Φίλε τέρενς μια απορία, το δεύτερο γιατί το πήρες? 2.000 χλμ δεν κατάλαβες ότι είναι μάπα?
Φίλε τέρενς μια απορία, το δεύτερο γιατί το πήρες? 2.000 χλμ δεν κατάλαβες ότι είναι μάπα?
vardis
Sent from me using a computer.
Μάλλον........................................................................................ ............................................για να σιγουρευτεί.![]()
Αχ, το S10.
Αχ κουλα. Αχ βρε κουλα.
ΕΣΥ ΜΕ 2000 ΧΛΜ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ..??
Με τράκαραν στο πρώτο πριν καν πάρω την πινακίδα σε 10 ημέρες..!!! μόλις τελείωνε το στρώσιμο.Το πράμμα φάνηκε από την αρχή αλλά βλέπεις εγώ
της την είχα στημένη 7-8 χρόνια..!! Κράτησα λοιπόν τη δεύτερη ένα χρόνο,έκανα 23000 χλμ. και......
ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ..!!
ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ.........
Σου απάντησε ο από πάνω,ήταν ένα απωθημένο για μένα η θλιβερή αυτή μοτό,που ήταν ότι χειρότερο έχω καβαλήσει στα 35+ μέχρι σήμερα
χρόνια που ανεβαίνω σε μοτό,που παρόλο που πήρα δείγματα,το πάθος μου για αυτήν ήταν μεγαλύτερο.Με μόλις 2000 χλμ. και να την πηγαίνω σαν κόττα
διότι έχω και αυτό το φετίχ,για να την στρώσω τι να καταλάβω..??Όταν πήρα το δεύτερο και άρχισα να τα χώνω,να ταξιδεύω και να ανοίγω το γκάζι,
τότε ΞΕΤΥΛΙΧΘΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ...!!! Όντως φοβερά διότι έφυγα 2 φορές και μέτρησα άσφαλτο χωρίς να καταλάβω τίποτε
χωρίς προειδοποίηση.Όδική συμπεριφορά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ,τώρα αν εσύ πουλάς βαραντέρο ή δεν το ένοιωσες,ε δεν μπορώ να κάνω τίποτε.
Παράλληλα με τα βαραντέρο έτσι για να βάλουμε τα πράμματα στη θέση τους κυκλοφορούσα και με Χαγιαμπούζα πρώτης γενιάς μοντέλλο 2004..!!
Έχεις ανεβεί σε Χάγια,δοκίμασες να φρενάρεις..??Δοκίμασες να στρίψεις..?? Πολύ ζόρικο μηχανάκι που δεν το κάνουν καλά πολλοί.
Και όμως το ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ήταν πολύ πιο επικίνδυνο.Κρυφά επικίνδυνο...!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ..!!
ΥΓ. Δύο μηχανάκια αγόρασα για δεύτερη φορά
ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ gen-1, gen-2 και V-STROM 650 το παλιό,άνευ και με ABS.
Το βαραντέρο ήταν ένα πείσμα και καπρίτσιο που έπρεπε να τον πιώ για να το εμπεδώσω..!!
Τελευταία τροποποίηση από irinia; 31/01/2015 στις 09:20.
Τελευταία τροποποίηση από vardis; 31/01/2015 στις 13:28.
vardis
Vardis να το χαίρεσαι το μηχανάκι σου και να κάνεις όσα ταξιδια γουστάρεις. Αν κάνει κάτι καλά το varadero είναι να ταξιδεύει.
Αλλά μόνο αυτό. Σε όλους τους άλλους ρόλους είναι άθλιο και ο ιδιοκτήτης του κάνει πολλούς συμβιβασμούς (όχι στην αξιοπιστία, εννοείται!)
Το μένος μας γι' αυτό το μηχανάκι οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν επιλογές στις οποίες οι διαφορά ανάμεσα στις διάφορες χρήσεις είναι πολύ, μικρότερη.
Sent from me using a computer.
ΦΙΛΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ.........ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΠΡΑΜΜΑ
Εξαρτάται πως την αντιλαμβάνεται ο καθένας.......για να μην το πω αλλιώς.
Ένας φορτηγατζής μπορεί να έκανε και 3 εκατομμύρια χλμ. για 5 χρόνια πηγαίνοντας Κωνσταντινούπολη Αμβούργο.
Κι ένας που οδηγάει στο ραλύ της Κορσικής καμμιά 100000 με το ζόρι..!!
Τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι γνωστά,ούτε το φρύδι σου δεν κουνάς πάνω από τα όρια.
Επίσης σεβαστή η γνώμη σου για το πόσο ασφαλές μηχανάκι είναι,αλλά και χαμηλό κέντρο βάρους...??
Αν στούς 10 οι 9 εκτός από σένα σου γράψουν ότι το μηχανάκι σε ότι αφορά οδική συμπεριφορά είναι για τον πέο
θα πειστείς ή θα αντιπαραθέσεις πάλι τα 45000 χλμ....??
Να προσέχεις στα ταξίδια σου,ειδικά όταν πας ορεινές κλειστές διαδρομές και όχι ευθείες στο εξωτερικό,με ταχύτητα
κάτω από 80 χλμ.Προσοχή όταν στρίβεις που πατάει το μπροστινό σου,χωρίς ίχνος ειρωνίας.
ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ.
Παιδια σας ευχαριστω και πάλι για τις πληροφορίες να'στε καλα και πάντα όρθιοι !!!!