Σελίδα 37 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041424787 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 2046

Θέμα: Habemus Papam

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Έτσι.. Ζούγκλα κι ας επιβιώσουμε οι πιο δυνατοί (κι όσοι έχουν τα κατάλληλα όπλα). Οι υπόλοιποι, λυπάμαι πολύ, χάσατε.

Εχμμμμ, α ναι, δεν ειμαστε εμεις οι δυνατοί ε; Μαλακία είπαμε. Σόρρυ, να το ξαναδούμε λιγο το πράγμα;

Εμεις ετσι και αλλιως παντα χαμενοι θα ειμαστε φιλε μου.Ας δοκιμασουμε και το αλλο και βλεπουμε.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    δεν έγινε γαργάρα μεσιέ Πάνο.
    όπως έχει πει εύστοχα ο κυρ Μήτσος ο άπορος, έγινε αιδοίο, ποΥτό και καταθέσεις σε αντιπροσωπείες κάθε είδους οχημάτων οπότε χρυσώθηκε το χάπι του αργού θανάτου.

εντιτ: το πρόλαβε ο σνάιπερ...
    Ας μην ζηταμε τοτε τα ρεστα,ρε φιλε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Κι αυτό είναι το μείζον πρόβλήμα... ότι "πειστήκαμε" ότι με το που θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πιάσαμε τον Πάππα από τ @@... και πολύ φοβάμαι ότι χάνεται μια ευκαιρία και θα ξαναδούμε μπροστά μας τα βλασταρια της πολιτικής αριστοκρατίας και τα βρωμερά υπάνθρωπάρια στυλ Πορτοσάλτε.
    Δυστυχως γι αυτο φωναζω σαν τον τρελο.Θα αφησουμε αλλη μια ευκαιρια να παει χαμενη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Τι ζήτημα διαφθοράς να ανοίξει στην Ελλάδα?
    Που μπαίνει η γριά στο ασθενοφόρο και ρίχνει ένα 5€ στον τραυματιοφορέα ένα 20€ στο γιατρό
    χωρίς να της ζητήσει κανείς τίποτα?
    Που η άλλη η άσχετη έδωσε 10€ στην κοπέλα στη ΡΕΣΕΨΙΟΝ του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ διαγνωστικού κέντρου που της
    έδωσε το φάκελο με τα αποτελέσματα των εξετάσεων?
    Η δεν γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι ότι λαδώνουν στις μπανανίες για να πάρουν τα έργα οι εταιρείες τους.
    Και τι ακριβώς να ξεβρομίσει ο άλλος?
    Εφόσον δίνεις σε ένα υπάλληλο να διαχειριστεί χρήμα η εξουσία χωρίς ουσιαστικά να μπορείς να τον ελέγξεις,
    περιμένεις να μην κλέψει? να μην τα "πάρει"? να μην "ευνοήσει"? (ειδικά ο γιός της γριάς από πάνω που μεγάλωσε σε περιβάλλον "αν δεν λαδώσεις δε γίνεται δουλειά)
    Και μιλάς για τον μισό Ελληνικό πληθυσμό τους Δημοσίους υπάλληλους.
    Ορισμένες φορές είναι εκνευριστικά σπαστική η λογική σου.

Δυστυχώς όμως στο παραπάνω κείμενο θα πρέπει να συμφωνήσω 110%.

Μου μένει όμως η ελπίδα (να είμαι και ιν) ότι το "σόου" που έχει στηθεί είναι μια καλή ευκαιρία να παρουσιαστεί μια δικαιολογία στους χαρτογιακάδες οικονομολόγους της κακιάς ώρας να αλλάξουν το αποτυχημένο τροπάρι τους "και καλά" μετά τις "αφόρητες" πιέσεις του σεξ μασιν Βαρούφ και του χαμογελαστού προέδρου του 15μελούς.

Banned
    ρε σουτερ, τώρα το πρόσεξα το τσιτάτο.
    όχι σοβαρά.
    Είσαι ο "δεν έχω τίποτα" και δεν έχεις να χάσεις τίποτα;
    όχι σοβαρά δηλαδή, το 2016 μπορεί και να σταματήσω να γελάω με αυτό που είπες.
    Να σοβαρευτούμε λίγο
    Γιατί πέρα από την δουλειά μού τι έχω?
    Η ζω έξω από την κοινωνία?
    Μην το γυρίσουμε στο προσωπικό οκ .
    Είπα κάτι νωρίτερα αφου θα ανοίξει η αμυγδαλεζα και όλα τα κέντρα κράτησης μεταναστών, ας ανοίξουν και τα λιμάνια τα αεροδρόμια, τα σύνορα, να αφήσουμε τούς ανθρώπους να φύγουν, αφού εκεί θέλουν να πάνε.
    Θα μας τιμωρήσουν!
    Και στην τελική ας φύγουμε από το ευρό, αλλά όχι μόνοι, κάποτε έπαιζε ένα σενάριο νότιας Ευρώπης με δικό τής νόμισμα και όρους, το θυμόσαστε?
    Ας γίνουμε η 42η πολιτεία της Αμερικής, η επαρχία της Ρωσίας με πολλαπλά οφέλη, και προς Ευρώπη μεριά και προς Τουρκία..
    Η με την ευκαιρία που κατεπλευσε ο 2856 στόλος των Κινέζων, ας γίνουμε δυτική επαρχία τούς,, αν κλασουν οι Κινέζοι θα σηκωθεί τυφώνας κατηγορίας 20!!!
    Χώρια που λύσανε να έχουν ελεύθερη διοδο στην Ευρώπη.
    Στα @@ μας και αν δεν έχουμε ευρό στην τσέπη, αλλά δολάρια, ρουβλια η γεν.
    Αρκεί να έχουμε ,να μην πεινάμε και να ζούμε ανθρώπινα όλοι

Παλαιό μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	e.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	27,1 KB 
ID:	331380

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Aυτο ειναι πολυ σωστο που λεει ο Σουτερ!
    Μας εχουν μετατρεψει σε μια αποθηκη ψυχων για να ξεφορτωθουν το προβλημα των μεταναστων που οι ιδιοι οι βορειοευρωπαιοι μαζι με τα αμερικανακια δημιουργησαν. Το 95% των μεταναστων θελει να φυγει προς βορα και τους κραταμε με το ζορι εδω. Εμεις, η Ιταλια και η Ισπανια. Γιατι;; Για να μας κανουν τον καμποσο μετα οι ΓαλλοΓερμανοΑγγλοι;;;
    Ε οχι!
    Οριστε φιλτατοι μεταναστες, ορθανοιχτα τα συνορα και δωστε χαιρετισματα στους "φιλους" μας βορειοευρωπαιους μολις φτασετε εκει.
    win win κατασταση και για τους προσφυγες και μεταναστες που θελουν να φυγουν απο εδω που δεν εχουν κανενα μελλον και για εμας που πλεον δεν μπορουμε να συντηρησουμε ουτε την παρτη μας και ουτε, πιστευω, θελουμε στρατοπεδα συγκεντρωσης, frontex κλπ.
    Και να πουμε στους βορειοευρωπαιους να βαλουν τη συνθηκη του Δουβλινου στον ατριχο, ροδοκοκκινο πωπουδακο τους.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Είπα κάτι νωρίτερα αφου θα ανοίξει η αμυγδαλεζα και όλα τα κέντρα κράτησης μεταναστών, ας ανοίξουν και τα λιμάνια τα αεροδρόμια, τα σύνορα, να αφήσουμε τούς ανθρώπους να φύγουν, αφού εκεί θέλουν να πάνε.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Aυτο ειναι πολυ σωστο που λεει ο Σουτερ!....
    Ναι ΟΚ. Είναι αυτό που λέει και ο φυλακιΖμένος ήρωας. Ή θέλει να τους κάνει σαπούνι, δεν θυμάμαι. Θεωρητικά, αν υποθέσουμε ότι "τα σπάμε" σε όλα, δεν υπάρχει λόγος να μην αγνοήσουμε και αυτή την συμφωνία που λέει να τους κρατάμε εδώ.

Επί προσωπικού Μήτσε, επί προσωπικού γιατί πετάς μεγάλες κουβέντες πολύ χαλαροάνετα. Γιατί το μαλλί το ράστα και η επανάστα "δεν έχω να χάσω τίποτα" γίνεται όταν πραγματικά δεν έχεις τίποτα. Και επί προσωπικού έχεις πολλάκις δηλώσει ότι έχεις πολλά υλικά αγαθά (ή έστω σαφώς πάνω από τον μέσο όρο των ανθρώπων που εγώ γνωρίζω) και επί προσωπικού λοιπόν και εγώ έχω και σπίτι και αυτοκίνητο και μηχανή κλπ, οπότε μεγάλες κουβέντες για το "τι έχω να χάσω" δεν λέω γιατί ξέρω ότι αν βρεθώ στο δρόμο όπως αρκετές εκατοντάδες άλλοι που είχαν σπίτι(α) αυτοκίνητο(α) μηχανάκι(α) και τώρα έχουν ένα σλιπινγκ μπαγκ και μιά τσάντα ρούχα το σοκ θα είναι τεράστιο ή και αξεπέραστο. Μόνο τότε όμως θα δικαιούμαι να λέω ότι δεν έχω τίποτα άλλο να χάσω. Οπότε αγαπητέ Μήτσε, παρακαλώ θερμά, μην πετάς ότι να'ναι γιατί κάπου κάπως προσβάλλεις και τους όσους είναι σε άσχημη φάση που είναι πάρα πολλοί, που δεν ξέρεις και εύχομαι να μην μάθεις και ποτέ πως περνάνε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Γιατί πέρα από την δουλειά μού τι έχω?
    Η ζω έξω από την κοινωνία?
    Μην το γυρίσουμε στο προσωπικό οκ .
    Θα μας τιμωρήσουν!
    Και στην τελική ας φύγουμε από το ευρό, αλλά όχι μόνοι, κάποτε έπαιζε ένα σενάριο νότιας Ευρώπης με δικό τής νόμισμα και όρους, το θυμόσαστε?
    Ας γίνουμε η 42η πολιτεία της Αμερικής, η επαρχία της Ρωσίας με πολλαπλά οφέλη, και προς Ευρώπη μεριά και προς Τουρκία..
    Η με την ευκαιρία που κατεπλευσε ο 2856 στόλος των Κινέζων, ας γίνουμε δυτική επαρχία τούς,, αν κλασουν οι Κινέζοι θα σηκωθεί τυφώνας κατηγορίας 20!!!
    Χώρια που λύσανε να έχουν ελεύθερη διοδο στην Ευρώπη.
    Στα @@ μας και αν δεν έχουμε ευρό στην τσέπη, αλλά δολάρια, ρουβλια η γεν.
    Αρκεί να έχουμε ,να μην πεινάμε και να ζούμε ανθρώπινα όλοι
    Mήτσο μη μασάς, σε βλέπω εγώ, είσαι σε καλό δρόμο για τον 1ο Συριζαίο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μόνο όταν πας εκεί στην Κατεχάκη και χρειάζεσαι κάνα σύμβουλο, να θυμηθείς εγώ όλο Vroom σου έβαζα.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ναι ΟΚ. Είναι αυτό που λέει και ο φυλακιΖμένος ήρωας. Ή θέλει να τους κάνει σαπούνι, δεν θυμάμαι. Θεωρητικά, αν υποθέσουμε ότι "τα σπάμε" σε όλα, δεν υπάρχει λόγος να μην αγνοήσουμε και αυτή την συμφωνία που λέει να τους κρατάμε εδώ.
    Ρε Αμυρου, δεν λεω κατι ρατσιστικο (προφανως). Με αυτη τη λογικη ο Κλασιδιαρης αναπνεει κιολας. Να σταματησουμε να αναπνεουμε εμεις επειδη το κανει και αυτος;;
    Το "Δουβλινο" ειναι που ταλαιπωρει τους μεταναστες και τους φυλακιζει στις χωρες-εισοδους αναιτια και χωρις προοπτικη.
    Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να μεινουν εδω. Αυτοι δεν θελουν και λογικο μιας και δεν υπαρχει τιποτα για αυτους εδω απο δουλεια και προοπτικη. Τους κραταμε παρα τη θεληση τους και δη σε ενα καθεστως αδρανειας και εξαθλιωσης. Οχι μονο αυτους της Αμυγδαλεζας και των αλλων στρατοπεδων. Ολους σχεδον οσους ηρθαν απο Ασια και Αφρικη. Αν τους παρειχαμε ταξιδιωτικα εγγραφα θα την εκαναν την αλλη μερα.
    Αρα καλο θα τους καναμε διοτι εξ αρχης βορεια Ευρωπη θελανε να πανε. Οχι στη μαραζωμενη Ελλαδα.
    Και οποιος θελει να μεινει για τον α ή β λογο (μαζοχισμος κλπ ) απο μενα ειναι ευπροσδεκτος και ισος απεναντι μου και βρισκομαστε στο ιδιο λουκι μοιραζομενοι το ιδιο μετεριζι.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Επί προσωπικού Μήτσε, επί προσωπικού γιατί πετάς μεγάλες κουβέντες πολύ χαλαροάνετα. Γιατί το μαλλί το ράστα και η επανάστα "δεν έχω να χάσω τίποτα" γίνεται όταν πραγματικά δεν έχεις τίποτα. Και επί προσωπικού έχεις πολλάκις δηλώσει ότι έχεις πολλά υλικά αγαθά (ή έστω σαφώς πάνω από τον μέσο όρο των ανθρώπων που εγώ γνωρίζω) και επί προσωπικού λοιπόν και εγώ έχω και σπίτι και αυτοκίνητο και μηχανή κλπ, οπότε μεγάλες κουβέντες για το "τι έχω να χάσω" δεν λέω γιατί ξέρω ότι αν βρεθώ στο δρόμο όπως αρκετές εκατοντάδες άλλοι που είχαν σπίτι(α) αυτοκίνητο(α) μηχανάκι(α) και τώρα έχουν ένα σλιπινγκ μπαγκ και μιά τσάντα ρούχα το σοκ θα είναι τεράστιο ή και αξεπέραστο. Μόνο τότε όμως θα δικαιούμαι να λέω ότι δεν έχω τίποτα άλλο να χάσω. Οπότε αγαπητέ Μήτσε, παρακαλώ θερμά, μην πετάς ότι να'ναι γιατί κάπου κάπως προσβάλλεις και τους όσους είναι σε άσχημη φάση που είναι πάρα πολλοί, που δεν ξέρεις και εύχομαι να μην μάθεις και ποτέ πως περνάνε.
    Συγνώμη τώρα αλλά ειδικά όσοι είναι φορτωμένοι σπίτια αυτοκίνητα και μηχανές (που πιθανόν να έχουν πληρώσει ή και να τα πληρώσαν οι γονείς τους κλπ) τι άλλο έμεινε για να χάσουν?
    Που εδώ στη γειτονιά μου γερόντια που πλύναν πολύ πιάτο στο Αμέρικα ή δουλεύαν αξημέρωτα ζωές ολόκληρες στο μαγαζάκι για να φτιάξουν ένα ακίνητο ( ή πολυκατοικία αλλά τέλος πάντων με δουλειά)
    και τώρα αντί για νοίκι, παίρνουν φέσι και έχουν να πληρώνουν και φόρο, τι άλλο να χάσουν που χάσαν μιά ζωή για το τίποτα και χρωστάνε και από πάνω?

@Μπομπ όταν αναπαράγεις την εξυπνάδα που είναι βασική πολιτική θέση του συγκεκριμένου κόμματος, λίγο με ανησυχείς, ότι και αν αναπνέεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη τώρα αλλά ειδικά όσοι είναι φορτωμένοι σπίτια αυτοκίνητα και μηχανές (που πιθανόν να έχουν πληρώσει ή και να τα πληρώσαν οι γονείς τους κλπ) τι άλλο έμεινε για να χάσουν?
    Που εδώ στη γειτονιά μου γερόντια που πλύναν πολύ πιάτο στο Αμέρικα ή δουλεύαν αξημέρωτα ζωές ολόκληρες στο μαγαζάκι για να φτιάξουν ένα ακίνητο ( ή πολυκατοικία αλλά τέλος πάντων με δουλειά)
    και τώρα αντί για νοίκι, παίρνουν φέσι και έχουν να πληρώνουν και φόρο, τι άλλο να χάσουν που χάσαν μιά ζωή για το τίποτα και χρωστάνε και από πάνω?
    Στεφ επειδή για βλάκα δεν σε έχω, ξαναδιάβασε τι λέω αλλά και τι λες και εσύ.
    ΕΧΟΥΜΕ. Δεν έχει σημασία πως τα βρήκαμε, ΕΧΟΥΜΕ. Άρα ΕΧΟΥΜΕ να χάσουμε. Και τα γερόντια που λες και όλοι όσοι είναι "φορτωμένοι σπίτια αυτοκίνητα μηχανές", ΕΧΟΥΝ να χάσουν περιουσιακά στοιχεία ακόμα, δεν είναι στο τίποτα στο πουθενά στην είσοδο της πολυκατοικίας, στην στοά στο κέντρο πάνω σε χαρτόκουτα με ένα κυπελλάκι για ότι ψιλά περισσεύουν από όποιον περάσει.
    Βρέθηκα κέντρο την Κυριακή και ντράπηκα που ερχόμουν από φαγητό και πήγαινα για μιά μπύρα να δω φίλους μετά την "διαμαρτυρία"/"υποστήριξη" γιατί στα πέριξ της πλατείας Συντάγματος μπαράκια ήταν νεολαίοι χαμογελαστοί και τραλαλά και απ' έξω από το μπαρ κοιμόταν κόσμος. Και επίσης δεν τα έχω κλέψει όσα έχω αλλά νιώθω άσχημα συχνά γιατί ΕΧΩ και γκρινιάζω γιατί κινδυνεύω να χάσω μέρος αυτών που έχω ενώ άλλοι δεν έχουν ούτε καν τα "αυτονόητα".

Την αλαζονεία του "δεν έχω τι να χάσω" δεν την έχω και απορώ με όσους την έχουν, ενώ έχουν.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Γιατί ρε σύντροφε Αλέξη ατυχές το σκίτσο της Αυγής με τον Σόϊμπλε ντυμένο ναζί; Τους δε Γερμανούς γιατί τους πείραξε το σκίτσο, αυτοί πριν λίγο καιρό (κι εσύ μαζί) δεν κόπτονταν για την ελευθερία της έκφρασης, αυτοί πριν λίγες εβδομάδες δεν ωρύονταν μαζί με τους άλλους Je suis Charlie and kiss my ass; Μπαρούμ Ιχ μπίν Σαρλί αλλά νέϊν ίχ μπίν Αβγκί; Έτσι κουβέντα να γίνεται, να περνάει κι η ώρα...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Έτοιμοι;...

Όνομα:	Unt1.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	32,6 KB 
ID:	331384

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Φίλοι τα χρήματα με δύο τρόπου βρίσκονται ... τα χρήματα λοιπόν βγαίνουν ή κλεμμένα ή δυστυχισμένα ! Τους κλέφτες, απατεώνες κλπ κανείς δε τους θέλει, του μίζερους που μάζευαν και δε χάρηκαν ποτέ τίποτα, δε βοήθησαν κανέναν για να φτιάξουν κομπόδεμα καλός ή κακός προσωπικά τους έχω χεσμένους.

Τώρα τα πολλά λεφτά, πάλι με έναν τρόπο γίνονται, να έχει κάποιος υπαλλήλους και να εκμεταλλεύεται την υπεραξία τους.

Για εμένα η δραχμή είναι μια πολύ καλή κίνηση και θα δώσει την πιο σύντομα δυνατή λύση σε συνδυασμό με έναν αυστηρό κρατισμό για λίγα χρόνια. Όμως επειδή θέλω να πιστεύω ότι τυφλός δεν είμαι και επίσης μέχρι να ψοφήσω θα επιζητώ την ελεύθερη βούληση η δραχμούλα για αυτή την κοινωνία και τα θέλω της στις τάσεις που έχει διαμορφώσει αυτή τη στιγμή θα είναι καταστροφική! Το πιο πιθανό σενάριο είναι ένα ανακοινωθέν "οι μάχες μας έπιασαν τόπο οι εταίροι μας, αντιλήφθηκαν ότι το πρόγραμμά μας είναι βιώσιμο κέρδισε η Ελλάδα κέρδισε η Ευρώπη, κάντε υπομονή μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονιά" Όπως και να έχει τούτη την περίοδο η Ελλαδίτσα χωρίς φαμφάρες και χωρίς πατριωτισμούς κάνει πολιτική σε παγκόσμιο επίπεδο κάτι που μόνο θετικό μπορεί να είναι έστω και σαν παρακαταθήκη.

Όνομα:	IMG_3537.jpg 
Προβολές:	82 
Μέγεθος:	59,3 KB 
ID:	331386
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01