Μήπως με ένα φουλαρισμα καλής βενζίνης και με την προσθήκη καθαριστικου καρμπυρατερ στρώσεΙ?
Μήπως παίρνει από κανένα κολάρο αέρα και με την 100αρα δεν φαίνεται το πρόβλημα?
Μήπως με ένα φουλαρισμα καλής βενζίνης και με την προσθήκη καθαριστικου καρμπυρατερ στρώσεΙ?
Μήπως παίρνει από κανένα κολάρο αέρα και με την 100αρα δεν φαίνεται το πρόβλημα?
Παρε ενα σπρευ καθαρισμου για καρμπ
βαλτην μπροστα και ζεστανε την καλα
ανεβασε 4-5.000 στροφες και ριξε λιγο απο το σπρει στην εισαγωγη του καρμπ με φειδω να μην σβησει.
επανελαβε σε καθε ενα απο τα 4 καρμπ.
Λογικα θα εχεις καθαρισει λιγο το συστημα και ισως αν εισαι τυχερος ξεβουλωσει λιγο...
αλλιως σε ενα συνοικιακο συνεργειο για ενα καθαρισμο.
Εαν δεν πειανουν τα χερια σου αστο μην κανεις και καμια ζημια.
αυτο με το καθαριστικο καρμπ το σκεφτηκα και ετσι πηγα και πηρα ενα.
απλα επειδη για να το κανω πρεπει να υπαρχει φως ημερας συνεπως ειναι κατι που απλα δεν μπορω να το κανω.
Από την στιγμή που η ποιοτητα υπερέχει της ποσότητας.
Γιατί όταν πεφτει παρτίδα καθαρής πρεζας με την ίδια ποσότητα που έπαιρναν πριν,τιναζουν πέταλα τα πρεζόνια
Πρεζόνι η γριά;![]()
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
ολδμαν εχω παρει και καινουριο φιλτρο αερα......
μπουζι δεν εχω παρει ακομα αλλα μολις παρω θα της αλλαξω τον αδοξαστο...
Για πες!!!
Για πανε να δεις να ερχομαι..!!!
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Νομίζω οτι το μόνο πράγμα που γιατρεύει η 100αρα είναι τα πειράκια.
καλησπέρα συνάδελφε,
σε ένα gpz400 που είχα παλιώτερα με ακριβώς τα ίδια συμπτώματα, η λύση ήταν στο φίλτρο αέρα.
Άλλαξέ το με καινούργιο και λογικά θα συνέλθει.
Βέβαια τα καρμπ, στο δικό μου τουλάχιστον, δε δούλεψαν ποτέ καλά αλλά τα συμπτώματα ήταν διαφορετικά, αυτό που περιγράφεις μου πάει περισσότερο σε μπουκωμένο φίλτρο αέρα.
επαναφερω το θεμα και σε συνδιασμο με αλλη αναρτιση μου περι του οτι η zzr 600 δεν παιρνει μπρος με τιποτα...
ειναι τελεικα θεμα μπουζι.
αφου ανοιχτηκαν λεκανακια και αδειασαν απο βενζινη,αφου σπασαμε το κεφαλι μας εγω και ο Δανης, με το που αλλαχτηκαν τα μπουζι πηρε μπρος τσακμακι.
παλι σημερα το πρωι που την ελαβα τσακμακι.ουτε αερας χρειαστηκε.
οποτε μπουκωματα και μειωμενη αποδοση οφειλεται σε μπουζι.