Κε ιππαρχουν ακωμα ψιφωφωρη τις αβγις...
Μεγαλυτερη αποδειξη απο το τι μαλακια δερνει τον γραικο δεν υπαρχει.
Κε ιππαρχουν ακωμα ψιφωφωρη τις αβγις...
Μεγαλυτερη αποδειξη απο το τι μαλακια δερνει τον γραικο δεν υπαρχει.
Ου καλα είσαι ..βάλε και τους μπαλούρδους που τους ψηφίζουν..
Αφ'ενός τόσο μπροστά είμαστε που δίνουμε καλημέρες για το Φλεβάρη;Αφ'ετέρου ντίαρ τζόν και μπίλ εμένα με προβληματίζει πιο πολύ οτι το ποσοστό αποχής βαράει το 40% κ ας καίγεται ο κώλος μας παρά για το οτι τα χρυσαυγουλα πήραν τέτοιο ποσοστό....εδώ υπάρχουν ακόμα άτομα που ψηφίσαν Σαμαρά μωρε θα με τρελάνετε;;;;;;;;;
Καλα τωρα, υπαρχουν και ανθρωποι που δινουν χοντα και παιρνουν σουζουκι, τι τα θες...
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα εξαρταται γιατι τα δίνουν....
Ε και οι αλλοι καποια δικαιολογια βρισκουν... :P
Δηλωσεις χιτλερολιακου, ακουσατε;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Άστα.....στα τρένα αδέρφια μου στα τρένα.........Μαζί σου Άκη και εγώ δεν έχω διάθεση να το τραβήξω παραπάνω γιατί θα καταλήξουμε πάλι να πιάσουμε 150 σελίδες θρέντ...Στα πρόθυρα να πουλήσω και το σουτζούκι μη σου πώ και να φύγω στην Ζιμπάμπουε πλέον...
αλλαγη στην κυβερνηση, αλλαγη στα ηθη... που ειναι οι εποχες του παλιου καλου αγνου σπαμ...
Νταξ το 40% δικαιολογειται, ποσοι και ποσοι σαν τον σωτηρη νομιζαν οτι ειναι φλεβαρης και οτι οι εκλογες περασαν...
Υπάρχουν και οι υγιείς 'Ελληνες ..
νταξ τώρα είδα αυτό στο twitter δε μπορώ να πώ έχει μια δόση χιούμορ...[FONT=Helvetica]@kafrikanos: Μαζουακού, με ΧΑ 3η στον Πειραιά, καλού κακού μετα την προπόνηση να σε γυρίσει ο Μανιατης σπίτι... [/FONT]#ekloges2015[FONT=Helvetica]
[/FONT]
Γενικα στην κρητη ομως, ειχαν ποσοστο. 5οι αν ειδα καλα.
Edit πιο κατω ειναι. Θετικο το οτι επεσαν τα ποσοστα της σε ολο το νησι. Καλη αρχη...
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 25/01/2015 στις 22:42.