Είναι ωραίο το δουκάκι ρε Μάικ αλλά δεν ξέρω και τί λεφτά θέλει να δώσει ο φίλος.
Νίντζα 250 παίρνει με 2-2.5 χιλιάρικα.
Μιλάμε για τεράστιες διαφορές.
Και το νιντζάκι όσο το πάρει κάπου εκεί θα το δώσει μετά από 3-4 χρόνια. Άντε να χάσει 500-700 ευρώ.
Το άλλο ή που θα το παντρευτεί ή που θα το σκοτώσει.
το συγκεκριμένο ειναι απο τα ποιο διψασμένα 2τ 8 λιτρα στα 100 νομίζω. (εχω ακουσει και 10 λιτρα αν το πας τερμα)
βεβαια μερικα αλλα παιζουν και στα 5,5 λιτρα στα 100 (nsr, tdr(6-7)
tzr,rd καπου στα 7 λιτρα ανα 100 χιλιομετρα..
αυτα για το πως πρεπει να καιει ενα νορμαλ
η ελληνικη πραγματικοτητα ειναι αλλο πραμα, εδω ακουσει και για nsr να καιει 10 λιτρα.
φυσικα λογο κακης συντήρησης ή πειράγματος
τα ninja 250 cbr250 ειναι καπου στα 4 λιτρα.. βεβαια απο επιδώσεις καμια σχεση.
μια φορα πετυχα κατι ninja με το nsr, τους επαιξα λιγο σε κατι στροφες να νομιζουν οτι δεν παει το nsr και μολις βγηκαμε ευθεια τους σούβλισα
απλα ανοιξα την τριτη και τους προσπερασα σαν σταματιμενους (εκεινοι ειχαν ανοιξει και ποιο μπροστα τερμα γκαζι γιατι τους αφησα να προηγούνται)
η τεταρτη του nsr φτανει για να περασεις τελικες τα cbr-ninja
κοστος αποκτησης nsr= 1200 ευρω. κοστος για ninja-cbr=2-5 χιλιαρικα
Ήμαρτον παναΐα μου βάλαμε και τα δίχρονα στην κουβέντα.
Ναι εννοείται ότι πατάει το nsr τα ninja κλπ.
Να του προτείνουμε μήπως να πάρει και το απρίλια το RS250 που είναι δίχρονο και είναι και φρέσκο και είναι και trackbike?
Ξαναλέω, άμα γυρίσει στο χαβαλέ η κουβέντα να κάνουμε χαβαλέ.
Νέος οδηγός είναι και κάθεστε και του λέτε για δίχρονα μοτά 25ετίας.
Μαλακία θα κάνεις.
Είναι τεράστια η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε μεταχειρισμένα και σε καινούρια σε αυτές τις κατηγορίες.
Αν δώσεις τα 5.5-6 χιλιάρικα που κάνει το καινούριο θα χάσεις πάρα μα πάρα πολλά από τη μεταπώληση.
Αν δώσεις τα 2-2.5 για το 250άρι το μεταχειρισμένο άντε να το πουλήσεις 2. Άντε 1.800. Πόσο πιο κάτω να πέσει?
Το καινούριο, και την επόμενη μέρα να το βάλεις αγγελία, μία που θα το καβαλήσεις και μία που θα χάσει 1.5-2 χιλιάρικα από την αξία του.
Να μου πεις ερωτεύτηκα το RC390 που πόσταρε ο φίλος πιο πίσω, να σου πω πάσο.
Ούτε παλιότερο υπάρχει, ούτε το πιο μικρό έχει καμία σχέση. Αφού το γουστάρεις πάρ'το και κράτα το.
Αλλά οι διαφορές του ninja 250 με το 300 δε δικαιολογούν το να πας για το 300 και μάλιστα καινούριο.
έχεις δίκιο, οπότε μαζεύω τα φράγκα και χτυπάω εξοπλισμό και ενα 250..
Φιλε λαμο τα διχρονα ειναι οπλα αλλα εχουν καταναλωση και ταλαιπωρια..θεωρω ακυρο να κυκλοφορεις Με διχρονο πια...για αγωνιστικο θα τσιμπαγα ενα ευκολα αλλα δεν νομιζω να σε ενδιΑφερει κατι τετοιο..τελος οπως σου ειπα βρες νιντζα με 1500-1700ευρω..και θα το χαρεις και δεν θα χασεις πολλα λεφτα..
ναι κάτι τέτοιο θα κάνω.. απο την στιγμή που εχει και καλή μεταπώληση...