Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 65 από 65

Θέμα: Πυκνωτής αντί για μπαταρία

Αν και μου φαινεται μουφα,κατι σε μαγνιτες στα καυσιμα μου φερνει!τεχνικα μπορει να γινεται αυτο που υποσχεται?δλδ βελτιστο σπινθιρα παντα?http://www.ebay.com/itm/Save-fuel-Be...item1e67d60105

Παλαιό μέλος
    Ειχα ενα DT 200 R., ηταν σκυλί μαύρο, το πούλησα το 1997 σε εναν φίλο μου μηχανικό μετά από χρόνια τον ρώτησα τι κάνει το DT, moy είπε ότι δουλεύει απροβλημάτιστα, και ότι επειδή το κυκλοφορεί σπάνια, έβαλε πυκνωτή αντί για μπαταρία, αν θές μπορώ να τον ρωτήσω λεπτομέρειες.Ο τύπος πάντως είναι μεγάλο κεφάλι, σκέψου ότι δουλεύει αρχιμηχανικός σε μεγάλη αντιπροσωπεία Μοτοσυκλετών στην Θεσσαλονίκη.
    Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 19/01/2015 στις 20:24.

Παλαιό μέλος
    Δεν ειναι μουφα.
    Καταρχην δε μπορεις να το βαλεις σε μηχανη με μιζα. Δευτερον ακομη και αν δεν εχει μιζα η μηχανη οταν θα εισαι στο ρελαντι τα φωτα σου θα ειναι ανυπαρκτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giannis23
    ο πυκνωτης χρησιμοποιηται κυριως σε βορειες χωρες γιατι εχει την ιδιοτητα να μην εχει προβλημα απο το ψυχος,για την εκκινηση ομως πχ τανκς..ομως η ταση του εξαρταται απο το επιπεδο φορτισης σε αντιθεση με την μπαταρια... πυκνωτες (ταχυτατη φορτιση,ταχυτατη εκφορτιση)... ετσι για το ηλλεκτρικο συστημα του αυτοκινητου θελουμε μπαταρια... οι πυκνωτες ειναι η για ειδικες περιπτωσεις που ειπα πριν η για pcb και αναμεταδοτες απου θελουμε ταχυτατες φορτισεις εκφορτισεις..
    hornet 600

Αν και απαντηθηκε μετα απο 3 χρονια η ερωτηση μου, η αληθεια ειναι οτι η απαντησης εχουν δωθη ηδη στης προιγουμενενες σελιδες.

Δοκιμασα να βαλω κατι πυκνωτες που ειχα στο xl250r του 82 που εχω αντι για μπαταρια δουλεψε μια βδομαδα ετσι ειχα κορνα φωτα αλλα λιωσανε,μαλον δεν εβαλα την χωρητηκωτιτα που χρειαζοταν για να δουλεψη σωστα δεν ξανασχοληθηκα ωμος!

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Αντι για σκηνη!
    από zephyr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2018, 16:21
  2. Ιμάντας αντί για αλυσίδα στο Vstrom;
    από Respect στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2007, 19:33
  3. Αντί για πίτα......Καρδαμύλη!!
    από latris mixanis στο forum Ταξιδιωτικά