Υπαρχει ενα thread που θα σε κατατοπισει (λεμε τωρα) που λεγεται to abs or not to abs. Για ψαχ'το μια.
Ολο διαφωνιες ειναι βεβαια και δεν θα βγαλεις ακρη αλλα λεμε τωρα..
Εγω λεω με ABS. Γιατι να μην εχεις αυτη την extra παθητικη ασφαλεια;;;
Υπαρχει ενα thread που θα σε κατατοπισει (λεμε τωρα) που λεγεται to abs or not to abs. Για ψαχ'το μια.
Ολο διαφωνιες ειναι βεβαια και δεν θα βγαλεις ακρη αλλα λεμε τωρα..
Εγω λεω με ABS. Γιατι να μην εχεις αυτη την extra παθητικη ασφαλεια;;;
MADE IN JAPAN 日本製
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΣΟ ΟΔΗΓΟ
Και σύμφωνα με το στυλ της μηχανής,τη φιλοσοφία όδήγησης κ.λ.π. δεν υπάρχει κανένας λόγος
να μην πας για abs.Είναι κάτι που μπορεί να σώσει και τον πιο έμπειρο σε μια κακή και άτυχη στιγμή.
Το χωρίς σταμάτησε το 2006 τον Αύγουστο ,από εκεί και μετά ερχόταν με abs.Θεωρείται μοντέλλο 2007.
Βέβαια η διαφορά είναι το οικονομικό όχι όμως μόνο για τα φρένα αλλά και γιατί αυτά με το abs είναι και
πολύ πιο φρέσκα.Άσε τον Ζόπα να λέει ,αυτός βλέπει βαραντέρο και στον ύπνο του.Τα φρένα μια χαρά είναι.
Αν έχεις την οικονομική άνεση ABS με χίλια,εξάλλου μια ασφαλειούλα είναι,άν δε γουστάρεις κάποια στιγμή
για τον οποιονδήποτε λόγο,την έβγαλες και πας την βόλτα σου..!!
ρε φιλε αληθεια ειχες ποτε ducati ποτε??πηγες ποτε σε συνεργειο και σου ειπε ποτε επειδη εχεις ducati θα πληρωσεις παραπανω λεφτα?? Αυτες τις παπαριες ελεγε ο ελληναρας μια ζωη για αυτο γεμισε ο τοπος στρωματα...και σε προκαλω αφου εισαι τοσο εξυπνος να παμε σε ενα συνεργειο εσυ με vstrom εγω με multi1000 να κανουμε ενα σερβις..αν εχει λιγοτερα το vstrom στο κανω δωρο..αλλιως μου πληρωνεις εσυ το δικο μου...
ολο αυτο το λες προφανως διαβαζοντας και ακουγωντας...χωρις να τα εχεις δοκιμασει....ετσι κρινω τα παντα και εγω....
1)η διαφορα αισθησης ειναι τεραστια..(υποκειμενικη)
2)η διαφορα στο χρονομετρο χαοτικη....(αντικειμενικη)
3)προφανως τα 2 που εχω καβαλησει και "συναναστραφει" το ενα νορμαλ το αλλο βελτιωμενο στα παντα μου καναν και σε μενα και στους ιδιοκτητες χατιρι και δεν μας αφηναν!!
φιλε αυτη τη λογικη του λεω μια παπαρια και διαιωνιζεται την εχω βαρεθει γενικως...απο ποτε πηγες σε συνεργειο και σου ειπε θελει 3 λαδια το μηχανακι σου τα οποια στο στρομ κανουν 15 ευρω στο λιτρο αλλα για το μυλτι κανον 20???ποτε πηγε καποιος και του ειπε θελει 2 μπουζι πχ για το στρομ 20 ευρω για το μουλτι 30???ειμαστε σοβαροι??
Κατ' αρχήν "φταίει" το ότι το κάποτε που έδιναν οι εταιρίες και κάποια λίστα ανταλλακτικών ας πούμε στα τεστ των περιοδικώνΕ και έβλεπες η Yamaha χρέωνε το μπουζί 7 ευρώ και η Ducati 12 ας πούμε, πιζέτι δε χόνεστ σπαρκ πλαγκ...
Φταίει το ότι στα Ιαπωνικά έκανες 100,000 χλμ και ίσως μετά ασχολούσουν με καδένα εκκεντροφόρων ενώ στα ντουκ είχες πληρώσει ιμάντες χρονισμού 3 φορές ή 4;
Και η εργατοώρα που η κάθε εταιρία την χρεώνει πόσο...;
Και ας πούμε στο μονστερ μιας φίλης που κάθε φορά που βρέχει ή θα τυλίξει με σακκούλα στα όργανα ή θα γυρίσει σπίτι με οδική ή δεν θα φύγει από το σπίτι ή το γραφείο γιατί παίρνουν νερά και χαλάει το ιμομπιλάιζερ και μέχρι Αθήνα έχουν ταξιδέψει από τα βόρεια και ακόμα στεγανά δεν είναι... "και όλα το παθαίνουν μην ανησυχείτε"...
Και αυτό που σου είπα με το πλαϊνό σταντ το έχω δει ιδίοις όμμασι όχι μόνο μία φορά.
Και πόσα ακόμα.
Φιλε τα κεντρικα καθε εταιριας ειναι πανακριβα..και μπερδευσαι πριφανως...ειναι εταιριες και δουλευουν με εργατωρα....πηγες σε ενα κανονικο συνεργειο και σου ζητησαν τετοια λεφτα...για αυτο σου λεω οτι προφανως λες οτι διαβαζεις...να σε ρωτησω λοιπον μιας και βγαζουν ζημιες..στα suzuki τα κ5-κ6 κοβαν πλαισιο και αντι να κανει ανακληση αφησε να σκοτωθει κοσμος και στο τελος το μπαλωσ;ν και με συρματασφαλιση??τα στρομ του 5 και του 6 δεν βγαζαν προβλημα στην καμπανα που κροταλιζε???καποια gsr σε πιο αλμηρο περιβαλλον δεν σκουριαζαν το ψαλιδι??σε ninja και z750 kai z1000 δεν δακρυζουν οι φλατζες στις κεφαλες??την "κρυφη" ανακληση της honda στα cbr του 8 για στροφαλο την ακουσες???τα s1000rr που κολησαν ολα στην αρχη να το προσπερασουμε??κατα τα αλλα το σταν ειναι τραγικο...και το οποιο σε κανενα ducati δεν μου εχει τυχει(και ενας φιλος μου εχει 4) ειναι τρελο προβλημα!!!
Aρα τα Ducati ειναι τα πιο αξιοπιστα μηχανακια!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Κοίτα σε συζήτηση ποιανού το πουλί είναι πιο μεγάλο δεν ψάχνομαι να μπλέξω γιατί βαριέμαι, αλλά δεν έχω δουλειά να κάνω μερικά πρωινά οπότε νταξ, υποκύπτω στον πειρασμό ως ενός σημείου. Αλλά η συζήτηση καταλήγει σαν αυτή με τις θρησκείες, έχεις δικαίωμα στην πίστη στην ντουκ, έχω δικαίωμα στην δική μου και peace to the world & end the hunger in africa.
Το ότι θίγεσαι επί προσωπικού και αντιδράς οπαδικά, όπως και ο βαρκάρης του αντέρο λίγο πιό πίσω σημαίνει πιθανώς πως κατά βάθος ξέρετε την αλήθεια και σας βγαίνει λίγο επιθετική η ψυχολογία... Επίσης δεν έχει σημασία.
Εμένα δεν θα με πείσεις, αλλά μπορείς να συνεχίσεις. Πατάτες προφανώς και έχουν κάνει όλες οι εταιρίες. Αλλά αναλογικά με τα μεγέθη παραγωγής, οι Ιάπωνες έχουν απίθανα πολύ λιγότερες αστοχίες.
Πάω να ξεχιονίσω λίγο την ιαπωνική μου μάπα, να γελάσουμε λίγο με τα ιταλικά παρεούλα, όσο θυμόμαστε τι ωραία περάσαμε τις 95,000 από τις 152,000 που γράφει το κοντέρ...
Όταν φτάσει ο πόβερο ιταλιάνο στα νούμερα ταύτα και αν δουλεύει ακόμα, ξαναμιλούμε.
Toν κερδισε ο Τερενς. Η φωνη της λογικης!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Ναι αλλά βλέπεις ότι και εκεί ακόμα και παρά την αποδεδειγμένη αξία του abs, υπάρχουν γαλατικά χωριά που αντιστέκονται...
Τέλος, υποκλίνομαι στον Τέρενς (τον οποίο είχα κατασυμπαθήσει από τότε που εκφράστηκε με τα καλύτερα για τον έτερο κρυφό μου πόθο)...
Vstrom κύριοι, το ελιξήριο δια πάσα μοτοσικλετιστική νόσο.
η επιθετικη απαντηση αρμοζει σε αυτους που ειρωνευονται....αλλωστε οπως ειχα πει πιο πριν δεν περιμενω να συμφωνησεις μαζι μου απαραιτητα....
υ.γ1:μην περιμενεις να φτασω 150.000 χιλιομετρα με ducati γιατι πολυ απλα δεν ειμαι κατοχος....απλα τυχαινει να εχω οδηγησει πολλα και σε διαφορες καταστασεις..
υ.γ2:προσωπικα προτειμω να τροω χαβιαρι και σολωμο για 100.000 χιλιομετρα παρα κρυθαρακι ξυνισμενο για 200.000![]()