Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 58 από 58

Θέμα: Κυλινδρος Τελος.. HONDA STEED 400

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Υπαρχουν στο car.gr διαφορα μοτερ απο steed. Tιμες δε λεει. Δεν θα ειναι πανω απο 500-600 euros πιστευω.
    Απο 600cc steed ταιριαζει αραγε το μοτερ;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    εγω παλι θα επεμενα με ευρεση μοτερ. απο οσο ξερω ταιριαζει απο transalp και bros. φυσικα εχουν αλλο αριθμο (τυπο) κινητηρα και δεν περναει κτεο. βρες εναν φτηνοτερο μαστορα. αλλιως μπορεις και να εξοικονομησεις χρηματα (και χρονο απο τον μαστορα) κατεβαζοντας μονο σου τον κινητηρα και πηγαινοντας τον. φυσικα θα κανεις το αναποδο και μετα.
    Αν βρω μοτερ και το δηλωσω,θα εχω προβλημα;
    Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο! Αν βρω μοτερ θα παει πολυ παραπανω η τιμη,βαλε αγορα,λυσιμο δεσιμο,(εργατικα) σε τι κατασταση θα ειναι το μοτερ,μπορει να θελει μικρο επισκευες μαζεματα κτλ.Ειναι μεγαλο ρισκο η αγορα του.Καλυτερα πιστευω ειναι να βρω εναν οικονομικο μαστορα και να φτιαξω τον δικο μου.
    Πω! πω! σε μεγαλους μπελαδες μπηκα. Δεν μπορω να λυσω εναν κινητηρα ετσι απλα! Δεν το εχω ξανα κανει σε μηχανη.
    Στα παπακια που ειχα παλιοτερα,αυτο ηταν σχετικα ευκολο,τωρα σε μηχανη,δεν το εχω ξανα κανει και ψιλο φοβαμαι να σου πω την αληθεια.
    παρε του σακι σακει γιατι σηκων
    σκον

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Υπαρχουν στο car.gr διαφορα μοτερ απο steed. Tιμες δε λεει. Δεν θα ειναι πανω απο 500-600 euros πιστευω.
    Απο 600cc steed ταιριαζει αραγε το μοτερ;;
    Και 500 να παει η αγορα,δεν θα θελει μαζεμα,ρυθμισμα κτλ; Βαλε και την εργασια του μαστορα,παλι ξεφευγουμε πολυ απο τα 800 που μου ειπε ο μαστορας.
    Απο την αλλη βδομαδα που παιρνω αδεια,θα ξεκινησω απο συνεργειο σε συνεργειο να παιρνω τιμες,αν δω οτι ολοι τους ειναι πανω κατω τα ιδια,τοτε θα την αφησω στην ακρη κι οτι γινει. Με τα 700 που παιρνω ειναι αδυνατον να τα δωσω.Θα κανω υπομονη μεχρι το καλοκαιρι που παιρνουμε το δωρο της αδειας,θα εχω μαζεψει και κατι μεχρι τοτε οποτε θα μπορω να τα δωσω.Απλα θα ξεπατοθω στην βενζινη με το αμαξι. Η δουλεια μου ειναι στο Ψυχικο,κι εγω μενω Νεο φαληρο οποτε καταλαβαινεις!
    σκον

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Εχεις κολλήσει οτι είναι πολλά τα 800 Ευρω για εναν κύλινδρο.
    Δεν είναι έτσι. Απο αυτα που λές εσύ ο ίδιος το μηχανάκι σου εκαιγε λάδια εδώ και καιρό και ηταν θέμα χρόνου να το παρεις στο χέρι εκτός κι αν ησουν σχολαστικός με τα λάδια, που δεν ήσουν.
    Αυτα τα μοτέρ δεν καίνε λάδια γενικώς, ενώ εσύ συμπλήρωνες συχνά, οπότε πιστεύω οτι εχει αρκετές φθορές και δεν ειναι απλά ενα κόλλημα.

Σε αυτην την περίπτωση μαλλον ενα ολόκληρο μοτέρ ειναι η καλύτερη λύση, αρκεί να βρείς ενα καλό και να ειναι απο Steed.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Βρες το service manual, μελέτησέ το και μετά κρίνε αν μπορείς ή όχι να το κάνεις μόνος σου. Αν νομίζεις ότι το μανουαλ γράφει κινέζικα προφανώς και δεν θα τα καταφέρεις, εφ' όσον όμως έχεις μια μικρή εμπειρία και τα χέρια σου πιάνουν μη θεωρείς αδύνατο να τα καταφέρεις.

Τα παλιά μηχανάκια χρειάζονται προσωπική ενασχόληση, αλλιώς είναι ασύμφορα σε περίπτωση τέτοιας βλάβης.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Σ'ευχαριστω που εψαξες αγγελιες!
    Θα παρω τηλεφωνο σ'αυτην με τα πιστονια και με την ολοκληρη. Θα δουμε τι θα γινει!
    σκον

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Εχεις κολλήσει οτι είναι πολλά τα 800 Ευρω για εναν κύλινδρο.
    Δεν είναι έτσι. Απο αυτα που λές εσύ ο ίδιος το μηχανάκι σου εκαιγε λάδια εδώ και καιρό και ηταν θέμα χρόνου να το παρεις στο χέρι εκτός κι αν ησουν σχολαστικός με τα λάδια, που δεν ήσουν.
    Αυτα τα μοτέρ δεν καίνε λάδια γενικώς, ενώ εσύ συμπλήρωνες συχνά, οπότε πιστεύω οτι εχει αρκετές φθορές και δεν ειναι απλά ενα κόλλημα.

Σε αυτην την περίπτωση μαλλον ενα ολόκληρο μοτέρ ειναι η καλύτερη λύση, αρκεί να βρείς ενα καλό και να ειναι απο Steed.
    Οχι σχολαστικος δεν ημουν! Εβαζα, οταν εβλεπα οτι εχει κατεβει η σταθμη.
    Εχω κολλησει με τα 800 διοτι απ'αυτα που μου λενε και καποιοι γνωστοι μου,ειναι παρα πολλα για την συγκεκριμενη μηχανη.
    Το θεμα μου ειναι να βρω καποιον οικονομικο μηχανικο. Τα 800 ετσι κι αλλιως,δεν προκειται να τα δωσω! Δεν αξιζει να δωσω αυτα τα λεφτα,και εχω παρατηρησει οτι εδω στην Αθηνα οι τιμες σε σχεση με την επαρχια,ειναι τεραστιες!! Που κανονικα θα επρεπε να ειναι το αντιθετο.
    Εδω διπλα στην δουλεια μου,υπαρχει ενα συνεργειο με μοτο και του εκανα μια ερωτηση για το προβλημα μου. Μου απαντησε οτι τα λεφτα που μου ειπε,ειδικα 400 για εργατικα ειναι παρα πολλα! Αυτος αναλαμβανει μονο bmw. Σκεψου οτι τα bmw ειναι ακομα πιο ακριβα απο τα honda,και του φανηκαν πολλα! Η μια λυση που μου ειπε ειναι αυτο που λετε οι ποιο πολλοι εδω μεσα,να βρω μοτερ! Οποτε φιλε μου! λογικο ειναι να ειμαι κολλημενος με τα 800 γιατι δεν ξερω τι παιζει. Ο αλλος μπορει να βγαλει απο εμενα καποια σπασμενα,τετοιες ευκαιριες ψαχνουν!
    σκον

Eλα μη σκας, μολις βγει ο Συριζα θα καταργησει και θα δεσμευσει τα Γιαπωνεζικα μηχανακια ουτως ή αλλως. Ειναι γνωστο οτι ο Τσιπρας κυκλοφορουσε με BMW F650 GS.
    Πανε παρκαρε το απο τωρα Πειραιως με Κουμουνδουρου να ξενοιασεις.

Ιδου:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tsipras-mixani.jpg 
Προβολές:	70 
Μέγεθος:	33,7 KB 
ID:	330055
    MADE IN JAPAN 日本製

Eλα μη σκας, μολις βγει ο Συριζα θα καταργησει και θα δεσμευσει τα Γιαπωνεζικα μηχανακια ουτως ή αλλως. Ειναι γνωστο οτι ο Τσιπρας κυκλοφορουσε με BMW F650 GS.

Ιδου:

Αριστερος και bmw;;;
    Και γαλαζιο;;
    Απαραδεκτος ο Αλεξ...

Σορι για το σπαμ

Παλαιό μέλος

Ιδου:

Χα!χα!χα! Ναι! Θα του ζητησω τωρα που θα ειναι στα κολπα,μηπως εχει κανενα κονε με κανεναν μηχανικο και με φτιαξει!
    σκον

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Αριστερος και bmw;;;
    Και γαλαζιο;;
    Απαραδεκτος ο Αλεξ...

Σορι για το σπαμ
    Που και που καβαλαει και κανα Honda του λαου για ξεκαρφωμα μπας και παρει ψηφους απο το λομπι των made in Japan.

Όνομα:	tsipras-mixani_600_375_-1520156776.jpg 
Προβολές:	68 
Μέγεθος:	36,6 KB 
ID:	330056

Μην υποκυπτετε στα ψευτικα διληματα συντροφοι!! Μονο URAL!!

Όνομα:	stock-photo-chelyabinsk-russia-may-motorcycle-ural-is-exhibited-at-the-annual-victory-parade-on-.jpg 
Προβολές:	69 
Μέγεθος:	60,8 KB 
ID:	330057
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	66 
Μέγεθος:	11,4 KB 
ID:	330058

Ετσι θα ειμαστε σε λιγο
    σκον

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία