολή του κανόνα.

Υπαρχουν φωτεινες εξαιρέσεις γιατι μιλαμε για μια τεραστια χωρα (Το Σαν Φρανσίσκο για παράδειγμα είναι από τις πολεις με τις μεγαλύτερες ανοχες, τις λιγοτερες διακρισεις κλπ κλπ) Ναι πχ κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου.

Τεσπα μεγαλη κουβεντα όπως λες και ισως λιγο εκτος θεματος....

Να πεις τον Καναδα να το "φαω" πιο ευκολα....
    Και μεγάλη κουβέντα κι εκτός θέματος απλά κύλησε κάπως προς τα εκεί το πράγμα.
    Το είπα κι εγώ μέσες άκρες στο προηγούμενο ποστ μου ότι με χίλιες δυο παραμέτρους λέω τα όσα λέω.
    Αν με ρώταγε κάποιος "πού θα ήθελα να ζω", θα προτιμούσα να αλλάξει την ερώτηση στο "πώς θα ήθελα να ζω", και το μέρος ας το έβγαζε κι ο τροχός της τύχης για να το πω όσο πιο απλά μπορώ.

Για τον Καναδά γνωρίζω πολύ λίγα, και μάλιστα από τον έναν τα ακούω έτσι από τον άλλο γιουβέτσι οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

Πρόσεχέ τον είπα.
    Αν με είχες προσβάλει θα το είχες καταλάβει.

Και υποδείξεις για τους τρόπους μας δεχόμαστε όλοι από τους moderators/administrators.
    Αν εσύ δε δέχεσαι ξελογκάρεις και ησυχάζεις.
    Μπράβο ωραίος... και απειλές αναίτιες... μια χαρά τα πας, συνέχισε.
    Κρίμα για το φόρουμ βέβαια το οποίο ως συντονιστής το αντιπροσωπεύεις...
    Τόσο πολύ σε ενοχλούν αυτά που λέω και προσπαθείς με κάθε τρόπο να με σταματήσεις..? Θυμίζουν άλλες τακτικές αυτά...
    Ξαναλέω δεν σε προκάλεσα, δεν σε προσέβαλα, και ΔΕΝ δεχομαι να μου μιλάς για τον τρόπο μου σαν να είμαι κανα παιδάκι.
    Αυτές τις μαγκιές να τις κάνεις αλλού. Αν έχεις κάτι εναντίον μου, πες το μπας και το λύσουμε είτε με συζήτηση από δω είτε από κοντά. Ειδ' άλλως σταμάτα να με προβοκάρεις και αν θες απαντάς σε αυτά που λέω ή πας παρακάτω.

Αν είναι δικά μου λόγια λοιπόν τα περί γαλανόλευκου DNA, κάτσε και κάνε ανάλυση στο πώς εννοείς το "μπλέκονται οι άνθρωποι και οι φυλές", πώς εννοείς την ανομοιογένεια, πώς εννοείς τα προβλήματα και πάει λέγοντας.
    Δεν δύναμαι να το αναλύσω εδώ αυτό κυρίως διότι οι αντιδράσεις που δέχομαι είναι προκλητικές,
    και δυστυχώς από συντονιστή ο οποίος απλά ψάχνει αφορμή για να επέμβει "συντονιστικά"...

Δε χρειάζεται να ανήκεις κάπου για να σε χαρακτηρίσει κάποιος από τις απόψεις σου.
    Αν εγώ υποστηρίζω την κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας, την κρατικοποίηση και πάει λέγοντας μπορείς κάλλιστα να με πεις κομμουνιστή. Όχι κουκουέ.
    Αν υποστηρίζω την υπεροχή της μίας φυλής έναντι της άλλης, το κακό που προέρχεται από διαφυλετικές σχέσεις, το "έξω οι ξένοι" κλπ μπορείς κάλλιστα να με αποκαλέσεις βλάκα, φασίστα, κλπ. Χρυσαυγίτης μπορεί να μην είμαι.
    Μπορείς να πιστεύεις ότι θες, βλάκα ΕΓΩ δεν θα σε αποκαλέσω ούτε κάτι άλλο. Δεν μιλάω ούτε σκέφτομαι έτσι. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θες. Βέβαια επιβεβαιώνεις αυτό που είπα ότι έχεις πάγια τακτική να ταμπελώνεις τον κάθε ένα βασιζόμενος σε hotwords. Ελλάδα-Πατρίδα κλπ --> φασίστας κλπ κλπ...
    Τελευταία τροποποίηση από stam2; 16/01/2015 στις 14:36.

Παλαιό μέλος
    Εμεις οι "πολιτισμενοι" ,δημιουργουμε τις συνθηκες για να φυγουνε αυτοι οι ανθρωποι απο τις χωρες τους.Χωρες με πολιτισμο αρχαιοτερο απο της Ευρωπης (με μερικες ισως εξαιρεσεις).Να σημειωσω οτι στη Βαγδατη,οι ασφαλτοστρωμενοι δρομοι φωτιζοτανε την νυχτα, οταν στο Λονδινο πατουσανε τα σκ@τ@ τους και πλακωνοτανε στις μπουνιες ,για το ποιος θα φαει πρωτος, τον αρουραιο που βρηκανε ψοφιο στην αυλη τους.Για τη Δαμασκο ,δεν το συζητω καν............

Ερχονται λοιπον εδω,οσοι γλυτωσουνε απο το ταξιδι,με την ελπιδα οχι για ενα καλυτερο αυριο,γιατιδεν εχουν tv και δεν ξερουν το καλυτερο,αλλα για να επιβιωσουνε.Οταν με τα πολλα καταφερουνε να παρουνε την πολυποθυτη παραμονη σε καποια χωρα ,αρχιζει η αλλη Οδυσσεια τους,με την οποια δεν ασχολουμε περισσοτερο γιατι ειναι λιγο-πολυ γνωστη.

Οταν αυτον τον ανθρωπο συν τα αλλα τον φτυνουμε και το παραπεταμε ,τι περιμενουμε να κανει?Βουτυρο στο ψωμι του καθε φανατικου φονταμενταλιστη ,που θα τον εκμεταλευτει για τους δικους του σκοπους.

Εχουν πολυ μισος μεσα τους και δικαιολογημενα.Και παλι καλα να λεμε που κανουνε μονο τοσα λιγα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ναι το σκεφτηκα αφου το εγραψα, εννοειται εχεις δικιο. Οπως και οι ινδιανοι σε ολη την Αμερικανικη ηπειρο... Αλλη κουβεντα δαυτη.
    Δυο καλα quotes που διαβασα τελευταια ήταν:

"Η παρανομη μεταναστευση ειναι προβλημα. Ρωτηστε και τους ινδιανους"

"Οι μονοι που εχουν το δικαιωμα να αντιτιθενται στην παρανομη μεταναστευση ειναι οι ινδιανοι"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Εμεις οι "πολιτισμενοι" ,δημιουργουμε τις συνθηκες για να φυγουνε αυτοι οι ανθρωποι απο τις χωρες τους.Χωρες με πολιτισμο αρχαιοτερο απο της Ευρωπης (με μερικες ισως εξαιρεσεις).Να σημειωσω οτι στη Βαγδατη,οι ασφαλτοστρωμενοι δρομοι φωτιζοτανε την νυχτα, οταν στο Λονδινο πατουσανε τα σκ@τ@ τους και πλακωνοτανε στις μπουνιες ,για το ποιος θα φαει πρωτος, τον αρουραιο που βρηκανε ψοφιο στην αυλη τους.Για τη Δαμασκο ,δεν το συζητω καν............

Ερχονται λοιπον εδω,οσοι γλυτωσουνε απο το ταξιδι,με την ελπιδα οχι για ενα καλυτερο αυριο,γιατιδεν εχουν tv και δεν ξερουν το καλυτερο,αλλα για να επιβιωσουνε.Οταν με τα πολλα καταφερουνε να παρουνε την πολυποθυτη παραμονη σε καποια χωρα ,αρχιζει η αλλη Οδυσσεια τους,με την οποια δεν ασχολουμε περισσοτερο γιατι ειναι λιγο-πολυ γνωστη.

Οταν αυτον τον ανθρωπο συν τα αλλα τον φτυνουμε και το παραπεταμε ,τι περιμενουμε να κανει?Βουτυρο στο ψωμι του καθε φανατικου φονταμενταλιστη ,που θα τον εκμεταλευτει για τους δικους του σκοπους.

Εχουν πολυ μισος μεσα τους και δικαιολογημενα.Και παλι καλα να λεμε που κανουνε μονο τοσα λιγα.
    Σαφώς είναι τραγικό να βλέπεις απογόνους του Σαλλαχ αντ ντιν ή του Αβερρόη να στοιβάζονται σε κλουβιά, ή να τσακώνονται για τα πόστα στα φανάρια αλλά είναι διαφορετικός λαός και φυλή οι Ιρακινοί, άλλο οι Αλγερινοί άλλο ο κάθε ένας μετανάστης που κουβαλάει τη δική του κουλτούρα ιστορία, έθιμα...

Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχουν σωστοί θεσμοί να εντάξουν όσους αντέχει η κοινωνία σωστά και όμορφα και γίνονται όλα βεβιασμένα, προκύπτει αναβρασμός και συγκρούσεις. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ιμπεριαλισμός των δυτικών εισβάλλει στις χώρες όλων αυτών των ανθρώπων και τους αναγκάζει με το ζόρι να δεχθούν ξένα ήθη και έθιμα τα οποία είναι ενάντια στη δική τους κουλτούρα...
    Για παράδειγμα όλος ο Αραβικός κόσμος που διατρανώθηκε κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού μεσαίωνα διέπετο από το νόμο της Σαρίας, κατά του οποίου τώρα βάλει σύσσωμη η δύση λες και έθεσε κανείς σερίφη και δικαστή τους δυτικούς να επιβάλλουν σε όλο τον κόσμο τη νοοτροπία τους...
    Κι όμως αυτά είναι ζωντανά καθημερινά παραδείγματα του ότι οι φυλές υπάρχουν, είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους και είναι λάθος να πιέζεις την αχταρμαδοποίησή τους. Ολοι οι άνθρωποι έχουν αγάπη προς το ξένο, αλλά αν τους το επιβάλεις, τους το φέρεις με το ζόρι, τους μπουκώσεις με αυτό και τους αναγκάσεις να αλλάξουν δραστικά και γρήγορα παρά τη θέλησή τους, αντιδρούν...
    Τελευταία τροποποίηση από stam2; 16/01/2015 στις 15:17.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ...............
    Σταμίωνα κανόνισε...

Αν θέλεις να είσαι comme il faut (και απαιτείς από τους άλλους το ίδιο) μην ξανασκάσεις στα Τεχνικά να γραφεις για κλασμενες μπαταρίες....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Σταμίωνα κανόνισε...

Αν θέλεις να είσαι comme il faut
    Τι ειναι αυτο το γαλλικο;;;

@Pipe: Η ΗΠΑ ειναι ελεϊνο μερος για να ζεις (τουλαχιστον οι μεγαλουπολεις).

@Cpt. Haddock: Οι Αβοριγινες και να ηθελαν να διαφωνησουν ειναι πλεον νεκροι οποτε ειναι δυσκολο. Φροντισαν γι'αυτο οι επικοι.

Δειτε επισης ενα προσφατο ντοκυμαντερ του Vice για τον αλκοολισμο στις επαρχιες των Ινουιτ στον Καναδα και πως οι λευκοι επικοι τους κατεστρεψαν τις κοινωνιες και τον τροπο ζωης. Ειναι αρκετα σχετικο με το ολο θεμα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    οι λευκοι επικοι τους κατεστρεψαν τις κοινωνιες και τον τροπο ζωης. Ειναι αρκετα σχετικο με το ολο θεμα.
    Τώρα αυτό σημαίνει ότι έχοντας μάθει από την ιστορία, μπορούμε να μην επιτρέψουμε στους επόμενους έποικους να καταστρέψουν την κοινωνία και τον τρόπο ζωής των νυν κατοίκων περιοχών αφομοιώνοντας τους και προσαρμόζοντάς τους με ήπιους τρόπους (νομίζω είναι δυνατόν) ή είναι αναπόφευκτο και ιστορικά αποδεδειγμένο το ότι όταν δέχεσαι μεγάλο αριθμό εποίκων καταστρέφεσαι (το οποίο είναι και το επιχείρημα πίσω από κάθε βίαιη ρατσιστική οργάνωση);

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    @Cpt. Haddock: Οι Αβοριγινες και να ηθελαν να διαφωνησουν ειναι πλεον νεκροι οποτε ειναι δυσκολο. Φροντισαν γι'αυτο οι επικοι.
    Μια χαρά τους είχα πετύχει εγώ στην Μελβούρνη το 2005, εξαθλιωμένοι, αλκοολικοί, έχουν καταντήσει να πουλάνε τουριστικά είδη (χειροποίητα μπούμερανγκ κ.λ.π) για τα προς το ζην καθώς δεν τους παίρνουν πουθενά, πάντως σαν λαός επιμένουν να υπάρχουν ακόμα. (για πόσο, δεν ξέρω.... )
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Τώρα αυτό σημαίνει ότι έχοντας μάθει από την ιστορία, μπορούμε να μην επιτρέψουμε στους επόμενους έποικους να καταστρέψουν την κοινωνία και τον τρόπο ζωής των νυν κατοίκων περιοχών αφομοιώνοντας τους και προσαρμόζοντάς τους με ήπιους τρόπους (νομίζω είναι δυνατόν) ή είναι αναπόφευκτο και ιστορικά αποδεδειγμένο το ότι όταν δέχεσαι μεγάλο αριθμό εποίκων καταστρέφεσαι (το οποίο είναι και το επιχείρημα πίσω από κάθε βίαιη ρατσιστική οργάνωση);
    Ενδεχομενως να μην μπορουμε να κανουμε και τιποτα, τα πραγματα θα παρουν τον οποιον δρομο τους. Ετσι κι αλλιως η ιστορια της ανθρωποτητας, απο τοτε που οι πρωτοι χομο σαπιενς εφυγαν απο την Αφρικη εως σημερα, δεν ειναι παρα μια ιστορια μεταναστεύσεων ομαδων, λαων, φυλων.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μπράβο ωραίος... και απειλές αναίτιες... μια χαρά τα πας, συνέχισε.
    Πού την είδες την απειλή, μόνο εσύ το ξέρεις.
    Τέσπα.

Κρίμα για το φόρουμ βέβαια το οποίο ως συντονιστής το αντιπροσωπεύεις...
    Ναι κρίμα. Είμαι η ντροπή του φόρουμ.
    Θα ζητήσω άδεια από τους admins να κάνω χαρακίρι.

Τόσο πολύ σε ενοχλούν αυτά που λέω και προσπαθείς με κάθε τρόπο να με σταματήσεις..?
    Αν σου απαντήσω σοβαρά, εσύ θα νομίζεις ότι σε ειρωνεύομαι.
    Να σε ειρωνευτώ μπας και το εκλάβεις αλλιώς και κάνουμε δουλειά?
    Χέσ'το.

Ξαναλέω δεν σε προκάλεσα, δεν σε προσέβαλα, και ΔΕΝ δεχομαι να μου μιλάς για τον τρόπο μου σαν να είμαι κανα παιδάκι.
    Αυτές τις μαγκιές να τις κάνεις αλλού.
    Βλέπε παραπάνω.

Δεν δύναμαι να το αναλύσω εδώ αυτό.....
    Δεκτό.

....κυρίως διότι οι αντιδράσεις που δέχομαι είναι προκλητικές,
    και δυστυχώς από συντονιστή ο οποίος απλά ψάχνει αφορμή για να επέμβει "συντονιστικά"...
    Όπως νομίζεις.

Μπορείς να πιστεύεις ότι θες, βλάκα ΕΓΩ δεν θα σε αποκαλέσω ούτε κάτι άλλο. Δεν μιλάω ούτε σκέφτομαι έτσι. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θες.
    Ούτε εγώ σε είπα βλάκα, κι εσύ έχεις δικαίωμα να πιστεύεις ό,τι θες.
    Όταν το εκφράζεις όμως, καλό είναι να έχεις και κάποια επιχειρήματα για να το στηρίξεις.

Βέβαια επιβεβαιώνεις αυτό που είπα ότι έχεις πάγια τακτική να ταμπελώνεις τον κάθε ένα βασιζόμενος σε hotwords. Ελλάδα-Πατρίδα κλπ --> φασίστας κλπ κλπ...
    Ναι. Βέβαια. Το επιβεβαιώνω.
    Γιατί? Επειδή.

Λοιπόν επειδή αρκετά τράβηξε, από μένα τέλος.

Σελίδα 11 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  2. Ένα ποίημα για χάρη της
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 17:37
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18