Kατσε γιατι τα εκανα σαλατα παραπανω, και συνεχιζουμε...![]()
σου θυμίζω ότι ο Παπαδόπουλος έχει κλειθεί κατά καιρούς να παίξει χαφ στον φετινό Παναθηναϊκό προκειμένου να βγούν τα συστήματα του Μαλεζάνι...θέση που φυσικά δεν είναι η φυσική του...και αν έχεις δει στο γήπεδο πως αγωνίζεται θα καταλάβεις ότι έχει σαφείς οδηγίες να κινείται κοντά στη γραμμή ..τραβιέται πολύ εκτός περιοχής για να πάρει μπάλα....ως εκ τούτου είναι πιο δύσκολο να σκοράρει..
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
οκ
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
zzr2005Κανεις λαθος !!! Και των δυο περιεχουν στατιστηκα αλλα δεν θα μαλωσουμε εκει..αυτά τα περιέχει η τσάντα του manager του παίχτη....όχι του scouter της ομάδας φίλε....Το θεμα ειναι οτι τα στατιστηκα χρησιμοποιουνται παρα πολυ, μιας και ειναι ο καθρεφτης του καθε παιχτη ως προς την αποτελεσματικοτητας του που ειναι αυτο που χρειαζετε καθε ομαδα και οχι για αχρηστο σοου που μπορει να προσφερει ο συγκεκριμενος παιχτης..
![]()
zzr2005σου θυμίζω ότι ο Παπαδόπουλος έχει κλειθεί κατά καιρούς να παίξει χαφ στον φετινό Παναθηναϊκό προκειμένου να βγούν τα συστήματα του Μαλεζάνι...θέση που φυσικά δεν είναι η φυσική του...και αν έχεις δει στο γήπεδο πως αγωνίζεται θα καταλάβεις ότι έχει σαφείς οδηγίες να κινείται κοντά στη γραμμή ..τραβιέται πολύ εκτός περιοχής για να πάρει μπάλα....ως εκ τούτου είναι πιο δύσκολο να σκοράρει..
Δεκτο !!! Αλλα Απλα εγω ειπα οτι δεν δεχτηκα ποτε τον παπαδοπουλο σαν παιχταρα επειδη εκανε μια καλη σαιζον! Καλος παιχτης ειναι , νευρο εχει, αλλα ποτε δεν μπορω να πω και να δεχθω οτι αποτελεσε φοβητρο για τον αντιπαλο οπως ο Μιχαλακης απο τα παλια.. Η οτι θα θεωρηθει καλη μεταγραφη για Ολυμπιακο.....![]()
![]()
δεν μιλάμε για παιχταρά φυσικά....παιχταράς είναι ο σεφτσένκο και ο ραούλ....μιλάμε απλώς για ένα πολύ χρήσιμο παίχτη που σε μια καλοδουλεμένη ομάδα μπορεί να προσφέρει πολλά αλλά κ να βάλει κ πολλά γκολ...όλα αυτά για τα ελληνικά δεδομένα ...εξάλλου δεν νομίζω ότι υ πάρχει έλληνα παίχτης που αποτελεί φόβητρο για τον αντίπαλο...εχεις κανέναν υπόψιν????από ότι ΄ξέρω ο Χατζηπαναγής σταμάτησε την μπάλα
έπίσης δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει τον Παπ θα πάρει κάποιο τεράστιο όνομα....
απλώς πιστεύω ότι σε σύγγριση με κάποιον μπαμπαγκίτα πχ είναι καλύτερος...
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
zzr2005δεν μιλάμε για παιχταρά φυσικά....παιχταράς είναι ο σεφτσένκο και ο ραούλ....
Mιλαω παντα για << παιχταραδες >> για την ελληνικη πραγματικοτητα....
![]()
Και μην ξεχνας οτι η κουβεντα αρχισε απο εδω!!!
kalgeorge
vasika stoubi eisai aparadektos an les auta gia ton papadopoulo
Οσο για τον Μπαμπαγκιντα ακομα νομιζω ειναι νωρις για συμπερασματα !!!
![]()
![]()
Mαλιστα,μαλιστα!!!!
Ο Παπαδοπουλος που λετε παιδες,αποφευγει λεει να κανει δηλωσεις γιατι εχει εκνευριστει με την σταση της ΠΑΕ ΠΑΟ αλλα και τη δημοσιοτητα που πηρε η κοινη εξοδος του με τον Νικοπολιδη και το ολο θεμα που δημιουργηθηκε....
Μα καλα,αραγε γιατι δεν τον φωναζουν για ανανεωση συμβολαιου τον ανθρωπο????
Ε,εγω λεω οτι την ερυθρολευκη φανελα ηδη την προβαρει σπιτι του......
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
ελπίζω να μην επαληθευτεί αυτό.
Αμαν ρε βαζέλια κρατήστε και κανα παίχτη.
Τον Μιχαλάκη τον γούσταρα και τον ήθελα όπως και τον Λύμπε.
Τώρα τον Παπαδόπουλο...ήμαρτον
αν ήθελαν ας χτύπαγαν πέρσυ τον Μάντζιο.
Ρε δεν κάνουν μια ένωση να τελειώνουμε....
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Καλα πολυ γελιο!
Οι δημοσιογραφοι αρχισανε να γραφουνε οτι ο Ολυμπιακος ενδιαφερεται για Παπαδοπουλο,Σειταριδη και -ακουσον,ακουσον!!!- Γκονζαλες.....
Και καλα για τον πρωτο ας το χαψουμε,για τον δευτερο το ξερουμε,για τον τριτο ομως Ε ΟΧΙ!!!!
Ετσι και κανουνε καμια μαλακια και τον παρουνε και αυτον,τοτε καληνυχτα μας!!
Μακρια τα παλτα ρεεεεε!!!!Εχουμε αρκετα και για του χρονου,δε θελουμε κι αλλα!
Αμ,το αλλο?
Θελει ο Τζιοβανι,Τζιοβανι -τον πουλο απ' το λιμανι- να γυρισει,λεει,εστω και τζαμπα!Και εγω θελω να π@δ*ξω τζαμπα την Ταιρα Μπανκς....Θα μου την φερει κανεις?
Ρε δε πανε καλα εκει κατω στον Πειραια και θα γελασουμε -πικρα- με τις μαλακιες που σκεφτονται να κανουν....
Τουλαχιστον ακουσαμε οτι θελουνε και τον Σαλπιγγιδη.Παλι καλα,αλλα για στασου.....?Αυτος δεν εχει παιξει στο βαζελο,δε μας κανει...!!
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova