Σελίδα 75 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2565707172737475767778798085125 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.111 έως 1.125 από 1994

Θέμα: Με είδα

Μέλος Το avatar του/της nikoloul
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Με είδα να ξεπουπουλιαζω αυτό το παπί, γιατί ήταν ποίο μπάνικο απ το δικό μου...
    Αυτο δε μ εχει προσπερασει ακομα... :P

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikoloul Προβολή μηνύματος
    Αυτο δε μ εχει προσπερασει ακομα... :P
    Ερασιτέχνες ρπμ
    Τα νούμερα του μοτέρ σβησμένα με σφυρί και κατσαβίδι

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    με είδα, να παραλαμβάνω το νεό χειμερινό μου εξοπλισμό...άντε να ξαναπέσει η θερμοκρασία,να τεσταριστούν...

Με είδα να παίρνω το "δίχρονο" ενάμιση μήνα μετά. Άντε πάλι reset τον εγκέφαλο στα νέα δεδομένα... Έχω ξεχάσει να τ'οδηγώ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giannis23
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Με είδα να παίρνω το "δίχρονο" ενάμιση μήνα μετά. Άντε πάλι reset τον εγκέφαλο στα νέα δεδομένα... Έχω ξεχάσει να τ'οδηγώ!
    ναι,αλλα η διχρονιλα σου αλλαξε ψυχολογια σημερα
    hornet 600

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Με ειδα μετα απο 10 μερες γριπης να πηγαινω μια βραδυνη βολτα απο Πειραια μεχρι Κινετα απο τον παλιο και πισω. Τι ωραια που με εκανε να νιωσω... Οταν γυρισα εφαγα 2 σουβλακια με γυρο, ηπια και 3 μπυριτσες, εβαλα και μια ταινια. Ο πιο ευτυχισμενος ανθρωππος στο κοσμο ημουν.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Με είδα σήμερα με 3 ωρίτσες ύπνο να σηκώνομαι και να τοποθετώ τα καινούρια σωληνάκια υψηλής και μετά αφου ο καιρός το επετρεψε μια βολτούλα απο παλιά Ε.Ο. για να κάνουμε και την απαραίτητη δοκιμή.Χαλάλι ο λίγος ύπνος η βόλτα με κάλυψε στο έπακρον.....απο τα καλύτερα δώρα μη σου πώ

Motorradfahrer Το avatar του/της Mits-fz6
    Με είδα να γυρίζω απόψε κουρασμένος από την δουλειά χρησιμοποιώντας την Αττική οδό. Η βροχή να με ακολουθεί καθ'όλη την διάρκεια της διαδρομής. Δυστυχώς έχασα την έξοδο για Ελευσίνα και καταλάθος μπήκα στο άγνωστό για μένα Περιφερειακό Υμηττού. Έχοντας το 100% της προσοχής μου στην οδήγηση και το βρεγμένο οδόστρωμα, λίγο πριν την έξοδο της Κατεχάκη, ξάφνου αστράφτει ο ουρανός φωτίζοντας όλο το περιβάλλον γύρο μου. Ενστικτωδώς κλείνω το γκάζι αλλά πλέον ήταν αργά, το ραντάρ με φωτογράφησε. Τώρα βαριά ξενερωμένος αναμένω το μέγεθος του ποσού που θα στερήσει η κλήση από το μισθό μου.

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mits-fz6 Προβολή μηνύματος
    Με είδα να γυρίζω απόψε κουρασμένος από την δουλειά χρησιμοποιώντας την Αττική οδό. Η βροχή να με ακολουθεί καθ'όλη την διάρκεια της διαδρομής. Δυστυχώς έχασα την έξοδο για Ελευσίνα και καταλάθος μπήκα στο άγνωστό για μένα Περιφερειακό Υμηττού. Έχοντας το 100% της προσοχής μου στην οδήγηση και το βρεγμένο οδόστρωμα, λίγο πριν την έξοδο της Κατεχάκη, ξάφνου αστράφτει ο ουρανός φωτίζοντας όλο το περιβάλλον γύρο μου. Ενστικτωδώς κλείνω το γκάζι αλλά πλέον ήταν αργά, το ραντάρ με φωτογράφησε. Τώρα βαριά ξενερωμένος αναμένω το μέγεθος του ποσού που θα στερήσει η κλήση από το μισθό μου.
    Αδερφέ δεν είναι μόνο το ποσό που πονάει (350, 175 σε 10 μέρες) αλλά το γεγονός πως θα κληθείς να παραδόσεις το δίπλωμα σου 60 ημέρες.. Είναι μεγάλο πακέτο... Μακάρι να μην ήταν για σένα ή να μην έρθει ποτέ. Απλά να ξέρεις πως μπορεί να έρθει σε άκυρη στιγμή μήνες μετά..

Motorradfahrer Το avatar του/της Mits-fz6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nik0s_Dk Προβολή μηνύματος
    Αδερφέ δεν είναι μόνο το ποσό που πονάει (350, 175 σε 10 μέρες) αλλά το γεγονός πως θα κληθείς να παραδόσεις το δίπλωμα σου 60 ημέρες.. Είναι μεγάλο πακέτο... Μακάρι να μην ήταν για σένα ή να μην έρθει ποτέ. Απλά να ξέρεις πως μπορεί να έρθει σε άκυρη στιγμή μήνες μετά..
    Να'σε καλά Νίκο.

Το νου σας όλοι!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nik0s_Dk Προβολή μηνύματος
    το επιβεβαιώνω. φίλος μου το φυσάει και δεν κρυώνει, καθώς του ήρθε 1 με 1,5 χρόνο αργότερα το μπουγιουρντί...

Αλλά, και η φωτό σωστα δουλεμένη,περιποιημένη χωρίς θολούρες κλπ, καλλιτεχνική θα έλεγε καποιος με χιούμορ.
    201χαω και το χαμόγελο δώρο.

το πακέτο είναι όντως το δίπλωμα.
    2 μήνες είναι πολλοί...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Με είδα να στελνω μήνυμα σε φιλο μοταιο, αλλά να μην μπορεί να το πάρει λόγω του οτι έχει γεμίσει ο χωρος των μηνυμάτων του.
    Δημητρη διέγραψε κάποια μηνύματα για να μπορείς να δέχεσαι αλλα
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    ΜΕ ΕΙΔΑ Να γυρνάω μεσα στη βροχη και να γινομαι μουσκεμα ολοκληρος (Παπουτσια ρουχα)

ΜΕ ΕΙΔΑ Να γλιτώνω πάλι στο τσακ απο τα δοντια σκυλιών στους Αγιους Αναργύρους(αληθεια,ξερει κανεις που μπορώ να απευθυνθω για να τα μαζεψουν Α Μ Ε Σ Α ? -με εχουν δαγκωσει ηδη )

ΜΕ ΕΙΔΑ Μετα απο όλη αυτη την αγανάκτηση ,να παρκάρω τη μηχανη κάτω απο το σπίτι μου ,και το σημειο που την παρκάρω-κλειδώνω να ειναι ΧΕΣΜΕΝΟ απο βρωμόσκυλο επιτήδειου της γειτονιας(τον οποιο δεν εχω πιασει ακομα),ο οποιος εβαλε το σκατόσκυλο του να ΧΕΣΕΙ ακριβώς εκει που παρκαρει η μηχανη ,όπως και για αρκετες μερες στο πεζοδρόμιο γύρω απο αυτη....

ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΩ....ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΠΙΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΥΡΩ Ή ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ,ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΩ...

τις προαλλες αφου γυρισα απο το κτέο(με καινουριους καθρεπτες πανω στη μοτο) ανεβηκα για 10λεπτα πανω και οταν κατεβηκα καποιος ΒΡΩΜΟΧΕΡΟΣ ειχε στριψει-ξεβιδώσει τον ενα...τους ξηλωσα ξανα και τους 2.....

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ?>..ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ-ΕΤΕ γείτονες που εχουν πρόβλημα με την μοτο σας (ειτε με τον ηχο,ειτε με τις ώρες που γυρνάτε κλπ κλπ)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CustomBoy Προβολή μηνύματος
    ΜΕ ΕΙΔΑ Να γυρνάω μεσα στη βροχη και να γινομαι μουσκεμα ολοκληρος (Παπουτσια ρουχα)

ΜΕ ΕΙΔΑ Να γλιτώνω πάλι στο τσακ απο τα δοντια σκυλιών στους Αγιους Αναργύρους(αληθεια,ξερει κανεις που μπορώ να απευθυνθω για να τα μαζεψουν Α Μ Ε Σ Α ? -με εχουν δαγκωσει ηδη )

ΜΕ ΕΙΔΑ Μετα απο όλη αυτη την αγανάκτηση ,να παρκάρω τη μηχανη κάτω απο το σπίτι μου ,και το σημειο που την παρκάρω-κλειδώνω να ειναι ΧΕΣΜΕΝΟ απο βρωμόσκυλο επιτήδειου της γειτονιας(τον οποιο δεν εχω πιασει ακομα),ο οποιος εβαλε το σκατόσκυλο του να ΧΕΣΕΙ ακριβώς εκει που παρκαρει η μηχανη ,όπως και για αρκετες μερες στο πεζοδρόμιο γύρω απο αυτη....

ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΩ....ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΠΙΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΥΡΩ Ή ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ,ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΩ...

τις προαλλες αφου γυρισα απο το κτέο(με καινουριους καθρεπτες πανω στη μοτο) ανεβηκα για 10λεπτα πανω και οταν κατεβηκα καποιος ΒΡΩΜΟΧΕΡΟΣ ειχε στριψει-ξεβιδώσει τον ενα...τους ξηλωσα ξανα και τους 2.....

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ?>..ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ-ΕΤΕ γείτονες που εχουν πρόβλημα με την μοτο σας (ειτε με τον ηχο,ειτε με τις ώρες που γυρνάτε κλπ κλπ)
    Εχεις μπουρι στο μοτο; γυρνας αργα και κανεις φασαρια;

Αν ναι και σε ειχα γειτονα θα εχεζα και γω εκει που παρκαρεις......
    πουτσ@@@@@@@@@

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας