Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
re sis autoi oi kawasakides den exoun ton theo tous..........nte kai kala oti ta 636(mexri 2004) einai kalitera apo cbr 600 rrimarton......
![]()
:rotflmao:
ρε στα ανέκδοτα κατευθείαν!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
re sis autoi oi kawasakides den exoun ton theo tous..........nte kai kala oti ta 636(mexri 2004) einai kalitera apo cbr 600 rrimarton......
![]()
ρε στα ανέκδοτα κατευθείαν!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
tha diafoniso katheta...to cbr einai poli pio sintiritiko sxediastika opos ola ta xonda alloste ....h mouri toy idika sterite emponeysis kai ine klepsimo apo ti moyri toy protoy R1...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
to cbr exei eleeina xromataan kai sxediastika einai pio omorfo.ekei sti honda:a31: :a31:
ontos ta apaisia xromata sindramoyn stin g enika metria ikona..eno den anadiknioyn kai to piroyni...se antithesi px me ta kawasaki k susuki
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
koitakste...ta xromata simfono k epayksano oti einai eleinotata ektos apo to mayro(me ligo asimi) pou einai kapos poio simpathitiko to opio kai exo.....alla se thema kinitira i honda nomizo exei ta protia! p.x: bale mprosta ena ninza kai asto sto relanti kai kane to idio se ena cbr ta opia exoun apo 10000 xlm. sto cbr bgazei enan tromera omalo ixo o kinitiras eno sto ninza kanei san simfoniki orxistra(enoeite oti kai ta dio eixan tis sintiriseis pou eprepe)loipon???![]()
συμφωνω και εγω μαζι σου στο ρελαντι τα honda ειναι τα καλυτερα!!!
![]()
![]()
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
A gentleman would walk but never run...
ναι ρε Γιώργο! Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογήσεις ένα μοτέρ!Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα στα ανέκδοτα ΤΩΡΑ όμως!:rotflmao:
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
![]()
![]()
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ![]()
![]()
![]()
πεθανα απ'τα γελια......![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι εγώ κάτοχος FS θα διαφωνήσω..... άλλωστε άλλο 599cc κι άλλο 636![]()
Και με 599...δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο άγχος...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]
Τρομερο επιχειρημα τι να πω...Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
koitakste...ta xromata simfono k epayksano oti einai eleinotata ektos apo to mayro(me ligo asimi) pou einai kapos poio simpathitiko to opio kai exo.....alla se thema kinitira i honda nomizo exei ta protia! p.x: bale mprosta ena ninza kai asto sto relanti kai kane to idio se ena cbr ta opia exoun apo 10000 xlm. sto cbr bgazei enan tromera omalo ixo o kinitiras eno sto ninza kanei san simfoniki orxistra(enoeite oti kai ta dio eixan tis sintiriseis pou eprepe)loipon???![]()
![]()
Ναι με επεισες το ρελαντι ειναι καλυτερο στο χοντα οποτε ειναι ενας σοβαρος λογος να το αγορασω
![]()
![]()
![]()
φυσικό είναι να λειτουργεί καλύτερα στο ρελαντί ...είναι το κύριο πλεονέκτημα των ss μοντέλων της honda ...είναι το φάσμα των στροφών στο οποίο τα honda λειτουργούν καλύτερα...όταν οι στροφές ξεπεράσουν τις 1500 τότε έχουν ένα μικρό πρόβλημα απέναντι στα ανταγωνιστικά μοντέλα...!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Τρομερο επιχειρημα τι να πω...![]()
Ναι με επεισες το ρελαντι ειναι καλυτερο στο χοντα οποτε ειναι ενας σοβαρος λογος να το αγορασω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
αν και φανατικος ΗONDA ομολογω οτι το ninja636 ειναι αρκετα δυνατοτερο και πιο γρηγορο απο το cbr. οσον αφορα αξιοπιστια ομως ψηφιζω HONDA CBR! αν και 116 ps χωρις ram air ειναι ΠΟΛΥ λίγοι!
Never ride without your helmet!!
(my privious bike CBF250!!!)
...ρε παλιοκαβα(τα)σακηδες μηπως να ορισετε τι ειναι αντικειμενικα όμορφο να μην κουραζεται ο κοσμος με ανουσιες συζητησεις??...
..αντε φτιαξτε κανα καραβι και αφηστε τα , τα διτροχα...
..δειτε η yamaha τι καλα που τα παει με τα πιανα και τα σαξοφωνα.Ακομα και ο Κατσαρος πηρε..
..και βιολακια φτιαχνομεν...
![]()
![]()
XAXAXA!!! γεια σου ρε DEXTER..! μεκανες και γελασα! ΩΡΑΙΟΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Never ride without your helmet!!
(my privious bike CBF250!!!)