750,000 το μπεμπε του Μπενι, εχει οσο 60 xjr????
Nα μην το μεταφρασω σε μισθους καθαριστριας....
ρε Στεφανάκη τι λες; ο σημαντικότερος υπουργός σκάει στο Μαξίμου με την προσωπική του μοτοσυκλέτα.
ο ιδίος πήγε άλλη φορά από το Μαξίμου στο γραφείο του με τα πόδια χωρίς "συνοδούς"
Επίσης ποιό δόγμα; Εγώ είμαι Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος με βαθιά πίστη στις παραδόσεις της Ελλάδος.
Απλά δεν μπορώ τις συκοφαντίες![]()
Χαλαρώστε σύντροφοι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Θα διαφωνησω με τον κυριο Βαρουφακη ως προς τη χρησιμοτητα τοσον κυβικων σε μια γυμνη μοτοσυκλετα. Ανοιγομενου του γκαζιου κινδυνευει να τον παρει ο αερας (και να μεινουμε χωρις υπ. Οικονομικων).
Θα αντιπροτεινα ενα fjr ωστε να καλυπτεται απο τον αερα και να μπορει να ταξιδευει ανετα και με μεγαλη μωτ.
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Αμα ειχε Triumph να δω τι θα λέγατε ρε κουφάλες
υ.γ. Οι συνομιλιες ιδιωτικου χαρακτηρα δε μας ενδιαφερουν και ως εκ τουτου πηγαν στα γκουλαγκ
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Επρεπε να διατηρησετε το θρεντ που ανοιχτηκε σημερα με την καταργηση της προσευχης. Εκει θα γινοταν η σφαγη του Δραμαλη.
Οι μισοι θα τρωγανε ban, θα επεφτε ο server απο την προσελευση κοσμου και αλλα ωραια..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
"Τα λεφτά για τα συνεργεία του σουτιέν από τα ταμεία ΜΑΣ θα τα παίρνει?
Ο ελληνικός λαός δεν έχει υποφέρει αρκετά?
Εγώ πλέον βάζω άφοβα βενζίνη. Ε βέβαια. Τώρα που βγήκανε υπουργοί με Triumph, δεν μπορεί, θα έρχεται και σωστή βενζίνη στην Ελλάδα."
Μάλλον κάτι τέτοιο![]()
Ψαχνετε για μλκες Παρασκευιατικα?Αλλη δουλεια δεν ειχαμε απο το να σας κυνηγαμε
Σουτερ, τελειο σβησιμο δεν υπάρχει, προσπαθουμε να αφησουμε ποστ που ταιριαζουν στο θρεντ και στην πορεία καποια φευγουν καποια όχι. Μεινετε στο πνευμα ολοι σας, αφηστε τα προσωπικα και σε λιγο καιρο θα το ξεχασουμε (θα κυκλοφορουν κι αυτοι με μερσεντΕ)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εμενα δεν θα με κυνηγουσατε.Θα αραζα ως θεατης
και θα γελουσα.
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
εγώ έχω να καταγγείλω ότι δεν έδεσε το κράνος ο Varoufakis....
καλά ως ένα βαθμό εμπεριέχει υποκρισία και λαϊκισμό το να σκάει ο πολιτικός με σαραβαλάκι στη βουλή....αλλά καλύτερα από το να έρχεται ο Μπέννυ με τη Μπέμπα....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου