ερχονται και 250αρια και 300αρια (κυβικα ντε) αλλα εξαρτατε απο τον οδηγο. μολις περασεις τα 300 χιλιομετρα τοτε μπαινεις σε αλλο mode και κραταει μεχρι τελους της κυριακης![]()
το έχω νιώσει αυτό το mode με το xtάκι σε κάτι 600άρες που έχω γράψει, είναι πράγματι διαφορετικά μετά τα 300 χλμ... είναι ο μόνος λόγος που με τραβάει να συμμετάσχω έτσι για την εμπειρία με το μικρό... το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως τελικά δεν το απολαύσω λόγω μικρής μέσης ωριαίας ταχύτητας που πιάνει το μικρό. (100-110χαω)...
Όντως εννοείς μέση ωριαία ή σου ξέφυγε και ήθελες να πεις μέγιστη?
Για να δεις μέση ωριαία πάνω από 100, πρέπει να βλέπεις συνέχεια στο κοντέρ πάνω από 160 σε περίπτωση που έχει διόδια στην Εθνική που πηγαίνεις. Στη περίπτωση που βάλεις μια φορά βενζίνη θα πρέπει να βλέπεις πάνω από 200 στην συγκεκριμένη εθνική. Επαναλαμβάνω όμως, Εθνική Οδό.
Το να βγάλεις Μ.Ω. σε επαρχιακό δίκτυο πάνω από 60 θέλει πολύ σβέλτο ρυθμό παίδες. Τα πάνω από 75 αρχίζει και γίνεται «στο όριο». Τα 80 Μ.Ω. πιάνονται είτε σε εθνικές οδούς είτε για λιγα χλμ (π.χ. ένα κομμάτι καλό που κυνήγησες για λίγη ώρα), είτε σε μια διαδρομή που έχει πολλές ευθείες, όπως για παράδειγμα η 2η μέρα του περσινού (και με πολύ δυσκολία).
Ένας πολύ καλός ρυθμός στο επαρχιακό με 3-4 γρήγορες στάσεις σε μια διαδρομή άνω των 600χλμ σου βγάζει 40-50 χλμ Μ.Ω. σε μηχανάκι. Αν σε πιάσει δε η νύχτα (πράγμα πολύ πιθανό), η μέση ωριαία πέφτει πολύ κάτω από 40.
Σε ένα 36ωρο με διαδρομή σαν αυτή που έβαλα πιο πάνω η μέγιστη Μ.Ω. είναι περίπου 70χλμ/ω. τα συγκεκριμένα πιάστηκαν με πολύ κόπο, χωρίς πολλά χασίματα, με μόνο αναγκαστικές στάσεις και με μόνο μια μικρή καθυστέρηση στο καιμακτσαλαν Τόσο έβγαλε ο Άρης (golden arian) που έφτασε πρώτος εκείνη τη μέρα και κανα 2-3 από εμάς που φτάσαμε λίγο πιο πίσω του στις Σέρρες κατά τις 8 το βράδυ.
Δε θέλω να το γρουσουζέψω αλλά είμαστε αισιόδοξοι για το φετινό. Πέρσι τέτοιο καιρό το χα σίγουρο το όχι, άσχετα αν τελευταία εβδομάδα γύρισε. Ελπίζω φέτος να μη μου το γυρίσει ανάποδα.
Κανόνισε να τα πούμε από κοντά όσο πλησιάζει. \
![]()
Για το φετινό έχω κι εγώ ελπίδες!!!![]()
![]()
...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...
Για κάποιον που δεν έχει ξαναπάει και το σκέφτεται η συμβουλή μου είναι η εξής. Νομίζω ότι πάνω από όλα θέλει μια μικρή τρέλα και δίψα για να κάνεις πολλά χλμ και να οδηγάς για πολλές ώρες χωρίς στάσεις (ή με ελάχιστες) μέσα σε μια μέρα. Μόνο το 1/3 από τους συμμετέχοντες (και κάποιες φορές ακόμα λιγότεροι) το τερματίζουν κάνοντας όλα τα χλμ by the book.
Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να οδηγάς νύχτα μέσα στο πουθενά και ίσως και μόνος σου. Το σίγουρο είναι ότι μετά τα 500χλμ και τις δυο μέρες (ιδιαίτερα τη δεύτερη μέρα) θα παίξει εσωτερική ερώτηση, «γιατί τη κάνω αυτή τη μ@λακία τώρα»? Όταν σε πιάσει η κούραση, θα παίξει σίγουρα αυτή η συζήτηση.
Σε αυτό το σημείο χρειάζεται να έχεις αποφασίσει ότι γουστάρεις μόνο και μόνο που είσαι πάνω στη μηχανή. Για μένα είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να κουβαλάς. Πρέπει να σου αρέσει που έχει ακόμα μια στροφή μπροστά σου.
προφανώς η επαφή με 150+ μηχανές και 200 μοτοσικλετιστές, οι όμορφες ορεινές διαδρομές και το γεγονός ότι το διήμερο ξεχειλίζει από μοτοσυκλέτα, δίνει άλλη διάσταση στην εμπειρία αλλά πάνω από όλα για μένα είναι να γουστάρεις να καβαλάς το μηχανάκι και να κάνεις χλμ. Όσο πιο πολύ σου αρέσει τόσο λιγότερο σε πονάνε παλάμες, χέρια, πόδια, ώμοι κτλ, τόσες λιγότερες στάσεις θέλεις να κάνεις.
Αν όλα πάνε καλά θα είμαι εκεί με το σκούτερ, αν πάνε ακόμα καλύτερα... ?!![]()
Travel, Grow, Share
Ποσο θα ειναι η συμμετοχη στο περιπου ρε παιδια?
προσέχουμε για να έχουμε!...
πολυ νωρίς για τέτοιες ερωτήσεις Τζανής. όπως είπα όμως πιο πάνω μεταξύ 120-180 παίζει.
ένα ωραίο βιντεάκι με αρκετά απο τα ωραία κομάτια της περσινής διαδρομής:
https://www.youtube.com/watch?v=Eb5LGi7Q8xw