Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 205

Θέμα: ψαχνω πληροφοριες για βαραδερο μκ3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vardis
    Φίλε τέρενς μια απορία, το δεύτερο γιατί το πήρες? 2.000 χλμ δεν κατάλαβες ότι είναι μάπα?
    vardis

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAGOURO Προβολή μηνύματος
    ...είναι μια πολύ καλά ζυγισμένη μοτοσυκλέτα.
    Ναι την έχουν ζυγίσει πάρα πολύ καλά λίγο πάνω απ' το ρεζερβουάρ. Είναι η μόνη μηχανή που έχει το κέντρο βάρους της στο ύψος του τιμονιού.

Πάνε σε μια έκθεση yamaha και δες το S10ere που έχει τα ίδια κιλά με το βαρκαντέρο πόσο πιο ελαφρύ φαίνεται.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Μάλλον........................................................................................ ............................................για να σιγουρευτεί.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ 25000 ΧΛΜ. ΧΩΡΙΣ........

Το τελευταίο μηδενικό με 2 βαραντέρο ΜΚ-3 και έχω τις χειρότερες εντυπώσεις σε ότι αφορά ενεργητική ασφάλεια,όδική συμπεριφορά.
    Το μηχανάκι είναι επικίνδυνο,πολλά κιλά,τριγαρόχαρτο μπροστινό σε σχέση με τα 270 κιλά,κέντρο βάρους πολύ ψηλά.Συνδυασμός θανάτου...!!
    Πριν τα πάρω είχα μια απορία,τα έβλεπα συνέχεια ξάπλα στην πόλη και σκεφτόμουνα,ε θά είναι πολλά γιαυτό βλέπω συνέχεια βαραντέρο χύμα..!!
    Μόλις αγόρασα .....ΚΑΤΑΛΑΒΑ..!!Ταξιδεύει πολύ ωραία σε Εθνική οδό, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ,αυτό ήταν..!!Θέλει μπράτσα και 1,80 το λιγότερο,
    διαφορετικά...?? ΓΟΒΑ ψηλοτάκουνη.Από το 99 το χαλβάδιαζα,το 2007 τα πήρα 2 στη σειρά και το 2008 τα έστειλα αφού έκανα 2000 χλμ. με το
    ένα και 23000χλμ. με το δεύτερο,ολοκαίνουργια και τα δύο ....!!!
    ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΒΕΣΤΡΟΜΑΚΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ, τι την θες την περιπέτεια σε τέτοιους δύσκολους καιρούς..!!
    Στρίβει ,φρενάρει,ταξιδεύει,είναι φτηνό στη συντήρηση ,στην ασφάλεια,στα τέλη........ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ,φορτωμένο σαν γαιδούρι με 150-160....!!!
    Τι τα θες τα παραπάνω ...?? Έχουμε γεμίσει κάμερες και μεταταγμένους που ψάχνουν αντικείμενο εργασίας..!!!
    ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΟΟΟΟΟΟΟ.........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vardis Προβολή μηνύματος
    Φίλε τέρενς μια απορία, το δεύτερο γιατί το πήρες? 2.000 χλμ δεν κατάλαβες ότι είναι μάπα?
    Τα πρώτα 2000 χλμ τα έκανε στο δυναμόμετρο για να το σετάρει.

Γιατι η μαλακεια δεν μετραει αν δεν την εχεις κανει 2 φορες

Αχ, το S10.

Αχ κουλα. Αχ βρε κουλα.

ΕΣΥ ΜΕ 2000 ΧΛΜ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ..??

Με τράκαραν στο πρώτο πριν καν πάρω την πινακίδα σε 10 ημέρες..!!! μόλις τελείωνε το στρώσιμο.Το πράμμα φάνηκε από την αρχή αλλά βλέπεις εγώ
    της την είχα στημένη 7-8 χρόνια..!! Κράτησα λοιπόν τη δεύτερη ένα χρόνο,έκανα 23000 χλμ. και......
    ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ..!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το στρωμα ελαφρωμενο στα 185 κιλα και με σωστες αναρτησεις δεν ειν κακο...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ

Τα 25 κιλά..??

ΕΣΥ ΜΕ 2000 ΧΛΜ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ..??
    Πλάκα μου κάνεις, δεν μπορεί.
    vardis

Πλάκα μου κάνεις, δεν μπορεί.

ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ.........

Σου απάντησε ο από πάνω,ήταν ένα απωθημένο για μένα η θλιβερή αυτή μοτό,που ήταν ότι χειρότερο έχω καβαλήσει στα 35+ μέχρι σήμερα
    χρόνια που ανεβαίνω σε μοτό,που παρόλο που πήρα δείγματα,το πάθος μου για αυτήν ήταν μεγαλύτερο.Με μόλις 2000 χλμ. και να την πηγαίνω σαν κόττα
    διότι έχω και αυτό το φετίχ,για να την στρώσω τι να καταλάβω..??Όταν πήρα το δεύτερο και άρχισα να τα χώνω,να ταξιδεύω και να ανοίγω το γκάζι,
    τότε ΞΕΤΥΛΙΧΘΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ...!!! Όντως φοβερά διότι έφυγα 2 φορές και μέτρησα άσφαλτο χωρίς να καταλάβω τίποτε
    χωρίς προειδοποίηση.Όδική συμπεριφορά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ,τώρα αν εσύ πουλάς βαραντέρο ή δεν το ένοιωσες,ε δεν μπορώ να κάνω τίποτε.
    Παράλληλα με τα βαραντέρο έτσι για να βάλουμε τα πράμματα στη θέση τους κυκλοφορούσα και με Χαγιαμπούζα πρώτης γενιάς μοντέλλο 2004..!!
    Έχεις ανεβεί σε Χάγια,δοκίμασες να φρενάρεις..??Δοκίμασες να στρίψεις..?? Πολύ ζόρικο μηχανάκι που δεν το κάνουν καλά πολλοί.
    Και όμως το ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ήταν πολύ πιο επικίνδυνο.Κρυφά επικίνδυνο...!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ..!!

ΥΓ. Δύο μηχανάκια αγόρασα για δεύτερη φορά
    ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ gen-1, gen-2 και V-STROM 650 το παλιό,άνευ και με ABS.
    Το βαραντέρο ήταν ένα πείσμα και καπρίτσιο που έπρεπε να τον πιώ για να το εμπεδώσω..!!
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 31/01/2015 στις 09:20.

ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ.........

Σου απάντησε ο από πάνω,ήταν ένα απωθημένο για μένα η θλιβερή αυτή μοτό,που ήταν ότι χειρότερο έχω καβαλήσει στα 35+ μέχρι σήμερα
    χρόνια που ανεβαίνω σε μοτό,που παρόλο που πήρα δείγματα,το πάθος μου για αυτήν ήταν μεγαλύτερο.Με μόλις 2000 χλμ. και να την πηγαίνω σαν κόττα
    διότι έχω και αυτό το φετίχ,για να την στρώσω τι να καταλάβω..??Όταν πήρα το δεύτερο και άρχισα να τα χώνω,να ταξιδεύω και να ανοίγω το γκάζι,
    τότε ΞΕΤΥΛΙΧΘΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ...!!! Όντως φοβερά διότι έφυγα 2 φορές και μέτρησα άσφαλτο χωρίς να καταλάβω τίποτε
    χωρίς προειδοποίηση.Όδική συμπεριφορά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ,τώρα αν εσύ πουλάς βαραντέρο ή δεν το ένοιωσες,ε δεν μπορώ να κάνω τίποτε.
    Παράλληλα με τα βαραντέρο έτσι για να βάλουμε τα πράμματα στη θέση τους κυκλοφορούσα και με Χαγιαμπούζα πρώτης γενιάς μοντέλλο 2004..!!
    Έχεις ανεβεί σε Χάγια,δοκίμασες να φρενάρεις..??Δοκίμασες να στρίψεις..?? Πολύ ζόρικο μηχανάκι που δεν το κάνουν καλά πολλοί.
    Και όμως το ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ήταν πολύ πιο επικίνδυνο.Κρυφά επικίνδυνο...!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ..!!

ΥΓ. Δύο μηχανάκια αγόρασα για δεύτερη φορά
    ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ gen-1, gen-2 και V-STROM 650 το παλιό,άνευ και με ABS.
    Το βαραντέρο ήταν ένα πείσμα και καπρίτσιο που έπρεπε να τον πιώ για να το εμπεδώσω..!!
    Εχω κάνει 45.000 χλμ με το επικύνδυνο αυτό μηχανάκι κυρίως σε ταξίδια στο εξωτερικό και κοίτα να δεις ρε παιδάκι μου που δεν κατάλαβα ακόμα πόσο κακό είναι, για να το πουλήσω. Μάλλον θέλω 200.000 για να το καταλάβω.
    Τελευταία τροποποίηση από vardis; 31/01/2015 στις 13:28.
    vardis

Moderator
    Εχω κάνει 45.000 χλμ με το επικύνδυνο αυτό μηχανάκι κυρίως σε ταξίδια στο εξωτερικό και κοίτα να δεις ρε παιδάκι μου που δεν κατάλαβα ακόμα πόσο κακό είναι, για να το πουλήσω. Μάλλον θέλω 200.000 για να το καταλάβω.
    Vardis να το χαίρεσαι το μηχανάκι σου και να κάνεις όσα ταξιδια γουστάρεις. Αν κάνει κάτι καλά το varadero είναι να ταξιδεύει.

Αλλά μόνο αυτό. Σε όλους τους άλλους ρόλους είναι άθλιο και ο ιδιοκτήτης του κάνει πολλούς συμβιβασμούς (όχι στην αξιοπιστία, εννοείται!)

Το μένος μας γι' αυτό το μηχανάκι οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν επιλογές στις οποίες οι διαφορά ανάμεσα στις διάφορες χρήσεις είναι πολύ, μικρότερη.

ΦΙΛΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ.........ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΠΡΑΜΜΑ

Εξαρτάται πως την αντιλαμβάνεται ο καθένας.......για να μην το πω αλλιώς.
    Ένας φορτηγατζής μπορεί να έκανε και 3 εκατομμύρια χλμ. για 5 χρόνια πηγαίνοντας Κωνσταντινούπολη Αμβούργο.
    Κι ένας που οδηγάει στο ραλύ της Κορσικής καμμιά 100000 με το ζόρι..!!
    Τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι γνωστά,ούτε το φρύδι σου δεν κουνάς πάνω από τα όρια.
    Επίσης σεβαστή η γνώμη σου για το πόσο ασφαλές μηχανάκι είναι,αλλά και χαμηλό κέντρο βάρους...??
    Αν στούς 10 οι 9 εκτός από σένα σου γράψουν ότι το μηχανάκι σε ότι αφορά οδική συμπεριφορά είναι για τον πέο
    θα πειστείς ή θα αντιπαραθέσεις πάλι τα 45000 χλμ....??
    Να προσέχεις στα ταξίδια σου,ειδικά όταν πας ορεινές κλειστές διαδρομές και όχι ευθείες στο εξωτερικό,με ταχύτητα
    κάτω από 80 χλμ.Προσοχή όταν στρίβεις που πατάει το μπροστινό σου,χωρίς ίχνος ειρωνίας.
    ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ.

Νέο μέλος Το avatar του/της sergios1095
    Παιδια σας ευχαριστω και πάλι για τις πληροφορίες να'στε καλα και πάντα όρθιοι !!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Vardis να το χαίρεσαι το μηχανάκι σου και να κάνεις όσα ταξιδια γουστάρεις. Αν κάνει κάτι καλά το varadero είναι να ταξιδεύει.

Αλλά μόνο αυτό. Σε όλους τους άλλους ρόλους είναι άθλιο και ο ιδιοκτήτης του κάνει πολλούς συμβιβασμούς (όχι στην αξιοπιστία, εννοείται!)

Το μένος μας γι' αυτό το μηχανάκι οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν επιλογές στις οποίες οι διαφορά ανάμεσα στις διάφορες χρήσεις είναι πολύ, μικρότερη.
    Ρε πειτε οτι θελετε,εγω το γουσταρω.Αυτη ειναι η μηχανη και οποιος την γουσταρει απλα προσαρμοζεται.

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψάχνω δάσκαλο για μοτοσυκλέτα.
    από dog80 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2015, 09:12
  2. Ψάχνω πληροφορίες για Vf 1000 F Ii
    από palios_er500 στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2008, 16:30
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2005, 13:02