Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Ειδοποιηση πληρωμης ασφαλιστρων απο το πουθενα??????

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis

Ειδοποιηση πληρωμης ασφαλιστρων απο το πουθενα??????

?Μου ήρθαν σήμερα στο σπίτι 2 φάκελοι από την ιντεραμερικαν. ο ενας με κανονικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο και ο άλλος με την ειδοποίηση πληρωμής.
    Κανονικά με τα στοιχεία μου , αφμ , τα στοιχεια της μηχανης κλπ κλπ.
    Η πλάκα είναι ότι εγώ την ασφάλεια την έκανα αλλού και είναι ήδη πληρωμένη.
    Τα μαλακισμένα τι κάνουν , στέλνουν ειδοποιητήρια κι όποιος μαλάκας τσιμπήσει ????
    Κρίμα που είναι παρασκευη βραδυ και θα πρεπει να περιμένω μέχρι τη δευτέρα να τους ρίξω τα αρμόδια μπινελίκια.

Επίσης ξερει κανεις αν μπορω να καταγγείλω πουθενά και ανέξοδα την πρακτική αυτή? Δεν είμαι δικομανής ούτε τρελαμένος με τις καταγγελίες και τέτοια , αλλά αυτό μου την έχει δώσει απίστευτα.
    όπως παλιά που στέλνανε πιστωτικές "προ-εγκεκριμένες" και δάνεια που ποτέ δεν είχες ζητήσει , κι όποιον πάρει ο χάρος.........

Μέλος Το avatar του/της nikoloul
    Πριν ησουν ιντεραμερικαν;

oxi

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Η πλάκα είναι ότι εγώ την ασφάλεια την έκανα αλλού και είναι ήδη πληρωμένη.
    Άρα δεν πληρώνεις, δεν χρωστάς αφού με τον νέο νόμο αν δεν πληρωθεί το ασφαλιστήριο δεν είναι σε ισχύ και όλα καλά και έχεις και προσάναμμα για το τζάκι/σόμπα ή βεντάλια για αέρα στα αμελέτητα...

Μέλος Το avatar του/της nikoloul
    Αυτο που λεει ο amyrou. Μερικες φορες προ-τυπωνουν, για να κανεις εκει. Απλα κλαστους...

για τον πεοντα, εντελως όμως....

δε μαμιέται, 5 χιλιάδες φάκελοι έρχονται κάθε μήνα στο άσχετο, ας ειναι κι άλλος ένας.

απλά με εξοργίζει αυτή η πρακτική. τεσπα , πάμε γι΄αλλα.
    Ευχαριστώ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Μισές δουλειές κάνουν, έπρεπε να σου είχαν μέσα και επιταγή για την αποζημίωση μήπως μελλοντικά σε χτυπήσει και κανένας... Πάντως ειλικρινά θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση της εταιρείας βάσει και των αλλαγών της στην ασφάλιση οχημάτων. Είναι ασφαλιστήριο συμβόλαιο σίγουρα αυτό που έστειλαν ή προσφορά; Έχει ημερομηνία έναρξης και λήξης της ασφάλειας και εάν ναι, ποια είναι η ημερομηνία; Βάσει του Ν.4261/2014 η ασφαλιστική κάλυψη ενός οχήματος αρχίζει ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ. Παραλαβή ασφαλιστηρίου συμβολαίου ΔΕΝ μπορεί να γίνει ένα δεν έχει γίνει η καταβολή των ασφαλίστρων. Πριν τους μπινελικώσεις λοιπόν σιγουρεύσου ότι δεν πρόκειται για αίτηση προσφοράς ή κάτι τέτοιο...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Για το δεύτερο σκέλος του ερωτήματός σου υπεύθυνη για την εποπτεία των ασφαλιστικών επιχειρήσεων είναι η Τράπεζα της Ελλάδος, υπάρχει στην ιστοσελίδα της παραπομπή για την προστασία καταναλωτών και φόρμα συμπλήρωσης. Επίσης στο Συνήγορο του Καταναλωτή εντός 3 μηνών από την ημερομηνία που ανέκυψε το πρόβλημά σου, αμφότερα δωρεάν και ανέξοδα.

κανονικο συμβολαιο με εναρξη ληξη και καλυψεις , οοματα διευθυνσεις φπα μοντελο κυβικα και όλα τα στοιχεια αναλυτικα. μεχρι και αριθμο συμβολαιου εχει.
    πηρα στην ιντεραμερικαν και το ειδαν . μου ειπαν και ποιος πρακτορας το εβγαλε. πηρα τηλ. αλλα μαλλον λογω σ/κ το έχουν κλεισει.

Υποψιάζομαι απάτη από τρίτο , και πιθανόν να μην έχει και ιδέα η interamerican .

Πάρτους τηλέφωνο και ρώτα .τι παίζει .

edit

Τι εννοείς το έχει βγάλει ?
    Σου είπαν ότι είναι σε ισχύ το συμβόλαιο ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    κανονικο συμβολαιο με εναρξη ληξη και καλυψεις , οοματα διευθυνσεις φπα μοντελο κυβικα και όλα τα στοιχεια αναλυτικα. μεχρι και αριθμο συμβολαιου εχει.
    πηρα στην ιντεραμερικαν και το ειδαν . μου ειπαν και ποιος πρακτορας το εβγαλε. πηρα τηλ. αλλα μαλλον λογω σ/κ το έχουν κλεισει.
    Τελευταία φορά που πήγα για σέρβις, έβγαλαν φωτοτυπία την άδεια κλπ, βγάζουν και το ασφαλιστήριο. Καλά βρε παιδιά τι το θέλετε αυτό; "Νέος κανονισμός" λέει, τέλος πάντων δεν επέμεινα.
    Μετά καμιά ώρα; Βλέπω έναν ασφαλιστή που εργάζεται στο συνεργείο/αντιπροσωπεία πάει παίρνει τα χαρτιά των ασφαλειών των πελατών του συνεργείου, ανοίγει λάπτοπ και κάτι κάνει. "κατασκοπεία" στα ξένα τιμολόγια; Λαμογιά σαν και αυτή που λέει ο τζιμίδης; Αν μου έρθει κάτι αντίστοιχο, ξέρω ποιούς θα βρίσω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    μια απ τα ιδια κι εδω. απο ασφαλειες που ουδεποτε ειχα συνεργαστει στο παρελθον. ριχνουν αδεια να πιασουν γεματα. απλα κλαστους

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αν συνέβαινε σε μένα και το συμβόλαιο ήταν σε ισχύ θα το κράταγα κανονικά και θα τους άφηνα αν βουρλίζονται για την πληρωμή του.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Αν συνέβαινε σε μένα και το συμβόλαιο ήταν σε ισχύ θα το κράταγα κανονικά και θα τους άφηνα αν βουρλίζονται για την πληρωμή του.

Αν δεν πληρώσεις την ασφάλεια παύει να ισχύει.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Θα έλεγα ότι πρόκειται για μ@λ@κυνση που δέρνει το CRM τους αλλά εσύ λες ότι δεν ήσουν ποτέ πελάτης τους . Διότι το να σου στείλει το λογιστικό τους σύστημα κάποιο λογαριασμό από λάθος δεν είναι πρωτόγνωρο για χαώδεις εταιρείες με τεράστιο πελατολόγιο. Σίγουρα το ασφαλιστήριο θα έχει επάνω κάποιον κωδικό συνεργάτη. Για δες ποιος είναι αυτός διότι υπάρχει περίπτωση η εταιρεία όντως να μην ξέρει τίποτα όπως λένε και ποιο πάνω, αλλά να κάνει τη π0υστιά συνεργάτης-ασφαλιστής-πράκτορας/μεσίτης ασφαλειών για να πιάσει πελάτες. Καμιά μεγάλη εταιρεία όπως αυτή δε ρισκάρει να αμαυρώσει τη φήμη της με τέτοιες μαμουνιές.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δωρακι απο το πουθενα.!!
    από sfigas στο forum Ανακατασκευές (Restoring)
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2013, 17:18
  2. Απαντήσεις: 125
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2012, 01:27
  3. απο το πουθενα πλαστογραφος!
    από orangefactor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 14:01
  4. Ζημιά από το πουθενά!
    από visnu στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2006, 22:38