Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Αγορά BMW F650 ST το 2015...

Αγορά BMW F650 ST το 2015...

Θέλω τη γνώμη σας γι' αυτή τη μοτοσυκλέτα: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5589214/
    Αν και εκ πρώτης όψεως μου φαίνεται προσεγμένη, μπορούμε (από τις photo, επειδή δεν ξέρω πολλά από bmw...) να καταλάβουμε ποιό μοντέλο είναι;
    Η οδήγησή μου είναι τελείως normal (42 χρονών πλέον...), τη θέλω για αστική χρήση (30km ημερησίως) και για κοντινές βόλτες.
    Μέχρι πριν 1 χρόνο είχα cb400sf ('97) και το έδωσα σε καλό φίλο, ενώ τώρα το ποσό που διαθέτω για αγορά είναι γύρω στα €1000.
    Κατέληξα στη συγκεκριμένη επειδή πάντοτε μου άρεσε και θεωρώ ότι με το budget που διαθέτω και για το γούστο μου, δεν έχω πολλές επιλογές.
    Ακούω γνώμες για το τι πρέπει να προσέξω, για κόστος service (και ανα πόσα χιλιόμετρα), μέση κατανάλωση (στο cb με ρυθμισμένες βαλβίδες και καθαρισμένα καρμπυρατέρ ήμουν λίγο κάτω από τα 5,5 lt/100km) και για οτιδήποτε θα μπορούσε να με βοηθήσει στην επιλογή μου...
    Τελευταία τροποποίηση από SAC; 11/02/2015 στις 10:00.

Να ξεκινησω λεγοντας οτι το 2001 δεν εβγαινε αυτο το μοντελο,υπηρχε ηδη το gs.
    Στην καλυτερη να ειναι το 99.
    Δεν παιρνεις ενα XT 600 καλυτερα;;

Σε γενικές γραμμές θεωρείται "αθάνατο" μηχανάκι με χαμηλή κατανάλωση (κάτω από 5λ/100χλμ).
    Από σέρβις... Τι να σε πω παλικάριμ, πέρα από τις βαλβίδες που πρέπει να λύσεις πολλά για να τις φτάσεις, δεν θέλεις κάτι "ιδιαίτερο" πλην λαδιού/μπουζί κλπ.
    Ρίξε μιά μιατιά εδώ http://faq.f650.com/main.html και εδώ http://www.f650.co.uk
    Θα σου λυθούν πολλές απορίες.

Με αυτό το μηχανάκι ο Μητσάκης είχε γυρίσει κυριολεκτικά όλο τον πλανήτη, δικάβαλος, κάποτε...

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    το st υποδηλωνει 18 μπροστινο τροχο.ηταν μια εκδοση πιο χαμηλη για να βολευει χαμηλα αναστηματα-γυναικες κτλπ.
    το funduro το κανονικο εχει 19αρη μπροστινο τροχο.κανε μια ερευνα αν υπαρχει πλουραλισμος σε διαστασεις 18 σε λαστιχα.
    99αρι ειναι,το τελευταιο καρμπυρατερατο πριν το gs.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παλαιό μέλος
    Η μηχανη φαινεται σε καλη κατασταση.Πιθανοτατα ειναι μοντελο του 96-97.Πρεπει να ειναι αυτη με τα 2 μπουζι.Η αλυσιδα μαλλον θελει αλλαγη (αν βλεπω καλα).

Δεν δημιουργει θεματα και οι βλαβες φτιαχνονται ευκολα και φθηνα.Θελει λιγο προσοχη στην ποιοτητα καυσιμου.Η καταναλωση του δεν θυμαμαι ποια ηταν ,αλλα δεν μασαει πολυ.Εχει πολυ καλο δρομο και μπαινεις και χωμα σχετικα ανετα.Δεν τρως πολυ αερα γιατι εχει καλη ζελατινα.Service καθε 5000 και εισαι οκ.

Υ.Γ.Ριξε μια ματια στο μπροστινο γραναζι της αλυσιδας για μποσκα.
    Για τα λεφτα της πολυ-πολυ καλη.Συγκρινομενη με το xt, θα την ελεγα πολυ καλυτερη (προσωπικη αποψη).

Υ.Γ.Ριξε και εδω μια ματια.http://www.motorcyclespecs.co.za/mod..._f650%2097.htm

http://onoffades.weebly.com/f-650-funduro.html
    Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 11/02/2015 στις 14:41. Αιτία: Υ.Γ.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    2001 δεν ειναι με τιποτα.Δειχνει σε πολυ καλη κατασταση.Διμπουζο δεν ειναι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    2001 δεν ειναι με τιποτα.Δειχνει σε πολυ καλη κατασταση.Διμπουζο δεν ειναι.
    Και του ποτε, λες εσυ?

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Και του ποτε, λες εσυ?
    συμφωνω Πανο μαζι σου αντε εως 1999 μοντελο δειχνει.Διμπουζο μοτερ απο οτι ξερω φορεσε το GS 650 απο το 2005 και επειτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    το διμπουζο εχει μια νταμπελα ΝΑΑΑΑ με το συμπαθειο που γραφει "διμπουζο" στα ξενα πανω στο καπακι του μοτερ....

Δειχνει καλο αλλα λιγο αρχαιολογια ρε γμτ.... βεβαια σ'αυτα τα λεφτα μη το θελουμε και ξυρισμενο... σωστα? σωστα....

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Διπλο μπουζι ειχαν τα καρμπυρατερατα..........εγινε ενα μπουζι στα πρωτα με ΠΣεκασμο ........και απο το 2005 και μετα εγινε παλι διμπουζο με πολυ καλα αποτελεσματα στην καταναλωση.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    συμφωνω Πανο μαζι σου αντε εως 1999 μοντελο δειχνει.Διμπουζο μοτερ απο οτι ξερω φορεσε το GS 650 απο το 2005 και επειτα.
    Εγω ειχα ιδιο του 99 με 2 μπουζι.Ενα κανονικο και ενα λιγο μικροτερο.Ειχα καλυτερη καταναλωση και πιο ομαλη λειτουργια του κινητηρα ,σε σχεση με αυτα που ειχανε ενα.

nickald δεν ειχα προσεξει καμμια πινακιδα,να πω την αληθεια.Ναι δειχνει τα χρονια του,αλλα κατα τα αλλα δεν του βρισκεις ευκολα ψεγαδι,ειδικα αν ητανε σε καλα χερια.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Φωτογραφία0155.jpg 
Προβολές:	307 
Μέγεθος:	105,6 KB 
ID:	331098

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Εγω ειχα ιδιο του 99 με 2 μπουζι.Ενα κανονικο και ενα λιγο μικροτερο.Ειχα καλυτερη καταναλωση και πιο ομαλη λειτουργια του κινητηρα ,σε σχεση με αυτα που ειχανε ενα.

nickald δεν ειχα προσεξει καμμια πινακιδα,να πω την αληθεια.Ναι δειχνει τα χρονια του,αλλα κατα τα αλλα δεν του βρισκεις ευκολα ψεγαδι,ειδικα αν ητανε σε καλα χερια.
    Μπαρδο μπερδευτικα με τα επομενα (τα ιντζεξιο) που το γραφουν πανω.... δεν ηξερα οτι εβγαινε με διμπουζο το καρμπυρατερατο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaros33
    καλησπέρα

σε μια φώτο φαίνεται η πινακίδα του όποτε εάν έχεις καλές σχέσεις με τον ασφαλιστεί σου δω στου το νούμερο και θα σου τα ανάλυση όλα (χρονολογία μοντέλου εάν έχει εμπλακεί σε τρακάρισμα )
    ανακατασκευή σε HONDA GLX 90cc
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL]

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Είχα το ίδιο (μοντ. 97') για 2 χρονια. Αυτό που μου παρουσιασε οταν το πρωτοπηρα, ηταν σβήσιμο του κινητήρα σε στροφη και εν κινησει, πράγμα που μου στοίχησε ενα ελαφρύ διάστρεμα στον δεξι καρπο στην προσπάθεια μου να την κρατήσω όρθια και να μην πέσω.

Σε κάποια μοντέλα, το καλώδιο του διακόπτη ,βρίσκεται σε τέτοια θέση, που τσακίζει η και κόβεται απο το στρίψιμο του τιμονιού, οποτε κόβει το ρεύμα. Εκείνη την περίοδο δούλευα τα απογευματα σε έκθεση μότο μπεμβε, οποτε και τσιμπησα ενα διακόπτη , τον αλλαξα , τοποθετώντας τον σε διαφορετική θέση ώστε να μην τσακίζει. Το ίδιο συνέβη και με κάνα δυο αλλα που τους αλλαξα επίσης διακόπτη.

Κατόπιν δεν με προβλημάτισε για τίποτα. Μονο λαδακια και μπουζί (2). Πολύ καλη θέση οδήγησης, ενοιωθα οτι κούμπωνα, πολυ καλη συμπεριφορα με δυο ατομα σε ταξίδι και φορτωμένο. Ανετοτατη θέση συνεπιβατη, έχει να το λέει η σύζυγος, οτι απο όλες τις μότο που είχα, ηταν η πιο ξεκουραστη .

Καλες βόλτες να εχεις
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    νομιζω μεχρι το 97 ειχαν το πλαστικο φιλετακι κατω απο το ρεζερβουαρ πιο χαμηλα.στα 98-99 ειναι οπως στις φωτο πιο πανω.
    παντως το st εχει 18αρη μπροστα.το τσεκαρισα σημερα με ενα πορτοκαλι που γυρναει εδω κατω.και το st βγηκε μετα το 98.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά bmw f650 gs
    από sam4g στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2014, 20:45
  2. Ελαστικά για Bmw F650 St
    από blek63 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket