Αν προλάβω να φτιαξω το μαρπσιέ, λέω ναι σε όλα, χάπια ουίσκι και κοακόλα.
Αν προλάβω να φτιαξω το μαρπσιέ, λέω ναι σε όλα, χάπια ουίσκι και κοακόλα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
εγω παντως αυτη τη κυριακη τελικα δεν θα μπορεσω! ως ο μοναδικος οδηγος στην οικογενεια μετα τα ατυχηματα του πατερα μου και του αδερφου μου, ειμαι αναγκασμενος να παω λευκαδα για το μνημοσυνο της γιαγιας.. οποτε καντε οτι θελετε!
Ετσι. Ο κουτσοβλεβαρος κυριιολεκτικα για το μικαιικο.
Βλέπω πως η διαδρομή είναι χωρίς διόδια, ωραία.
Νομίζω πως είναι νωρίς για προγνώσεις καιρού.
μπαίνω γουεδα ντοκομ και λέει ότι θα πιτσιλάει λίγο η κουφάλα την Κυριακή στο Αλιβέρι.
Λέει επίσης οτι όσο πλησιάζει απόγευμα το ποσοστό υετού θα μειώνεται.
Δίνει γύρω στο 22% κατά τις 11πμ και κατά τις 5μμ πέφτει στο 12%.
Η πρότερη εμπειρία ως κουριερ,με εχει μάθει (δια της τριβής) ότι αυτά τα ποσοστά του δεν πέφτουν και πολύ έξω.
10-20% υετού, σημαίνει (ενδεχόμενο) πιτσίλιμα μεν,αλλά όχι τουλούμια που σε κάνουν παπακι.
Το περίεργο είναι ότι για Δευτέρα έως Τεταρτη, δίνει χιόνι!!!
Εγώ πάντως ψήνομαι. Αφού θα πάιξει και μάσα και παπόρο, η φάση περνάει ά-νε-τα σε άλλα επίπεδα καυλαντίσματος.
Το μόνο που με σκιάζει, είναι α)να μην έχω μαρσπιέ μέχρι τότε και β)η δεδηλωμένη τάση ορισμένων κ.κ. να μετατραπεί το Ν.Στύρα-Αγιαμαρίνα σε λοβμπόουτ κατάσταση.
Βάλτε λοιπόν λίγο λυρισμό στη ζωή σας και βασανιστείτε![]()
Θα μπορούσα να πω πολλά για τα 2-3 χιλιοστά πιτσιλίσματος τα οποία προεβλέποντο για την ετήσια του '14, αλλά ο ζαμπουνισμός μου ο έμφυτος δεν με αφήνει.
εδιτ: όσον αφορά το καράβι το παλιό το σαπιοκάραβο, ο εμπνευστής της εκδρομής δηλώνει "Navigare di coulo" ήτοι... Ο πλοηγός του κ@λου; Μωρέ τσίγκινο...
αυτός ο ζαμπονισμος που αναφέρεστε κύριε, βγαίνει και σε εκδρομική συσκευασία;
βουκολικά κι ωραία όπως θα μαστε...
βγαίνει και σε μορταδελισμό, παριζακισμό, λουκανικισμό, απακισμό, συγκλινισμό, προσουτισμό κλπ και από συσκευασίες έχουμε ότι θέτε.
αν και κάτι μΕ λέει ότι δεν θα φάμε κοκορέτσι, αλλά το λουκάνικο πολλοί θα το λιγουρευτούν.
μιλάς με γρίφους μάγε
Παιδακια.... Το κοκορετσι δεν παιζει πια μιας και δεν ξεραμε ποσα ατομα θα συμμετεχουν για την παραγγελια.....
πουτσ@@@@@@@@@
κοντοσούβλι ?![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
δεν μπορώ να προγραμματίσω και δεν ξανα προσπαθώ, ολα τελευταια στιμγη οπως κανω τοσα χρονια. τι θελω και προσπαθω? (ρητορικό το ερωτημα)
προέκυψε δουλεια...
αν ειστε πουθενά κοντά λογο καιρού θα επικοινωνήσω.
Κάτσε να δουμε και την αυριανη προγνωση και το συζητάμε. Τσεκαρε στον Ποσειδώνα την νέφωση που δίνει (όχι μονο το υψος βροχόπτωσης). Θα διαπιστωσεις οτι μαζεύει πολύ πράμα, αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε.
Απο Δεύτερα έρχεται χιονιας γιατί το γυρνάει σε Βορειο με 6αρια, οπως την πρωτοχρονιά.
Ουτε να αυτοσαρκαστουμε και να κανουμε ενα λογοπαιγνιο δεν μπορούμε με σας που μπλεξαμε! "Πλοηγός των κουλων" εννοεί ο ποιητής αγαπητέ![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.