Επειδή το ποιος είναι πιο καταρτισμένος/έξυπνος/διορατικός και γενικώς την έχει μεγαλύτερη ενδιαφέρει μόνο τους άμεσα εμπλεκόμενους, αν θέλετε να το συνεχίσετε, βρείτε άλλους τρόπους επικοινωνίας.
Επειδή το ποιος είναι πιο καταρτισμένος/έξυπνος/διορατικός και γενικώς την έχει μεγαλύτερη ενδιαφέρει μόνο τους άμεσα εμπλεκόμενους, αν θέλετε να το συνεχίσετε, βρείτε άλλους τρόπους επικοινωνίας.
Think faster than you ride
next stop Aprilia vs Suzuki. Καλή ομάδα η Aprilia ήδη την πάτησε στο λαιμό τη Suzy
...
![]()
(λίγο ανοχή σας παρακαλούμε στην χιουμοριστική κρίση της διορατικότητας, θενξ και σόρυ...)
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
καταρχήν ευχαριστώ που δεν με έβρισες και συ
2ον θα μας αερίσετε τις εξατμίσεις![]()
3ον Το εδώ είναι ο μόνος στίβος μάχης των εργοστασίων, στα σώβρακα εμείς κατεβαίνουμε με ιδιωτική ομάς
4ον μου αρέσει που είμαστε εξαιρετικά ισορροπημένα άτομα... Εσύ έχεις Yamaha και υποστηρίζεις (από εφέτου) Aprilia και εγώ έχω Aprilia και υποστηρίζω ένθερμα Suzuki.
Όλα καλά... :a44:
εγώ πάλι έχω γιαμάχα, σουζούκι και χόντα και υποστηρίζω τα πάντα.![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΑ
και δεν κάνω πλάκα το ξαναλέω.
Δεν είναι δυνατό να βρίζεις κάποιον για το μοτο τζι πι.
Αν είναι να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις σοβαρό λόγο.
ΟΧΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ
Εδώ έρχομαι να κάνω την πλάκα μου και αυτό κάνω εδώ και τόσα χρόνια με τα μηχανάκια γενικά.
Αν μπορώ να κάνω και κάτι θετικό μέσα απ αυτό, το κάνω
αλλά να τσακωθώ για το Ρόσσι, την Ντουκάτι και δεν ξέρω κι εγώ ποιόν
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ
Αν μη τι άλλο να κρατάμε και το νόημα των λέξεων
Δεν θα επανέλθω.
Εϊμαι ξεκάθαρος
ανανήψαντας
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ρέστα πάλι απ τον Emmett.
Ta Honda δείχνουν να έχουν σοβαρό θέμα. Τα Yamaha μάλλον πέρασαν μπροστά γερά και θα έχουμε δράματα...
https://motomatters.com/analysis/201...fb_ref=Default
E μα φυσικά και μόνο που είναι τόσο κοντά τα εργοστάσια της Pirelli και της Piagio αρκεί.![]()
Να πω ότι χαίρομαι που τουλάχιστον τα 2 εργοστασιακά Honda βγάζουν χρόνους ή θα πέσει λεμονόκουπα?
Ο Μάβερικ απλά Εκπληκτικός, τρομερή ταχύτητα και προσαρμοστικότητα.
Το ίδιο και ο Μίλα! Α πι θα να πράγματα!!!
Τα Suzuki βγάζουν αυτούς τους χρόνους με υποτυπώδη σετάρισμα ηλεκτρονικώνθα περάσουμε καλά...
![]()