κατα πασα πιθανοτητα,θα συμμετασχω και εγω φετος...............
κατα πασα πιθανοτητα,θα συμμετασχω και εγω φετος...............
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Εκεί θα ΗΘΕΛΑ να ήμουν αλλά δε με πήρε...
![]()
ανανήψαντας
Εγω είμαι νέος οδηγός.Έχω αγοράσει ένα er-5 500cc του '04.Θα ήθελα να έρθω,ακούγεται ενδιαφέρον,αλλα θα είναι πρόκληση για μένα μιας και δεν έχω εμπειρια μοτοσυκλετιστή ακόμα.
δε σε περιορίζει κάτι. μπορείς να συμμετέχεις και όσο καταφέρεις. όπως είπα πιο πάνω μόνο το 1/3 το βγάζει όλο. οι υπόλοιποι κόβουν κάποια κομμάτια ανάλογα με τις στάσεις που θέλουν να κάνουν. πολλοί άλλοι βρίσκουν ευκαιρία για αρκετά φωτο - βιντεο. (υπόψην υπάρχουν βραβεία για τη καλύτερη φωτογραφία και το καλυτερο βίντεο)
επιπλέον κάποιοι απο αυτούς κατεβαίνουν με τη παρέα τους και σταματάνε ακόμα και για φαγητό μιας και δεν έχουν σκοπό απο πριν να το κάνουν όλο.
Η αλήθεια όμως είναι ότι αν θες πραγματικά να βγάλεις όλο το 36ωρο σε μια λογική ώρα οι στάσεις θα πρέπει να είναι λιγοστές έως ελάχιστες.
τι εννοείς όταν λες όμως δεν έχεις εμπειρία μοτοσυκλετιστή. τα περισσότερα χλμ που έχει βγάλει σε μια μέρα για παράδειγμα πια είναι?
αυτά είναι
![]()
ΠΑΝΤΑ κάθε Δευτέρα....
(ο Παπαπάνος είναι δάσκαλος και δείχνει λίγο αυστηρός αλλά κατά βάθος είναι... βουυυτηροοοοο)
![]()
ανανήψαντας
ΕΙΠΑΝ
Εκκίνηση - τερματισμός ευρύτερη περιοχη Αττικής.
ΟΚ καλό !
Διανυκτέρευση μία, Δυτικά του άξονα Φλώρινα-Καλαμάτα.
Κι αμα δε βρέξει θα χιονίσει εκτώς αν κάνει λιακάδα...
Οver.
![]()
ανανήψαντας
Πότε είναι ακριβώς θα το σκεφτόμουν και εγώ αν δεν δουλεύω...
Η μόνη μ@@@λακ@@@ είναι ότι είμαι από θεσσαλονίκη.
Οπότε +++ ταξίδι.
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."