Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 77

Θέμα: Καλημέρα Κυριακής 25/1/2015

Το μόνο εύκολο είναι να μην κάνεις τίποτα, γιατί έτσι βολεύει

Το 2012 ας πούμε το σύνθημα ήταν "σιγά μην χάσουμε το μπάνιο για τους μλκς". Ότι να'ναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Δικαιώματα μεταδημοτευσης δεν έχεις άμεσα. Θέλει δύο χρόνια;
    Γιαννη εκανα προσφατα μεταδημοτευση και μεσα σε 1 μηνα ειχε γινει. Απλα επειδη οι εκλογες ηταν κοντα, ενω η μεταδημοτευση εγινε κανονικα, δεν εγγραφηκα στους εκλογικους καταλογους του νεου δημου και πηγα (για τελευταια φορα επλιζω) στον παλιο για να ψηφισω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Γιαννη εκανα προσφατα μεταδημοτευση και μεσα σε 1 μηνα ειχε γινει. Απλα επειδη οι εκλογες ηταν κοντα, ενω η μεταδημοτευση εγινε κανονικα, δεν εγγραφηκα στους εκλογικους καταλογους του νεου δημου και πηγα (για τελευταια φορα επλιζω) στον παλιο για να ψηφισω.
    Εμένα εδώ μου ζήτησαν εκκαθαριστικά τελευταίων δύο ετών τουλάχιστον που να γράφουν την τωρινή μου διεύθυνση για να την κάνουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Α ναι δεν καταλαβα καλα. Πρεπει να μενεις στον νεο δημο τουλαχιστον 2 χρονια. Εφοσον ομως περασουν αυτα τα 2 χρονια και εχεις δικαιωμα μεταδημοτευσης, η διαδικασια ειναι (για ελληνικο δημοσιο ) σχετικα γρηγορη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Φεύγω πάω σιδεροκωλη Πρέσπες και ο τοπικός οφείλει να μου έχει ψηφοδέλτιο Αθηνών η οτιδήποτε;

Ο προαναφερθείς παππους-γιαγια που με το ζόρι ξέρει ν'αλλαξει κανάλι στην τιβι, θα μάθει να ψηφίζει σε οθόνη;

Ναι να πάει Αθήνα να ψηφίσει. Ούτε ξαφνικό είναι, ούτε τίποτα. Αφού ζητάμε τα όποια αγαθά μιάς δημοκρατίας (έστω και φαινόμενης) οφείλουμε στον εαυτό μας τουλάχιστον να συμμετεχουμε στις δομές της.
    Οχι παληκαριμ' δεν ειναι ετσι.

Δεν δεν θα επιβαλουμε εναν ρυθμο μονο, κι οποιος δεν προλαβαινει να πα να γ@μηθει...
    Τον παπου και την γιαγια, θα τους σεβαστουμε και θα σεβαστουμε το δικαιωμα τους στο παρταλι.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Ποσοι ειναι οι ηλικιωμενοι που αλλου ζουν και αλλου ψηφιζουν;;μονοψηφιο νουμερο.Εξαιρεσε τους.
    το υπολοιπο ποσοστο αποχης;;;;;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Δεν τη συνεχίζουμε τη συζήτηση μετά τις επόμενες εκλογές;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Δεν τη συνεχίζουμε τη συζήτηση μετά τις επόμενες εκλογές;
    Δηλαδή το καλοκαίρι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stynikop Προβολή μηνύματος
    Οχι παληκαριμ' δεν ειναι ετσι.

Δεν δεν θα επιβαλουμε εναν ρυθμο μονο, κι οποιος δεν προλαβαινει να πα να γ@μηθει...
    Τον παπου και την γιαγια, θα τους σεβαστουμε και θα σεβαστουμε το δικαιωμα τους στο παρταλι.
    Βρε αγόρι, το ζήτημα εκλογές "εξαπανέκαθεν" ήταν έτσι και μάλιστα αν έχεις προλάβει, παλιότερα είχε και κυρώσεις αν δεν πήγαινες. Τώρα σχετικά πρόσφατα έγινε "αμέρικαν μπαρ". Και μάλλον σκόπιμα γιατί η αποχή κάποιους ωφελεί.
    Άρα ο παππούς και ο κάθε παππούς γνωρίζει την υποχρέωσή του ως πολίτη και τέλος πάντων όπως ξαναείπαμε, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει το μέλλον, έστω και με τα όσα στραβά έχουν επισημανθεί ήδη για το σύστημα. Εκτός αν η μισή σύνταξη του φτάνει να μένει στο χωριό οπότε πάσο, αλλά και πάλι, δεν νοιάζεται για τα παιδιά και τα εγγόνια του;

Για το περί ρυθμού, δεν νομίζω να θεωρούμε "σωστό" το να συγχρονιστούν όλα στο επίπεδο των 70άρηδων. Σκληρή η πραγματικότητα, αλλά η ζωή προσπερνάει από κάποιο σημείο και μετά. Άλλο πράγμα ο σεβασμός στην τρίτη ηλικία και κακώς τα συνδέεις. Το Παρτάλι ας το έχουν όσο θέλουν και για ότι θέλουν. Από τις δομές του κράτους για το οποίο πιθανότατα και οι ίδιοι πάλεψαν κατά καιρούς, δεν κατανοώ γιατί "δικαιούνται" να απέχουν ή γιατί πρέπει να σεβαστούμε το λάθος του κάθε ηλικιωμένου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή το καλοκαίρι?
    Τους κόβεις για τόσο πολύ ε;

Παλαιό μέλος
    Βρε αγόρι, το ζήτημα εκλογές "εξαπανέκαθεν" ήταν έτσι και μάλιστα αν έχεις προλάβει, παλιότερα είχε και κυρώσεις αν δεν πήγαινες. Τώρα σχετικά πρόσφατα έγινε "αμέρικαν μπαρ". Και μάλλον σκόπιμα γιατί η αποχή κάποιους ωφελεί.
    οι κυρωσεις ισχυουν κανονικα!!
    ασχετα αν δεν εφαρμοζονται..γιατι υπαρχει μεχρι και ποινη φυλακισης..οποτε θα επρεπε να βαλουν 3.000.000
    και κατι φυλακη!κατι το οποιο απλα δεν γινεται..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Α ναι δεν καταλαβα καλα. Πρεπει να μενεις στον νεο δημο τουλαχιστον 2 χρονια. Εφοσον ομως περασουν αυτα τα 2 χρονια και εχεις δικαιωμα μεταδημοτευσης, η διαδικασια ειναι (για ελληνικο δημοσιο ) σχετικα γρηγορη.
    ετσι κι εγω. επρεπε να εχω δυο χρονια στην εφορια που μενω. μετα η μεταδημοτευση εγινε μεσα σε δυο μηνες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    οι κυρωσεις ισχυουν κανονικα!!
    Νομίζω δεν ισχύουν πια, έχει αλλάξει και στο σύνταγμα το υποχρεωτικό της υπόθεσης. Κάπου το είχαμε γράψει και εδώ, αλλά τώρα ποιος ψάχνει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    ετσι κι εγω. επρεπε να εχω δυο χρονια στην εφορια που μενω. μετα η μεταδημοτευση εγινε μεσα σε δυο μηνες.
    Στα λόγια μου έρχεσαι. Για δυό χρόνια και λίγο δηλαδή μένεις εκεί αλλά χαρτιά δεν δικαιούσαι. Κωμικόν.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    καλημερα , ιστορικη νικη της αριστερας στην χωρα μας ,

μεγαλη κουφαλα ο αλεξης , πρωτο το "μωρο" του εστειλε συγχαρητηρια που τον εχανες που τον εβρισκες στην χιλη την εβγαζε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ΚαμίλαΒαγιέχο.jpg 
Προβολές:	42 
Μέγεθος:	22,2 KB 
ID:	330320
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλημερα Κυριακής 2/8
    από tai στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια